Puppycursus regio Wijchen

Zoek jij hulp bij de begeleiding
van jouw pup?

Welkom thuis lieve pup!

Je kijkt al een lange tijd uit naar de dag dat je jouw puppy mag ophalen. En dan is het eindelijk zo ver. Met een gepaste terughoudendheid zet hij voorzichtig de eerste stapjes in zijn nieuwe thuis. Welkom thuis lieve pup.

Laat het grote avontuur maar beginnen! Jij bent er klaar voor. Een puppy in huis is ontzettend gezellig en leuk, maar het kan ook behoorlijk intensief zijn. Want je had het je zo leuk voorgesteld, maar soms valt het toch wel een beetje tegen. Het puppy bijten, het wandelen met je pup gaat nog niet zoals verwacht en de nachten zijn best heftig. Wij gaan je helpen met onze puppycursus!

Hoe werkt het?

  • maximaal vier puppy’s in een groep
  • je kunt in totaal vier niveaus doorlopen met jouw pup
  • je start elk niveau met een theorieles
  • per niveau krijg je vier praktijklessen á 45 minuten
  • mogelijkheid tot toegang online cursusmateriaal
  • kosten € 99,- per niveau

Wanneer starten?

In het ideale geval start je met jouw puppy zodra hij negen weken jong is. De cursus start met een theorieles over allerlei veel voorkomende puppyzaken. Denk hierbij aan zindelijkheidstraining, het puppy bijten, het wandelen en nog veel meer.
Klik hier voor meer informatie over de puppycursus. En op deze pagina kom je meer te weten over onze hondenschool.

Puppycursus regio Wijchen

Doordat onze hondenschool direct aan de afslag Ravenstein aan de snelweg ligt, zijn wij bijzonder goed bereikbaar voor mensen uit Wijchen die een puppycursus willen volgen. Zie je trainen in een groepsverband niet zo zitten? Dan is onze privé puppycursus aan huis misschien wel iets voor jou! Wij komen aan huis in Wijchen zonder extra reiskosten.

Ja, dit wil ik!

Ben jij geïnteresseerd geraakt en wil je graag deelnemen aan de puppycursus groepslessen? Meld je dan gauw aan!

Liever eerst nog even contact?

Uiteraard is dit geen probleem.

Neem contact op

Wie we zijn