Puppy- en pubercursus aan huis


Let op! op dit moment hebben we een wachttijd (om te kunnen starten met de eerste les) van ongeveer vijf weken. Maar… bij onze puppycursus online is altijd plek!

Lessen bij jouw thuis staan garant voor rust & veel persoonlijke aandacht. De lijnen zijn kort en tijdens de lessen kun je direct jouw vragen stellen. Het draait volledig om jullie tijdens deze lessen. Vanaf 8 weken tot een maand of 5 is de puppycursus aan huis geschikt. Vanaf vijf maanden tot ongeveer een jaar oud dan sluit de pubercursus aan huis het beste aan. Uiteraard zorgen we ervoor dat de trainingen op maat zijn. Het sluit aan op jullie persoonlijke doelen en het huidige niveau. Heb je te maken met ongewenst gedrag dan past de een-op-een begeleiding het beste bij jullie.

De puppy- en pubercursus aan huis
Zeker in een jong gezin kan deze cursus aan huis erg fijn zijn. De kinderen kunnen op een laagdrempelige manier meekijken & meedoen. Jullie kunnen lekker thuis blijven en je hoeft niet te wachten op andere cursisten. Na de les kunnen jullie direct weer lekker de rust in. Wel zo fijn na al die indrukken! Naast de puppycursus aan huis hebben wij ook de zeer volledige online puppycursus in ons aanbod.

We gaan bij de puppy- en pubercursus aan huis aan de gang met gehoorzaamheidsoefeningen, de opvoeding, het leren lezen van je hond, socialisatie en we hebben aandacht voor balans- & coördinatie. Ook kunnen we werken aan persoonlijke doelen of ongewenst gedrag waar je graag iets mee wilt doen.

De kosten voor deze cursussen aan huis zijn 299,-
Wat krijg je allemaal?

✔️ uitgebreid intakegesprek
✔️ gratis puppygids (bij de puppycursus)
✔️ 10 lessen aan huis á 30 minuten
✔️ gratis WhatsApp begeleiding voor vragen
✔️ na elke les krijg je de oefeningen per mail
✔️ je hebt na deze cursus een stevige basiskennis

Wij komen in Ravenstein, Herpen, Reek, Berghem, Schaijk, en Oss.
Voor privétraining in Wijchen, Nijmegen en Grave graag eerst even contact opnemen.
Binnen een straal van 10 kilometer vanaf Ravenstein rekenen we geen kilometervergoeding. Buiten deze straal rekenen we € 0,29 per kilometer.

Het gebruik van slipkettingen of andere corrigerende middelen is niet toegestaan tijdens de lessen.

Via onderstaande knop kun je je direct inschrijven voor de puppy- of pubercursus aan huis.
Let op! op dit moment hebben we een wachttijd (om te kunnen starten met de eerst les) van vijf weken.

Bij de lessen houden wij uiteraard rekening met de Coronamaatregelen. Want ook wij hebben te maken met beperkende maatregelen waardoor we kleine aanpassingen moeten doen.
Lees hiervoor meer op onze “Fides hondentraining tijdens Corona” pagina.

Wil je liever eerst contact omdat je nog vragen hebt? Dat is ook geen probleem uiteraard.
Vul het contactformulier in of stuur ons een WhatsApp via onderstaande knop. We helpen je graag!

Meer hulp nodig?