Samen verder groepslessen


Vanaf een leeftijd van zes maanden start er een nieuwe fase. Jullie kleine pup is ineens niet zo klein meer. Langzaam begint de puberteit zijn intrede te doen. In deze periode ontwikkelt de pup zich tot een jong volwassene zowel gedragsmatig als lichamelijk. Dit proces kan bij grote rassen wel tot een leeftijd van drie jaar duren.

Juist in deze periode is het heel belangrijk dat jullie blijven werken aan de band, begrenzen, rust & beheersing en de socialisatie. Dit is een doorlopend proces. Het lijkt misschien wel of je jonge hond ‘bananen in de oren heeft’. Maar echt: ook dit gaat voorbij en alles waar je nu aan bouwt slaan ze op en vormt een prachtige basis voor “later”.

Wij hebben de kennis in huis om jullie hierbij te kunnen helpen. In kleine groepen met maximaal drie andere cursisten gaan jullie aan de slag met fijne & praktische oefeningen. Je leert wandelen zonder trekken, het hier komen, hoe je hond te begrenzen, begeleiden bij visite en nog veel meer! Onze hondenschool is anders. Dat zie en voel je direct.

Je kunt starten met deze groep als jouw hond zes maanden of ouder is. We proberen tijdens de lessen ook het vrij spelen aan te bieden mits de groep hier geschikt voor is. Jullie zijn van harte welkom bij ons. .

Wat krijg je allemaal bij onze hondenschool?
• theorieles voor start cursus
• gratis boekje “dit is de hond”
• negen praktijklessen van ongeveer 45 minuten
• veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen (max. 4 combinaties)
• WhatsApp service
• lessen op externe locaties ten behoeve van de socialisatie

Wanneer?
Maandagochtend t/m donderdagochtend
samen verder groep – 10:00 tot 10:45 uur

Woensdagavond & donderdagavond
samen verder groep – 19.30 tot 20:15 uur

Zondagochtend
samen verder groep – 9:30 tot 10:15 uur
samen verder groep – 11:30 – 12:15 uur


Online leeromgeving
Wij werken tevens met een online leeromgeving. Hier kun jij voor een meerprijs van slechts € 25,- gebruik van maken. In deze leeromgeving kun je na alle praktijklessen thuis de oefeningen nog eens rustig nalezen & downloaden. Tevens kun je via de video’s ook de oefeningen rustig terugkijken. Naast dit alles krijg je ook nog eens extra snuffelspellen, theorie over lichaamstaal en bijvoorbeeld een stappenplan voor het ontvangen van visite. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw hond rustig de mensen begroet? Jij gaat het allemaal leren!

Kosten?
De kosten voor de Samen Verder zonder inzage in de online leeromgeving zijn € 199,-

Wil je echter ook graag thuis oefenen en extra informatie ontvangen? Dan is het de cursus mét online leeromgeving echt iets voor jou! Tijdens de gehele cursus blijf je toegang houden tot deze online leeromgeving. De meerprijs hiervan is slechts € 25,-.

Interesse?
Kijk dan bij de startdata pagina wanneer jullie zouden kunnen beginnen! In sommige gevallen is er in een lopende cursus een instroomplek beschikbaar is. Deze blijft beschikbaar als de cursus tot drie lessen heeft gehad.

Als je hiervan gebruik wilt maken zoek dan even contact met ons. Wij schrijven je dan in op de cursus en je wordt (zonder meerkosten) direct toegevoegd in ons online leersysteem zodat je de lessen die geweest zijn rustig kunt nalezen en bekijken. Zo heb jij eigenlijk helemaal niets gemist!

Ja, ik heb interesse in deze cursus!

Liever eerst nog even contact?

Meer informatie?