Samen Sterk groepslessen


Herken jij dit?


Het gaat eigenlijk best goed met jou en jouw hond. De basis is gelegd en jouw hond luistert over het algemeen goed. Een volledige cursus samen volgen zie je niet meer zo zitten. Maar… het lekker samen bezig zijn mis je wel. Het schiet er vaak een beetje bij in, ook al besef je wel dat de opvoeding onderhoud nodig heeft.

Sommige oefeningen verwateren misschien ook wel een beetje. Misschien vind je het leuk om wat meer te weten te komen over hondse behoeftes, lichaamstaal van honden en hoe je jouw hond kunt begeleiden.

De “samen sterk groep” past dan perfect voor jullie!
Bij ons krijg je elke maand een verassingsmenu. En elke les is leerzaam. Dat beloven wij jullie.

Wat is het?
Je volgt bij deze groep geen vaste cursusstructuur. Dat wil zeggen dat er geen opbouw in de lessen zit. Heb je een keer geen zin of tijd om te komen lessen? Geen probleem. Je voegt je bij de volgende les gewoon weer bij. Elke les behandelen we een nieuw thema. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met speuren, betasten & verzorging, gehoorzaamheid, samen wandelen, het loslopen, balans & coördinatie, je krijgt theorieles, en nog veel meer… Laat jezelf door ons verrassen! Geen enkele les is hetzelfde.

Kosten & lestijden?
Dit abonnement is € 37,50 per maand en dient voor minimaal drie maanden afgenomen te worden. Dit bedrag wordt elke maand automatisch door ons geïncasseerd. Elke maand staan er in ons lessysteem twee lessen klaar waarop je jezelf kunt inschrijven. Zo kun je zelf bepalen wanneer je komt lessen. Per groep is er plek voor vier cursisten. De les is te volgen op de zaterdag. De tijd van de eerste les is van 9.00 tot 9.45 uur. Is deze vol? Dan start de volgende groep om 10.45 uur tot 11.00 uur. Na inschrijving in ons PlanWise systeem is de lidmaatschap actief en heb je de mogelijkheid om de agenda in te zien. Daar zie je de Samen Sterk groepslessen in staan. Hier kun je jezelf op een les inschrijven.

Voor wie?
Jouw hond is sociaal vaardig, kent de basisgehoorzaamheid en is ouder dan twaalf maanden.
Heeft jouw hond de basisgehoorzaamheid nog niet onder de knie?
Dan past de Samen Verder groep beter bij jullie.

Ja, ik heb interesse in deze cursus!

Liever eerst nog even contact?

Meer informatie?