Hondengedragscoach Rianne Jansen

Samen verder cursus

Geschikt voor honden vanaf zeven maanden

hondenschool hondencursus


Is dit herkenbaar?

Bij andere hondenscholen vind je de afname van examens niet prettig. Ook vind je dat de nadruk erg op het uitvoeren van commando’s ligt. Dit is niet wat je zoekt.

Je wilt graag op een fijne, ontspannen en laagdrempelige manier met jouw hond bezig zijn.

Je wilt verbinding hebben met jouw hond en oefeningen aanleren waar je in de praktijk écht iets mee kunt. Geen kunstjes die je toch nooit gebruikt.

wandelen zonder trekken

Als jij jezelf herkent in bovenstaande, dan is is onze samen verder cursus echt iets voor jou!

Elke les heeft een thema en je krijgt oefeningen die je direct kan toepassen in praktijksituaties. Thema’s waar je bijvoorbeeld aan kunt denken zijn: de dierenarts, samen wandelen, het hier komen, balans & coördinatie.

Wij vinden het bijzonder belangrijk jullie allebei skills mee te geven waar je echt iets aan hebt in deze drukke maatschappij.

Daarnaast ga jij ontzettend veel leren over hondengedrag. Want met deze kennis ga jij zelfstandig elk gedrag kunnen bijsturen en ga jij een ijzersterke band met jou hond krijgen.

Let op: voor deze cursus is het belangrijk dat je geen echte gedragsproblemen bij je hond ervaart.

groeples hondenschool


Ja, dit wil ik!

Je kunt aan deze cursus deelnemen als wij je al kennen vanuit eerdere cursussen of privélessen én als jouw hond 7 maanden of ouder is. Er is geen maximum leeftijd verbonden voor deelname aan deze cursus.

Kennen wij je nog niet? Dan is het noodzakelijk dat je eerst meer gaat leren over onze visie & trainingsmethode. We zien je dan graag voorafgaand aan de cursus in een privéles op de hondenschool. Deze les is heel eenvoudig te boeken onderaan deze pagina.


Wanneer & hoe?

.We geven les op zaterdagochtend en de cursus bevat zeven lessen.

Ongeveer elke 3 maanden start er een nieuwe cursus. De startdata, lestijden en lesdagen van de eerstvolgende cursus kun je bekijken via ons agendasysteem Planwise.

Als je al klant bent, kun je inloggen met jouw accountgegevens en bij cursussen zie je de verschillende startdata staan en jouw plekje reserveren.

Dit wil ik!


Nog vragen?

Trots op de reviews


‘Mooie, uitgebreide cursus’

Waardering: 5 uit 5.

Met onze Rottweiler deelgenomen aan de cursus bij Fides hondentraining. Rianne heeft ons geleerd om vooral goed gedrag te belonen en dat werkt fantastisch. Het is een mooie, uitgebreide cursus waarbij de focus ligt op een goede band tussen hond en baasje.

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne tijd gehad met fides, leuke lessen, gevarieerd, flexibel en kundig.
Bedankt voor alles Rianne!
Wij raden iedereen aan om hier je lessen te volgen, enorme aanwinst voor je hond!


‘Hele fijne & goede samenwerking ‘

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne cursus hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid,
altijd met tips.Meer informatie?