Puppycursus

puppycursus voor Oss, Escharen, Wijchen, Herpen, Schaijk, Grave, Zeeland, Berghem en Nijmegen.

Foto’s gemaakt door Stories of lifephotography

Wil jij…

✅ veel persoonlijk aandacht tijdens de les?
✅ zelf kunnen bepalen wanneer je les hebt?
✅ starten met een privéles?
✅ alle oefeningen terug kunnen bekijken?
✅ altijd antwoord op jouw vragen krijgen?
✅ leren in een veilige en rustige omgeving?
✅ jouw pup een ijzersterke basis geven?

Dan is onze puppycursus echt wat voor jou! Want natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw puppy. Je wilt jouw kwetsbare puppy laten opgroeien tot een stabiele, sociale en fijne huishond. Ga daarom goed van start en geef jouw puppy en jezelf een prachtige basis.

We trainen op een positieve en welzijnsgerichte manier. Is dit alleen maar koekjes geven en ongewenst gedrag negeren? Nee hoor. Je gaat bij ons ook leren hoe je op een eerlijke manier grenzen kunt aangeven bij jouw hond.

Wij zijn een groot voorstander van gewenst gedrag aanleren in plaats van ongewenst gedrag corrigeren. Jij gaat jouw hond leren lezen en begrijpen. Je gaat samenwerken met jouw hond en werken aan een ijzersterke band met wederzijds vertrouwen en respect.

Wij hebben het welzijn van de hond hoog in het vaandel staan. Maar wij vergeten hierbij ook jou als begeleider niet. Het moet werkzaam zijn voor baas én hond. Zeker bij jonge gezinnen is dit enorm belangrijk, want heel eerlijk; dat kan nogal eens een uitdaging zijn.

Laat ons jullie helpen. Je kunt bij ons met jouw puppy terecht voor puppycursus groepslessen. Toch liever een-op-een begeleiding? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor de privé puppycursus aan huis.

Wat krijg je allemaal?

Bij ons schaf je een zeer compleet totaalpakket aan.
Voor een investering van € 165,- krijg jij:

 • een privéles van 30 minuten
 • vijf groepslessen á 45 minuten
 • veel persoonlijke aandacht
  (max. 4 deelnemers per groep)
 • toegang online leeromgeving (t.w.v. € 99,-)
 • toegang Fides community
 • de puppygids

24/7 support

Je krijgt bij ons toegang tot onze prachtige online leeromgeving. Je kunt in deze leeromgeving alle oefeningen van de les rustig nalezen & terugkijken zodat je thuis ook lekker kunt oefenen. In deze leeromgeving krijg je ook toegang tot de lezing over lichaamstaal bij honden, snuffelspellen en tref je diverse stappenplannen aan.

Tevens kun jij tussendoor al jouw vragen over jouw hond aan ons kwijt in onze besloten community op Facebook. Je krijgt dus ook buiten de lessen om van ons nog feedback, advies en support.

Ons zeer complete concept is uniek en bijzonder waardevol te noemen. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de privéles, groeplessen, de online leeromgeving & community jou de juiste handvaten geven om jouw hond een uitstekende opvoeding mee te kunnen geven.

Ja, dit wil ik!

Ben je enthousiast geworden, 100% gemotiveerd en wil je graag starten bij ons? Je bent van harte welkom! Schrijf je dan gauw in om mee te kunnen doen.

 • je schrijft jezelf in via de website
 • je wordt toegevoegd aan de online leeromgeving
 • je kunt je aanmelden bij de Fides community
 • wij nemen contact met je op om de privéles samen in te plannen
 • na deze privéles kun je jouw lesplek zelf reserveren

Trots op de reviews


‘Mooie, uitgebreide cursus’

Waardering: 5 uit 5.

Met onze Rottweiler deelgenomen aan de puppycursus bij Fides hondentraining. Rianne heeft ons geleerd om vooral goed gedrag te belonen en dat werkt fantastisch. Het is een mooie, uitgebreide cursus waarbij de focus ligt op een goede band tussen hond en baasje.

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne tijd gehad met fides, leuke lessen, gevarieerd, flexibel en kundig.
Bedankt voor alles Rianne!
Wij raden iedereen aan om hier je lessen te volgen, enorme aanwinst voor je hond!


‘Hele fijne & goede samenwerking ‘

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid,
altijd met tips.Meer informatie?