Los van de lijn minicursus

Is het jouw droom om jouw hond lekker los van de lijn te laten lopen?

Dan is deze minicursus echt wat voor jou. In hele kleine groepjes gaan jullie samen aan de gang met hetzelfde doel. Dat jouw hond weer lekker
los van de lijn kan.

Jaagt jouw hond achter fietsers aan als hij los van de lijn is? Of rent hij naar andere honden of mensen toe en ben je dan elke vorm van controle kwijt? Dan beschadigt dit flink het vertrouwen in jouw hond. Want het is op zijn zachts gezegd vervelend als jouw hond niet komt als je hem roept. Daarnaast is het ook gewoon hartstikke onveilig als je geen 100% veilige ‘hier’ hebt. Maar… hier kun je verandering in brengen! Tijdens deze minicursus ga jij in een hele kleine groep samen aan de gang.

Met maximaal 3 andere cursisten ga jij allerlei technieken leren om het hier komen weer nieuw leven in te blazen. In de twee lessen op de hondenschool reiken we leuke spelvorm oefeningen aan. Daarnaast krijg je handige trucs en geven we een stuk theorie mee. Hiermee gaan jullie samen op een fijne manier aan de gang. De derde les krijg je een privéles van 60 minuten in het bos. In deze les gaan we naar Herperduin om daar de praktijksituaties op te zoeken. Deze minicursus is te volgen voor € 80,00.

Tijdens deze les heb je een lange biothaan lijn nodig van 10 tot 15 meter. Tevens is het verplicht om een tuigje om te doen bij jouw hond. Deze twee artikelen zijn ook aan te schaffen bij ons. Maar uiteraard mag je ook zelf op onderzoek gaan om deze aan te schaffen.

Wat krijg je allemaal?
• twee lessen van 30 minuten
• privé loslooples in Herperduin 60 minuten
• na elke les de oefeningen in de mailbox
• gratis whatsapp begeleiding

We starten de cursus op bij drie aanmeldingen en we trainen op de vrijdagochtend
van 9:00 – 9:30 uur. Eerstvolgende startdatum maken we bekend bij voldoende aanmeldingen. We hebben wekelijks les. Deze cursus is geschikt voor honden vanaf vier maanden.

Mocht je interesse hebben, laat het ons dan alsjeblieft weten. Dan zetten we jullie op de wachtlijst. Bij hoge urgentie kunnen we altijd kijken of we eerder kunnen starten of een andere oplossing kunnen aanbieden.

Ja, ik wil graag mijn hond
weer vertrouwen bij het loslopen!

schrijf je dan gauw in voor deze minicursus!