Samen wandelen zonder trekken

een op een begeleidingHet is enorm vervelend als je niet ontspannen met je hond kunt wandelen. Als het trekken aan de lijn al start als je de deur nog maar net door bent. Kom je daarna ook nog eens honden tegen dan is het “feest” helemaal compleet. Je hond is totaal onbereikbaar. Dit moet toch anders kunnen?

Ja! dat kan zeker anders. Het is (net als bij alle andere trajecten) wel heel hard werken.
Heb jij hier zin in en ben je bereid er voor 100% voor te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Na onze trainingen heb jij voldoende technieken geleerd om elke situatie zelf te kunnen handelen. Elk ras is welkom bij ons. Door onze ruime ervaring met het trainen van de sterke, eigenzinnige & zelfstandige Rhodesian Ridgeback zit je met dit ras extra goed bij bij ons.


Wat kun je verwachten tijdens dit traject?


We zien elkaar tijdens dit traject drie lessen. Les één heeft een duur van maar liefst 90 minuten.
We starten het traject op met een afspraak bij jullie thuis. Tijdens deze eerste afspraak krijg je eerst een theorieles. Jij gaat alles leren over de lichaamstaal van honden. Dit is wat ons betreft van cruciaal belang. Daarna volgen wat praktijkoefeningen. Vervolgens gaan we naar buiten om samen te wandelen in jouw buurt.

Les twee duurt 30 minuten.
Dit is een les vol met praktijk oefeningen. Je gaat in deze les onder andere het volgen aanleren.

Les drie heeft een duur van 60 minuten.
We gaan de puntjes op de i zetten. We gaan nog een keer samen jouw buurt in om samen te wandelen met jouw hond. Ook tijdens deze les krijg je nog een wandeltechniek aangereikt en gaan we samen de uitdagingen nog aan. Want een extra paar ogen tijdens de wandelingen geven vaak mooie inzichten.

Na elke les ontvang je een uitgebreide hand-out met videomateriaal van de oefeningen in de mail. Zo kun je alles nog eens rustig teruglezen & kijken. Tijdens het traject zijn wij bereikbaar voor vragen via WhatsApp. De kosten voor dit traject zijn € 180,-.

Het is noodzakelijk dat je voor deze eerste les een drie meter (of vijf meter) vaste lijn hebt. Deze kunnen wij ook meenemen. Onze lijnen zijn ook verstelbaar zodat je de lengte ook kunt halveren. Een y-tuig is daarbij ook erg wenselijk. We geloven absoluut niet in leren onder dwang en pijn, wij trainen welzijnsgericht en in spelvorm. Daarom zijn corrigerende middelen niet toegestaan tijdens de lessen. Denk daarbij aan een slipketting, sliphalsband, Gentle Leader.

Twijfel je nog? Je mag altijd contact met ons opnemen!

Onze klanten komen uit Ravenstein, Wijchen, Schaijk, Oss en omstreken. Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.

Meer informatie nodig?