Puppycursus groepslessen


Een pup in huis is heel gezellig en fijn. Maar het is ook een heel intensieve periode. Wij willen jullie heel graag helpen om een stabiele basis te creëren. Jullie zijn van harte welkom bij de puppycursus op onze hondenschool in Huisseling.

De groepen bestaan uit maximaal 4 combinaties. Tijdens de lessen werken we aan basisgehoorzaamheid, het hier komen, begrenzen, beheersing & aandacht en doen we balans- en coördinatie oefeningen. Tevens hebben we socialisatie lessen op verschillende locaties. Denk hierbij aan het station en het winkelcentrum. Daar gebeurt altijd waanzinnig veel en hier doet de pup veel indrukken op. Tijdens de les geven we jullie tips & handvatten hoe jullie in deze situaties de pup zouden kunnen begeleiden.

We proberen tijdens de veldlessen ook het vrij spelen aan te bieden mits de groep hier geschikt voor is. Deze cursus is geschikt voor puppy’s vanaf negen weken tot vijf maanden. Vanaf zes maanden passen jullie beter in de samen verder groep.

Online leeromgeving
Wij werken tevens met een online leeromgeving. Hier kun jij voor een meerprijs van slechts € 25,- gebruik van maken. In deze leeromgeving kun je na alle praktijklessen thuis de oefeningen nog eens rustig nalezen & downloaden. Tevens kun je via de video’s ook de oefeningen rustig terugkijken. Naast dit alles krijg je ook nog eens extra snuffelspellen, theorie over lichaamstaal en bijvoorbeeld een stappenplan voor het ontvangen van visite. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw hond rustig de mensen begroet? Jij gaat het allemaal leren!

Wat krijg je allemaal?
• cursus start met een theorieles
• puppygids boordevol handige informatie
• negen praktijklessen á 45 minuten
• veel persoonlijke aandacht in de les
• les in vaste groepen
• WhatsApp service voor vragen
• lessen op externe locaties naast veldlessen

Lestijden?
Maandagochtend t/m donderdagochtend
Groep 1 – 9:00 tot 9:45
Groep 2 – 11:00 tot 11:45 uur
(bij voldoende animo)

Woensdagavond & donderdagavond
puppygroep – 18.30 tot 19:15 uur

Zaterdagochtend
puppygroep – 10:00 tot 10:45 uur (bij voldoende animo)

Zondagochtend
puppygroep – 08.30 tot 09:15 uur
puppygroep – 10:30 tot 11:15 uur
(bij voldoende animo)

Kosten?
De kosten voor de puppycursus zonder inzage in de online leeromgeving zijn € 199,-
Wil je ook graag thuis oefenen en extra informatie ontvangen? Dan is het de cursus mét online leeromgeving echt iets voor jou! Tijdens de gehele cursus blijf je toegang houden tot deze online leeromgeving. De meerprijs hiervan is slechts € 25,-.

Interesse?
Kijk dan bij de startdata pagina wanneer jullie zouden kunnen beginnen!
In sommige gevallen is er in een lopende cursus een instroomplek beschikbaar is. Deze blijft beschikbaar als de cursus tot drie lessen heeft gehad. Als je hiervan gebruik wilt maken zoek dan even contact met ons. Wij schrijven je dan in op de cursus en je wordt (zonder meerkosten) direct toegevoegd in ons online leersysteem zodat je de lessen die geweest zijn rustig kunt nalezen en bekijken. Zo heb jij eigenlijk helemaal niets gemist!

Ja, ik heb interesse in de puppycursus!

Ik wil graag eerst contact!

Meer informatie?