Wat doen wij?

Bij Fides hondentraining & uitlaatservice kun je terecht voor privé uitlaatservice, privé hondentraining en groepslessen op de hondenschool. Onderstaand een korte samenvatting van hetgeen we doen.
Op de desbetreffende pagina kan je nog meer informatie vinden. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!

Privé hondentraining

De privé hondentrainingen zijn geschikt voor zowel puppy’s vanaf 8 weken, de pubers en ‘volwassen’ honden. Voor de puppy’s ideaal vanwege de rust die de lessen met zich meebrengen. Deze privé puppycursus geeft een hele mooie basis. Jullie krijgen veel persoonlijke aandacht en hierdoor krijgt jouw pup de juiste begeleiding tijdens deze cruciale eerste weken en maanden.

Voor de puber hond kan het volgens van groepslessen teveel zijn. Er zijn veel prikkels, de opwinding is hoog. Voor jezelf is dit vaak ook geen pretje en zorgt soms voor veel frustratie. Dat kan anders. In onze privélessen (en daarbuiten) krijg jij alle tijd om jouw vragen te stellen. We gaan aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Samen gaan we in alle rust aan de slag met een op maat gemaakte trainingsschema. Wij komen naar jou toe en we werken in Ravenstein, Wijchen, Grave, Herpen, Schaijk, Berghem. Ons werkgebied reikt tot een straal van 10 kilometer vanaf Ravenstein.

Privé uitlaatservice & puppy uitlaatservice

Niet elke hond maak je gelukkig met de reguliere uitlaatservice. De groep is soms te overweldigend voor de wat onzekere honden. De ongecastreerde jonge reutjes zijn vaak niet welkom, en de pups die vallen ook tussen wal & schip. Deze groep volwassen honden kunnen wij verzorgen tijdens onze privé uitlaatservice. En de puppy’s kunnen terecht bij onze puppyservice. Even fijn één-op-één aandacht voor jouw hond. Zonder stress en zonder gedoe. Deze service bieden wij aan in Ravenstein e.o.

Hondenschool

In januari 2021 start onze hondenschool in Ravenstein. Wij onderscheiden ons door onze kleine groepen en veel persoonlijke aandacht. Onze cursisten zitten met maximaal 4 andere cursisten in de groep. Daarnaast zijn onze lessen zeer gevarieerd en lessen we niet alleen maar op het trainingsveld. We zoeken ook situaties op die de realiteit nabootsen. Tevens besteden we aandacht aan de theorie en ontvang je ook nog eens een gratis huisbezoek. Je hoort het al; onze hondenschool is anders dan anders!


Leer ons alvast kennen!
Onderstaand een video geproduceerd door omroep Walraven. Zo leer je ons alvast een beetje kennen.

📨 info@fideshondentraining.nl I 06 23 93 78 95 I KvK 80119255