Puppycursus groepsles

puppycursus Oss, Heesch, Wijchen, Herpen, Schaijk, Grave, Zeeland, Berghem en Nijmegen.

Foto’s gemaakt door Stories of lifephotography


Wij zijn anders.

Wij vinden het bijzonder belangrijk dat zowel jij en jouw pup je ontspannen voelen. Want alleen dan kun je verbinding maken met de pup en kunnen jullie op een fijne manier bezig zijn samen.

Je hebt les met maximaal drie andere combinaties. Zo hebben we alle ruimte om jullie veel persoonlijke aandacht te geven. Wij streven naar rust tijdens de lessen en werken op een positieve en welzijnsgerichte manier. Wij geven grotendeels les in onze binnenlocatie wat een erg prettige leeromgeving is.

Bij ons schaf je een totaalpakket aan. Je krijgt bij ons een privéles, groeplessen, toegang online leeromgeving en toegang vraagbaak community. Hiermee heb jij alles in handen om jouw puppy een uitstekende opvoeding mee te kunnen geven.


“Een hondenleven lang plezier van deze investering!”

De werkwijze

Je start altijd met de privéles op de hondenschool. Na het boeken van de puppycursus neem ik contact met je op om deze privéles in te plannen samen. De privé les is te boeken van maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend tussen 8.30 en 13.00 uur. Op woensdag kan dat van 8.30 tot 10.00 uur.

Tijdens de privéles kan de pup rondscharrelen en de binnenruimte van de hondenschool verkennen. Jij kunt alvast jouw eerste vragen aan mij kwijt. Tevens gaan we samen al de eerste praktijkoefeningen doen. Deze les duurt ongeveer 30 minuten-45 minuten.

Na deze eerste privéles kun jij jouw plek reserveren voor de groepslessen die je kunt vinden in onze online agenda (Planwise). Zodra de datum bekend is van de privéles kun je gerust hierna jouw plekjes reserveren.

De wachttijd

De wachttijd voor de eerste privé les is momenteel rond de vier weken.
Mijn advies is om jezelf alvast in te schrijven voordat de pup er is, of om eerst te informeren naar de mogelijkheden om teleurstellingen te voorkomen.


Ja, dit wil ik!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag komen lessen met jouw puppy? Je bent van harte welkom! Je bepaalt zelf wanneer je groepsles hebt. Er is groepsles op woensdagochtend, donderdagavond en zaterdag.

Je kunt jouw plekje dan zelf reserveren in onze agenda met de strippen die je via onderstaande pakketten kunt aanschaffen. Maar let op: je kunt starten met de groepsles na de privé les. Op dit moment is er een wachttijd van rond vier weken voor de privé les.

Heb je de strippen op en is jouw puppy onder de 26 weken? Dan kun je altijd de strippenkaart verlengen.


*wij rekenen geen kilometervergoeding door binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein.


Lesrooster

De privéles is te boeken op maandagochtend t/m donderdagochtend. De wachttijd is momenteel rond de vier weken.

Woensdag
11:00 – 11.45 Puppy plus groep (16 t/m 26 weken leeftijd)
12:00 – 12.45 Puppy instroom groep (9 t/m 15 weken leeftijd)

Donderdag
18.30 – 19.15 Puppy instroom of Puppy plus groep (om de week een andere groep)
19.20 – 20.10 Puppy instroom

Zaterdag
13.30 – 14.15 Puppy plus groep
14.30 – 15.15 Puppy instroom groep

Let op:
– 1x per twee of drie weken is er geen les op zaterdag.
– wij geven geen les in de schoolvakanties regio zuid.


Trots op de reviews


‘Mooie, uitgebreide cursus’

Waardering: 5 uit 5.

Met onze Rottweiler deelgenomen aan de puppycursus bij Fides hondentraining. Rianne heeft ons geleerd om vooral goed gedrag te belonen en dat werkt fantastisch. Het is een mooie, uitgebreide cursus waarbij de focus ligt op een goede band tussen hond en baasje.

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne tijd gehad met fides, leuke lessen, gevarieerd, flexibel en kundig.
Bedankt voor alles Rianne!
Wij raden iedereen aan om hier je lessen te volgen, enorme aanwinst voor je hond!


‘Hele fijne & goede samenwerking ‘

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid,
altijd met tips.Meer informatie?