Puppycursus

puppycursus voor Oss, Escharen, Wijchen, Herpen, Schaijk, Grave, Zeeland, Berghem en Nijmegen.

Foto’s gemaakt door Stories of lifephotography

Herken jij dit?…

✅ je vind vaak hondenscholen te druk
✅ je ervaart soms onzekerheid & stress
✅ je mist persoonlijke aandacht in de les
✅ je vergeet alle oefeningen
✅ je hebt behoefte aan persoonlijk advies

Bij veel hondenscholen zie je grote groepen. Met tien puppy’s op een veld staan is geen uitzondering. Je kunt daar niet op je gemak zijn en onzeker voelen.

Je krijgt geen duidelijk antwoord op jouw vraag, want daarvoor zijn de groepen te groot. De oefeningen ben je thuis alweer bijna vergeten. Want hoe zat het nou ook alweer? Voor jonge gezinnen is onze privé puppycursus aan huis ook heel geschikt.

Laat ons je helpen.

Want wij zijn anders. Bij ons start je met een privéles op de hondenschool. De pup kan lekker rondscharrelen en de binnenruimte verkennen. Jij kunt alvast jouw eerste vragen aan ons kwijt. Tevens gaan we tijdens de privéles al een praktijkoefening samen doen.

De groepen zijn erg klein, je zit met maximaal drie andere combinaties in een groepje. Zo hebben we alle tijd om veel persoonlijke aandacht te geven. Wij streven naar rust & ontspanning in de lessen en werken op een positieve en welzijnsgerichte manier.

Ons zeer complete concept is uniek. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de privéles, vijf groeplessen, de online leeromgeving en de vraagbaak community jou de juiste handvaten geven om jouw hond een uitstekende opvoeding mee te kunnen geven.

*Let op: wij geven geen les van 15 augustus t/m 4 september. Maar dit hoeft geen enkel probleem te zijn. Want we nemen wel contact op om alvast de privéles in te plannen voor ná de vakantie. En na inschrijving voegen we je toe aan een exclusieve online leeromgeving. Zo kun jij rustig thuis alle oefeningen inzien en bekijken en alle informatie nalezen. De Facebook Community is ook altijd actief voor vragen.

Wat krijg je allemaal?

Bij ons schaf je totaalpakket aan. Voor een investering van 165,- krijg jij:

  • een privéles van 30-45 minuten
  • vijf groepslessen á 45 minuten
  • veel persoonlijke aandacht
  • toegang online leeromgeving
  • toegang Fides community
  • de puppygids

p.s. nog op zoek naar een puppylijntje?


Trots op de reviews


‘Mooie, uitgebreide cursus’

Waardering: 5 uit 5.

Met onze Rottweiler deelgenomen aan de puppycursus bij Fides hondentraining. Rianne heeft ons geleerd om vooral goed gedrag te belonen en dat werkt fantastisch. Het is een mooie, uitgebreide cursus waarbij de focus ligt op een goede band tussen hond en baasje.

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne tijd gehad met fides, leuke lessen, gevarieerd, flexibel en kundig.
Bedankt voor alles Rianne!
Wij raden iedereen aan om hier je lessen te volgen, enorme aanwinst voor je hond!


‘Hele fijne & goede samenwerking ‘

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid,
altijd met tips.Meer informatie?