Grip op het gedrag van jouw hond!

Uitlaatservice Ravenstein

Individuele uitlaatservice voor Ravenstein, Herpen, Deursen Dennenburg en Huisseling

uitlaatservice Ravenstein


Naast het leven met je hond, heb je natuurlijk ook nog een eigen leven. Soms ben je wat langer van huis en zit je even in de knoei met je hond. Want ook hij heeft aandacht en beweging nodig en moet naar uitgelaten worden. Onze individuele uitlaatservice kan je uit de brand helpen.

Uitlaten “op maat”.

Fides uitlaatservice onderscheidt zich van andere honden uitlaatservices door het individueel uitlaten van jouw hond. Want niet iedere hond functioneert in een vaak wisselende roedel, maar elke hond heeft toch recht op een fijne en vooral veilige wandeling? Daarom haal ik jouw hond thuis op. Jouw hond gaat zo lekker wandelen in zijn eigen vertrouwde omgeving.


Waarom individueel?

  • Maximale aandacht, toezicht en veiligheid voor jouw hond.
  • Geen lange autoritten omdat eerst andere honden opgehaald moeten worden.
  • Jonge honden/pups mogen nog geen lange wandelingen maken.
  • Jonge honden/pups kunnen  door wild gedrag van andere honden gewond raken in een roedel.
  • Bescheiden/onzekere honden worden ‘onder gesneeuwd’ in een roedel.
  • Loopse teefjes zorgen voor onrust in de groep.
  • Intacte reuen zijn vaak niet welkom in en groep.

Zeer geschikt voor de hond die blaft aan de lijn

Want deze honden zijn vaak niet welkom bij de reguliere uitlaatservice. Doordat het onze expertise is weten we precies wat we wel of juist niet moeten doen op het moment dat we een andere hond tegenkomen. Jij hoeft niet bang te zijn dat dit gedrag escaleert of dat je nog verder van huis bent zo. Wij zijn uitstekend opgeleid en weten exact wat we doen.


Nog even belangrijk….
Kennen wij elkaar?

De uitlaatservice is niet direct voor iedereen. Als ik jou en jouw hond nog niet ken, dan zie ik jullie eerst graag drie privélessen. Zo heb jij een vertrouwd gevoel bij mij en kent jouw hond mij als ik hem ophaal voor de eerste wandeling.

Als wij elkaar wel kennen omdat je klant bent of bent geweest, is een appje sturen om de mogelijkheden te bespreken genoeg!

Ik werk uitsluitend welzijnsgericht en ik ben goed en breed kynologisch opgeleid.

Hoe werkt het?

Ons werkgebied is Ravenstein, Herpen, Huisseling, Demen en Deursen Dennenburg. Ik haal jouw hond op tussen 12.00 en 14.00 uur. Vervolgens ga ik 25 minuten met jouw hond in eigen gebied wandelen. De kosten zijn € 20,-, graag contant te voldoen. De uitlaatservice is te boeken (als mijn agenda het toe laat) voor de maandag t/m donderdag en zaterdag. Op tijd reserveren is aan te bevelen.


Interesse?

Stuur me dan even een WhatsApp. Op werkdagen reageer ik binnen 24 uur.