Puppycursus regio Oss

Zoek jij hulp bij de begeleiding
van jouw pup?

Welkom mooie pup!

Je wacht er al even op. Wachten duurt altijd lang…Maar daar is je pup dan eindelijk! Voorzichtig zet hij de eerste stapjes in zijn nieuwe thuis. Welkom thuis mooie pup.

Jij hebt je goed voorbereid, veel gelezen, veel aangeschaft. En nu ben je nog op zoek naar een fijne hondenschool in de regio Oss. Want jij wil alles weten over het puppy bijten, het wandelen met je puppy, zindelijkheidstraining en nog veel meer. Wij gaan je helpen met onze puppycursus op onze hondenschool in Huisseling! Wij bevinden ons op ongeveer 15 minuutjes rijden vanaf Oss.

Hoe werkt het?

  • maximaal vier puppy’s in een groep
  • je kunt in totaal vier niveaus doorlopen met jouw pup
  • je start elk niveau met een theorieles
  • per niveau krijg je vier praktijklessen á 45 minuten
  • mogelijkheid tot toegang online cursusmateriaal
  • kosten € 99,- per niveau

Wanneer starten met puppycursus?

Het fijnste is het als jij jezelf aanmeldt nog voordat de pup thuis is. Dan kun je in de meeste gevallen beginnen als hij 9 weken jong is. Eerst maar even rustig wennen aan elkaar. Je krijgt eerst een live online lezing over allerlei veel voorkomende puppyperikelen. Denk hierbij aan zindelijkheidstraining, het puppy bijten, het wandelen en nog veel meer. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen. Klik hier voor meer informatie over de puppycursus regio Oss. En op deze pagina kom je meer te weten over onze hondenschool in Huisseling.

Puppycursus regio Oss

Onze hondenschool ligt direct aan de afslag Ravenstein op de snelweg en aan een doorgaande weg. Hierdoor is het in de meeste gevallen maar 15 minuutjes rijden. Wij zijn goed bereikbaar voor mensen uit Oss die een puppycursus willen volgen. Zie je trainen in een groepsverband niet zo zitten? Dan is onze privé puppycursus aan huis misschien wel iets voor jou! Wij komen aan huis in Oss zonder extra reiskosten.

Ja, dit wil ik!

Spreekt onze puppycursus jou aan?
Meld je gauw aan!

Liever eerst nog even contact?

Uiteraard is dit geen probleem.

Neem contact op

Wie we zijn