Samen verder groepsles

Hondentraining cursus omgeving Oss, Heesch, Wijchen, Herpen, Schaijk, Grave, Zeeland, Berghem en Nijmegen.

Foto’s gemaakt door Stories of lifephotography


Werken aan een ijzersterke fundering!


Deze samen verder groep is ideaal als je op een fijne & laagdrempelige manier met jouw hond bezig wilt zijn. Het draait bij ons niet om commando’s en trucjes. Alles wat we doen in de lessen heeft een reden en zit een diepere laag onder.

Bij ons draait het erom dat jullie allebei ontspannen zijn en het leuk hebben. Je krijgt bij ons fijne oefeningen en adviezen mee om jouw hond te kunnen begrenzen, weerbaar te maken en zelfvertrouwen te geven.

Oefeningen waar je écht iets aan hebt in het dagelijks leven met jouw hond. Ons einddoel is een fijne & stabiele huishond en jouw voldoende handvatten geven waar je een hondenleven plezier van hebt


Aandacht hebben voor jou is al moeilijk genoeg. Daarom heb je bij ons les met twee andere combinaties. Zo hebben we alle ruimte om jullie veel persoonlijke aandacht te geven en om jullie te laten groeien.

Wij streven naar rust en ontspanning tijdens de lessen en werken op een positieve en welzijnsgerichte manier. Het draait vooral om lekker samen bezig zijn zonder druk & stress.


Onze voordelen

✅ les in kleine groepjes

✅ ook les in binnenlocatie

✅ les op externe locaties

✅ toegang e-learning

✅ gediplomeerde instructeurs

Kan iedereen meedoen?

Nee, nog niet direct misschien. Want deze samen verder cursus is alleen te volgen als je de puppycursus of privélessen hebt gevolgd bij Fides hondentraining. Het is namelijk van belang dat er een stabiele basis aanwezig is en dat onze visies op elkaar aansluiten. 

Indien je geen puppycursus bij ons hebt gevolgd, dan zien wij je graag eerst 3 privélessen. Zo sluit jullie niveau goed aan op de rest. Indien je hier interesse in hebt kun je APK onderhoud pakket boeken.


Hoe, wat en waar?

Deze cursus is geschikt voor honden vanaf 7 maanden en er geldt geen maximum leeftijd. Je krijgt in totaal zeven lessen op een vaste dag met twee andere combinaties. De meeste lessen zijn op de hondenschool in Huisseling maar twee lessen gaan we ook op externe locaties oefenen.

We geven les op woensdagavond van 18.45 tot 19.30 uur en op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.15 uur. Indien de eerste groep op vrijdag vol is openen we een extra groep van 11.30 tot 12.15 uur.

Eenmaal per zeven weken start er een nieuwe groep (indien er drie aanmeldingen zijn). De duur van de lessen zijn +/- 45 minuten. De investering is € 175,-.


Ja, dit wil ik!

Spreekt deze cursus en onze visie je aan, maar heb je nog geen cursus bij ons gevolgd? Neem dan even contact op. Indien je wel de puppycursus bij ons hebt gevolgd dan kun je vrijwel direct aan de gang! Volg dan even onderstaande stappen.

• Log in op Planwise (zie knop)
• Klik vervolgens op cursussen
• Hier kun je alle startdata zien
• Klik op de gewenste cursus en vervolgens op inschrijven

In de schoolvakanties geven wij geen lessen.

Wil jij ook deze lessen volgen
maar kennen wij elkaar nog niet?

Neem dan alsjeblieft eerst even contact op.
Dan gaan we samen even bekijken wat het beste passend is.

Trots op de reviews


‘Mooie, uitgebreide cursus’

Waardering: 5 uit 5.

Met onze Rottweiler deelgenomen aan de puppycursus bij Fides hondentraining. Rianne heeft ons geleerd om vooral goed gedrag te belonen en dat werkt fantastisch. Het is een mooie, uitgebreide cursus waarbij de focus ligt op een goede band tussen hond en baasje.

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne tijd gehad met fides, leuke lessen, gevarieerd, flexibel en kundig.
Bedankt voor alles Rianne!
Wij raden iedereen aan om hier je lessen te volgen, enorme aanwinst voor je hond!


‘Hele fijne & goede samenwerking ‘

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid,
altijd met tips.Meer informatie?