Samen wandelen zonder trekken

een op een begeleidingHet is enorm vervelend als je niet ontspannen met je hond kunt wandelen. Als het trekken aan de lijn al start als je de deur nog maar net door bent. Kom je daarna ook nog eens honden tegen dan is het “feest” helemaal compleet. Je hond is totaal onbereikbaar.
Dit moet toch anders kunnen?

Ja! dat kan zeker anders. Het is (net als alle andere trajecten) wel heel hard werken.
Heb jij hier zin in en ben je bereid er voor 100% voor te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Na onze trainingen heb jij voldoende technieken geleerd om elke situatie zelf te kunnen handelen.


Wat kun je verwachten tijdens dit traject?We starten het traject met een afspraak waarbij we bij jullie aan huis komen. Tijdens deze eerste afspraak krijg je 60 minuten een op een begeleiding en gaan we samen naar buiten om te starten met het ‘samen wandelen’ traject. Aansluitend volgen er nog twee lessen dit bij dit traject horen. Bij deze lessen krijg je allerlei technieken aangereikt die jou gaan helpen om weer lekker ontspannen te kunnen wandelen met jouw hond.

Na elke les ontvang je een uitgebreide hand-out met videomateriaal van de oefeningen in de mail. Zo kun je alles nog eens rustig teruglezen & kijken. Tijdens het traject zijn wij bereikbaar voor vragen via WhatsApp. De kosten van dit traject zijn € 120,-

Het is noodzakelijk en helpend als je voor deze eerste les een drie meter (of vijf meter) vaste lijn hebt. Deze kunnen wij deze ook meenemen. Onze lijnen zijn ook verstelbaar zodat je de lengte ook kunt halveren. Een y-tuig is daarbij ook erg wenselijk.

We geloven absoluut niet in leren onder dwang en pijn, wij trainen welzijnsgericht en in spelvorm. Daarom zijn corrigerende middelen niet toegestaan tijdens de lessen. Twijfel je nog? Je mag altijd contact met ons opnemen! Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.

Meer informatie nodig?