Puppycursus groepslessen


Een pup in huis is heel gezellig en fijn. Maar het is ook een heel intensieve periode. Wij willen jullie heel graag helpen om een stabiele basis te creëeren. Jullie zijn van harte welkom bij de puppycursus op onze hondenschool in Huisseling.

De groepen bestaan uit maximaal 4 combinaties. Tijdens de lessen werken we aan basisgehoorzaamheid, het hierkomen, beheersing & aandacht en doen we balans- en coördinatie oefeningen. Tevens hebben we socialisatielessen op verschillende locaties. Denk hierbij aan het station en het winkelcentrum. Daar gebeurt altijd waanzinnig veel en hier doet de pup veel indrukken op. Tijdens de les kunnen we jullie tips & handvatten geven hoe jullie in deze situaties de pup zouden kunnen begeleiden.

We proberen tijdens de veldlessen ook het vrij spelen aan te bieden mits de groep hier geschikt voor is.
Deze cursus is geschikt voor puppy’s vanaf negen weken tot vijf maanden. Vanaf vijf maanden passen jullie beter in de pubergroep.


Wat krijg je allemaal?
• theorieles voor start cursus
• de puppygids boordevol handige informatie
• negen praktijklessen á 45 minuten
• veel persoonlijke aandacht in de les
• WhatsApp service
• lessen op externe locaties naast veldlessen

Wanneer?
We starten een groep bij minimaal twee aanmeldingen, dit is dus doorlopend. Hierbij proberen we rekening te houden met jullie lesdag en lestijd voorkeur. Mocht je interesse hebben dan kun je onderstaand contactformulier invullen. We zetten je dan op de lijst. Zodra er een groep start die voor jullie geschikt is roepen we je op en kun je jezelf definitief inschrijven op de cursus. Over het algemeen start er 1x per twee weken een nieuwe groep.

Kosten?
De kosten voor deze puppycursus zijn € 199,-

Lesdagen?
– maandag-, dinsdag-, woensdag- & donderdagochtend
– woensdag- & donderdagavond ** VOL tot half augustus**
– zondag

Interesse?
Vul dan alsjeblieft onderstaand contactformulier in om je interesse kenbaar te maken. Zodra wij de inschrijving ontvangen hebben en er start een geschikte groep voor jullie, dan nemen wij contact met je op.
Jullie zijn van harte welkom!

Ja, ik heb interesse in de puppycursus!

Meer informatie?