Puppy uitlaatservice


Het loslaten van je pup
Dan is het toch echt ‘ineens’ zo. De eerste tijd heb je vaak afspraken afgezegd en vakantiedagen opgenomen van je werk. Maar er komt een dag dat je weer naar je werk moet. Toch wel een lastig moment, want jullie zijn veel samen geweest. Jouw pup kan nog bezig zijn met de zindelijkheidstraining. Soms is het wat langer alleen zijn nog een (te) grote stap. Wij helpen graag, want het loslaten kan best even lastig zijn.

Alle tijd voor struinen en snuffelen
We laten jouw pup in alle rust uit. Hierbij houden we uiteraard rekening met de leeftijd van jouw pup en wat de pup aan kan. Jouw pup mag bij ons in alle rust snuffelen & fijn rondscharrelen aan de lange lijn die wij meenemen. Uiteraard gebeurt dit op een positieve, liefdevolle en rustige manier. Want jouw pup moet in deze cruciale fase deskundig begeleid worden.

Hoe, waar en wat?
De privé uitlaatservice bieden we aan in in Ravenstein, Berghem, Wijchen, Grave, Schaijk, en Herpen.
We wandelen niet met slipkettingen, of andere corrigerende lijnen. Het hoe & waarom leggen we graag persoonlijk aan je uit. Deze puppyservice is geschikt voor honden vanaf acht weken tot vijf maanden. Als het van jou mag, zorgen wij voor de lekkere beloningen onderweg. Dan worden wij en jouw hond vast extra goede vrienden!

Wij bieden deze service aan op maandag t/m woensdag en vrijdag. Jouw pup wordt opgehaald tussen 11.30 en 13.00 uur. Bij de puppyservice kun je rekening houden met prijzen van € 16,50 per bezoek. We werken met een strippenkaart die vooraf voldaan dient te worden. Het aantal strippen waarmee we gaan werken per kaart is afhankelijk van de leeftijd van de pup. Zodra de pup de leeftijd van vijf maanden heeft bereikt, kan er doorgeschoven worden naar de privé uitlaatservice. De totale tijd voor deze puppyservice staat op ca. 20 minuten. Voor elke volgende vaste uitlaatdag per week ontvang je 10% korting op de volgende uitlaatdag.

Actie! maak jij in de maanden september t/m december gebruik van onze uitlaatservice? Dan profiteer je tijdens deze maanden van maar liefst 50% introductiekorting per wandeling!

*Vanaf januari 2021 gelden de standaard tarieven.


Werkwijze
stap 1) Wij hebben een ingevuld contactformulier ontvangen, dankjewel daarvoor!
stap 2) Wij zullen contact met je opnemen om een afspraak te maken.
stap 3) Wij komen bij je thuis om kennis te maken.
• we nemen jouw wensen en de mogelijkheden door.
• wij stellen vragen over de hond zoals; de omgang met andere honden, de gewoontes & eventuele bijzonderheden.
• vanzelfsprekend is er ook alle tijd en ruimte om zelf vragen te stellen.
• vervolgens zullen wij samen het huis verlaten en zal ik vervolgens alleen naar binnen gaan om de hond mee uit te nemen. Zo kunnen we kijken hoe de hond zich gedraagt als jij er niet bij bent.
stap 4) Voelt dit helemaal goed voor iedereen? Dan zullen we alvast het sleuteloverdracht formulier invullen.
stap 5) jij schrijft jezelf in bij ons online reserveringssysteem. Daar kun je jouw gewenste strippenkaart aanschaffen en jouw gewenste wandelmomenten inplannen.

Interesse? dan vragen we je vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op! Emails kunnen mogelijk in de spamfolder terecht komen.

info@fideshondentraining.nl I 06 23 93 78 95 I KvK 80119255