Puppycursus groepslessen


Misschien zijn jullie op dit moment aan het oriënteren of zijn jullie in afwachting op de komst van jouw pup. Wellicht woont de pup al gezellig bij jullie op dit moment? Hoe dan ook; een pup in huis is een heel intensieve periode. Wij willen jullie heel graag hierbij helpen bij onze puppycursus om zo een stabiele basis te creëeren. Jullie zijn van harte welkom op onze hondenschool in Huisseling.

De groepen bestaan uit maximaal 4 combinaties. Tijdens de lessen werken we aan basisgehoorzaamheid, het hierkomen, beheersing & aandacht en doen we balans- en coördinatie oefeningen. Tevens hebben we socialisatielessen op verschillende locaties. Denk hierbij aan het station, het winkelcentrum en het bos. Daar gebeurt altijd waanzinnig veel en hier doet de pup veel indrukken op. Tijdens de les kunnen we jullie tips & handvatten geven hoe jullie in deze situaties de pup zouden kunnen begeleiden.

We proberen tijdens de veldlessen ook het vrij spelen aan te bieden mits de groep hier geschikt voor is.
Deze cursus is geschikt voor puppy’s vanaf negen weken.


Wat krijg je allemaal?
✔️ theorieles voor start cursus
✔️ de puppygids boordevol handige informatie
✔️ negen praktijklessen á 45 minuten
✔️ veel persoonlijke aandacht in de les
✔️ WhatsApp contact bij vragen
✔️ lessen op externe locaties naast veldlessen

Wanneer?
We starten een groep bij minimaal drie aanmeldingen, dit is dus doorlopend. Hierbij proberen we rekening te houden met jullie lesmoment voorkeur.

Kosten?
De kosten bedragen €199.

Lesdagen?
– maandag-, dinsdag-, woensdag- & donderdagochtend
– woensdag- & donderdagavond
– zaterdag of zondag*

*Op zaterdag en zondag geven we in verband met de gedragstherapie studie 1x per 2 weken les. Extra opmerking: indien er op zaterdag geen les is, zal deze op zondag zijn en vice versa.

Interesse?
Opgeven voor de puppycursus kan alvast door middel van onderstaand formulier. Zo ben jij straks verzekerd van een plekje!
Wij hopen in juni 2021 te kunnen starten met de groepslessen van de puppycursus.

Meer informatie?