Hondengedragscoach Rianne Jansen

Privé hondentraining

Voor privé hondentraining aan huis regio Oss, Wijchen en Nijmegen

Het ongewenste gedrag van jouw hond drijft je soms tot wanhoop. Wat je ook probeert, jouw hond blijft vervelend gedrag vertonen.

Misschien kun je niet met goed fatsoen visite ontvangen door jouw hond, of zijn de wandelingen buiten een grote verschrikking omdat jouw hond blaft & trekt als hij andere honden ziet.

Je kunt op dit moment niet echt altijd optimaal genieten van jouw hond doordat hij dit ongewenste gedrag laat zien.

Je voelt je wat geïrriteerd maar ook gefrustreerd. Dit wil je eigenlijk helemaal niet voelen. Je wilt het graag anders.

Ik kan je helpen.

Ik ben Rianne Jansen. Uitstekend gediplomeerd hondengedragsdeskundige.

Inmiddels heb ik al ruim 700 honden & baasjes naar volle tevredenheid mogen helpen.

Ik kan je vertellen waar het (ongewenste) gedrag van jouw hond vandaan komt, wat je eraan kunt doen en ik geef je kennis & inzicht.

Ik werk op no nonsense & welzijnsgerichte wijze. Ik maak het graag niet moeilijker dan het al is. Het moet vooral toepasbaar en haalbaar zijn voor alle partijen.

Je gaat een ijzersterke verbinding met jouw hond krijgen, het ongewenste gedrag zal afnemen en je gaat leren samenwerken met jouw hond.

Expertise: ontspannen honden passeren
Mijn expertise ligt in het samen ontspannen wandelen met jouw hond. Met de nadruk op ontspannen honden leren passeren zonder blaffen, trekken of ander ongewenst gedrag. Ik kan je in het ontspannen samen wandelen traject helpen om weer grip te krijgen op het gedrag van jouw hond.

Privé hondentraining Wijchen

Wacht niet te lang met hulp in schakelen.

Hoe langer je wacht, des te groter het probleem wordt.

Geen enkele hond, geen enkele situatie maar ook geen hondeneigenaar is hetzelfde. Daarom kun je bij mij kiezen uit drie verschillende opties:

Optie 1. Gedragsconsult
Voor als je ongewenst gedrag ervaart bij jouw hond en gericht advies wilt om dit op te lossen. Je krijgt een uitgebreid rapport van mijn bevindingen & het adviezen.

Optie 2. Privé hondentraining pakket
Je vult het intakeformulier in en we gaan eerst samen kennismaken. Het ingevulde intakeformulier gaan we uitgebreid bespreken. We gaan samen bepalen wat & waar je graag wilt trainen. Vervolgens gaan we gaan samen 2 lessen in de praktijk aan de gang met jouw doelen.

Optie 3. Ontspannen samen wandelen pakket
Dagelijks begeleid ik mens en hond om weer ontspannen te wandelen, met de nadruk op het samen honden rustig passeren. Ik durf wel te stellen dat hier mijn expertise ligt. Dit ontspannen samen wandelen pakket is zorgvuldig samengesteld en helemaal ingericht op probleemgedrag bij het wandelen.

Weet je even niet wat voor jou het meest geschikt is? Neem dan even contact met me op. Dan gaan we samen kijken wat het meest passend is voor jouw hulpvraag.

Nog vragen?


Veel gestelde vragen

Op welke dagen kan ik training volgen?
Privéhondentraining en consulten zijn te boeken op maandag tot vrijdag tussen 8.45 en 13.00 uur. Deze lesplekken kun je zelf reserveren in mijn online agenda. Les krijgen op zaterdag is in overleg ook mogelijk. We maken dan via WhatsApp een planning samen.

Wat is jouw werkgebied?
Ik kom bij je thuis zonder extra kosten in de regio van Oss en Wijchen. Tot een straal van 15 km en 20 minuten reistijd vanaf Ravenstein bereken ik geen kilometer- en reistijd vergoeding door. Uiteraard kunnen we ook samen bijvoorbeeld de bossen in om daar te trainen.

Hoeveel lessen zijn er nodig?
Je start in elk geval altijd met een keukentafelconsult. In dit gesprek krijg jij een schat aan informatie. We bespreken jullie persoonlijke situatie en je kunt direct in de prakijk met jouw hond aan de gang met mijn tips & adviezen. Daarna maak ik voor jou een adviesrapport die je via de mail ontvangt.

Indien gewenst stuur ik ook een trainingsvoorstel mee. Hoeveel lessen er nodig zijn is per situatie afhankelijk. Ik kan heel goed begrijpen dat je graag een indicatie wil, zodat je weet waar je aan toe bent. Qua kosten mag mag je rekening houden met € 65,- per les. Veelal hebben we bij bijvoorbeeld blaffen aan de lijn gemiddeld 3 á 4 praktijklessen nodig.

Nog vragen?

Of stuur me een mailtje: