Hondengedragscoach Rianne Jansen

Puppycursus

Voor puppy’s van 10 weken tot 5 maanden

puppycursus Wijchen, puppycursus Oss, puppycursus Nijmegen, puppycursus Berghem en puppycursus Schaijk


Puppycursus omgeving Wijchen en Oss

Ben jij zoek naar een fijne, gezellige en ontspannen puppy cursus in de omgeving van Wijchen en Oss? Dan ben je bij onze hondenschool in Huisseling (vlakbij Ravenstein) aan het juiste adres!

We bieden een unieke en moderne benadering van puppytraining, gericht op het begrijpen van het gedrag van jouw pup.

Bij onze puppycursus staat de relatie tussen jou en jouw pup centraal. Wij werken welzijnsgericht & positief en volgens de nieuwste inzichten.

Wij zien het als onze missie om deze kennis op een begrijpelijke manier aan de hondeneigenaar over te brengen. Want als jij weet wat je doet en waaróm jouw hond doet wat hij doet, krijg jij grip op het gedrag van jouw hond. En op deze wijze kun jij zelfstandig gedrag bijsturen.

We leren je ook hoe je jouw pup op een eerlijke manier kunt begrenzen. Zonder dat daar pijn, angst en intimidatie bij komt kijken. Op deze manier krijg je een ijzersterke basis in de relatie met jouw pup.


Voordelen van
onze puppycursus

✅ Kleine groepjes van 4 puppy’s

✅ Indoor hondenschool

Les wanneer het jou uitkomt

✅ Inclusief privéles

✅ Toegang online leeromgeving

✅ Gediplomeerde instructeurs

Top 4 meeste gestelde vragen

Wat is de ideale leeftijd om te starten?
Als je puppy 10 weken is, is het al wat meer gewend en vertrouwd met jou. Daarom vinden wij dit een ideale leeftijd om te starten met de puppy privéles. Dit is de start van jouw puppycursus.

Wat is de wachttijd?
Wij werken met een uniek instroomsysteem en strippenkaart systeem. Hierdoor zijn wij in staat om zeer korte wachttijden hanteren. Na jouw aanmelding is de wachttijd voor de eerste puppycursus privéles ongeveer 1 week, deze les kun je zelfstandig inboeken.

Op welke dag wordt er puppycursus gegeven?
Wij geven puppycursus op maandagavond en zaterdag. Wanneer en hoe vaak jij lest, bepaal jij zelf. Jij reserveert jouw lesplek zelf in onze centrale agenda met de aangekochte strippen. Per cursist houden wij de vorderingen bij op hun eigen leskaart en zo krijg je altijd les op jouw niveau. Wij raden wel dringend aan om te proberen elke week les te volgen.

Ja, dit wil ik!


Je start altijd met jouw puppy altijd in de puppycursus basisgroep, je krijgt in deze groep 5 puppylessen. Na deze lessen kun jij doorstromen naar de puppycursus plusgroep, Pubercursus groep en de Samen Verder groep.

Is jouw puppy ouder dan 5 maanden en wil je toch bij ons starten? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

*wij komen zonder reiskosten aan huis binnen een straal van 15 km vanaf Ravenstein en tot 20 minuten rijden. Daarbuiten bereken we € 0,39 ct per km vergoeding door en € 30,00 per uur werktijd vergoeding.

Onze agenda


Trots op de reviews


‘Mooie, uitgebreide cursus’

Waardering: 5 uit 5.

Met onze Rottweiler deelgenomen aan de puppycursus bij Fides hondentraining. Rianne heeft ons geleerd om vooral goed gedrag te belonen en dat werkt fantastisch. Het is een mooie, uitgebreide cursus waarbij de focus ligt op een goede band tussen hond en baasje.

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne tijd gehad met fides, leuke lessen, gevarieerd, flexibel en kundig.
Bedankt voor alles Rianne!
Wij raden iedereen aan om hier je lessen te volgen, enorme aanwinst voor je hond!


‘Hele fijne & goede samenwerking ‘

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid,
altijd met tips.Meer informatie?