Samen wandelen groepsles

Herken jij dit?

Het samen wandelen met jouw hond wordt steeds minder aangenaam. Het gedrag van jouw hond zorgt er soms voor dat je jezelf onzeker, maar ook geïrriteerd en gefrustreerd voelt.

Hij blaft niet aan de lijn maar hij reageert wel té enthousiast naar andere honden. Ook kan hij trekken aan de lijn en al helemaal als hij ergens naartoe wil. Dit wil je niet meer. Want je ervaart het als vervelend.

Je zou graag meer grip willen hebben op het gedrag van jouw hond. Je wilt gaan leren samenwerken in plaats van alleen maar te hoeven mopperen.

Als jij er echt helemaal klaar mee bent en een verandering wilt, dan is deze samen wandelen workshop echt iets voor jou. Je gaat samen met twee andere combinaties werken aan jullie wandelskills.


Hondenschool

Voor wie is deze
workshop geschikt?


✅ voor honden ouder dan 9 maanden
✅ voor honden die niet blaffen aan de lijn
✅ als je échte verbinding wilt
✅ als je jouw hond wilt leren begrijpen
✅ als je bereid bent tijd & energie te investeren

Jullie gaan weer verbinding krijgen waarbij de hond weer aandacht heeft voor jou. Na deze workshop kun je zijn gedrag sturen. Je pakt weer de regie en krijgt grip op de situatie. Er ontstaat een ijzersterke band tussen jou en jouw hond. Het wandelen wordt weer leuk!

Blaft jouw hond aan de lijn naar andere honden? Dan moeten we aan de slag in een 1 op 1 traject omdat dit een op maat training vraagt. Meer informatie tref je bij het hond blaft aan de lijn traject.


Nog even praktisch…

De startdatum van deze workshop is 5 april 2023 en je hebt wekelijks les met uitzondering op de laatste les: die wordt gegeven op 10 mei 2023.

Nog even praktisch alles op een rijtje:

  • Je hebt les op woensdagochtend van 8.45 uur tot 9.45 uur en je krijgt vijf lessen van 60 minuten per les
  • Je hebt les met twee andere combinaties
  • De eerste drie lessen zijn op de hondenschool in Huisseling, de vierde les is in het park van Ravenstein. De laatste les is een privéles in het bos van Herperduin. Hier gaan wij samen een route lopen en kun jij al jouw vragen nog stellen in een privé sessie. Je wordt in een tijdsblok ingedeeld tussen 8.45 en 11.45 uur.
  • Je wordt toegevoegd aan de samen wandelen e-learning (t.w.v. 99,-)
  • De investering om weer samen ontspannen te kunnen wandelen bedraagt € 199,-


Trots op de reviews

‘Meer binding met mijn maatje’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne verstaat haar vak uitstekend! Samen met mijn Ridgeback trainingen mogen volgen. Rianne geeft op een eerlijke, attente vol energieke en met veel passie de trainingen. Deze wijze van trainen geeft nog meer binding met mijn maatje!

‘Boven verwachting goed’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft top-werk geleverd om onze reactieve duitse herder (1,5jr) en mijzelf te begeleiden. Enorm veel goede tips, adviezen, en oefeningen hoe hier mee om te gaan en een uitstekende online omgeving. Praktische en to-the-point lessen – leuk om te doen en leveren meteen verbetering op. Absolute aanrader, boven verwachting goed, Rianne dankjewel helemaal super 🙂

‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

De kracht van Rianne is haar professionaliteit, persoonlijke benadering, een luisterend oor, haar enthousiasme en vrolijke stem. Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen voor jou en je hond.


Meer informatie?