Samen verder groepslessen


Deze groep is geschikt voor honden vanaf veertien maanden. In deze periode gebeurt er nog steeds enorm veel met jullie hond. De puberteit is nog steeds in volle gang, het lijf is behoorlijk gegroeid maar nog slungelig. De hond weet nog niet goed hoe zijn lijf nu eigenlijk werkt.

Hij wordt geleid door hormonen en doet veel impulsief. Hij kan snel opgewonden raken tijdens spel of andere drukke situaties. Daarnaast hebben ze ook te maken met onzekerheid, angst en prikkelbaarheid. Juist in deze periode is het heel belangrijk dat jullie blijven werken aan de band, rust & beheersing en de socialisatie. Dit is een doorlopend proces. En jij als begeleider zult dit in goede banen moeten leiden. Wij helpen daarbij.

De groepen bestaan uit maximaal vier combinaties. Tijdens de lessen werken we aan gehoorzaamheid, beheersing & aandacht, balans- en coördinatie oefeningen. Tevens hebben we socialisatielessen op verschillende locaties. Denk hierbij aan het winkelcentrum en het bos. Daar gebeurt altijd waanzinnig veel en hier doet jullie hond veel indrukken op. Tijdens de les kunnen we jullie tips & handvatten geven hoe jullie in deze situaties jullie hond zouden kunnen begeleiden. Wat dit is tenslotte ook de praktijk. We proberen tijdens de lessen ook het vrij spelen aan te bieden mits de groep hier geschikt voor is.

Wat krijg je allemaal?
• theorieles
• veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen
• WhatsApp contact bij vragen
• tien praktijk lessen van ca. 45 minuten

Wanneer?
We starten een groep bij minimaal drie aanmeldingen, dit is dus doorlopend.
Hierbij proberen we rekening te houden met jullie lesdag voorkeur.

Wij hebben de volgende lesmomenten beschikbaar:
– maandag-, dinsdag-, woensdag- & donderdagochtend
– woensdag- en donderdagavond
– zaterdag of zondag*
*Op zaterdag en zondag geven we in verband met de gedragstherapie studie 1x per 2 weken les. Extra opmerking: indien er op zaterdag geen les is, zal deze op zondag zijn en vice versa.

Kosten
€ 199,-

Interesse?
Wij gaan starten in juni 2021. Opgeven voor de samen verder cursus kan alvast door middel van onderstaand formulier. Zo ben jij alvast verzekerd van een plaatsje. Heb je nog niet eerder een cursus bij Fides gevolgd, dan dien je eerst een privéles te volgen voor de start van de cursus. Een privéles duurt 45 minuten en de kosten daarvan zijn € 45,-

Meer informatie?