Pubercursus groepslessen


Vanaf een leeftijd van vijf maanden start er een nieuwe fase. Jullie kleine pup is ineens niet zo klein meer.
Langzaam begint de puberteit zijn intrede te doen. In deze periode ontwikkelt de pup zich tot een jong volwassene zowel gedragsmatig als lichamelijk.

Juist in deze periode is het heel belangrijk dat jullie blijven werken aan de band, rust & beheersing en de socialisatie. Dit is een doorlopend proces. Het lijkt of je puber ‘bananen in de oren heeft’. Maar echt: ook dit gaat voorbij en alles waar je nu aan bouwt slaan ze op en vormt een prachtige basis voor “later”.

Je kunt starten met de pubercursus als jouw hond vijf tot 13 maanden is. We proberen tijdens de lessen ook het vrij spelen aan te bieden mits de groep hier geschikt voor is. Jullie zijn van harte welkom bij ons. Onze hondenschool is anders. Kom gerust eens kijken (graag even op afspraak) en ervaar het zelf.

Wat krijg je allemaal bij onze hondenschool?
• theorieles voor start cursus
• gratis boekje “dit is de hond”
• negen praktijklessen van ongeveer 45 minuten
• veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen (max. 4 combinaties)
• WhatsApp service
• lessen op externe locaties ten behoeve van de socialisatie

Lesdagen
Wij hebben de volgende lesdagen beschikbaar:
– maandag-, dinsdag-, woensdag- & donderdagochtend
– woensdag- & donderdagavond ** VOL tot half augustus**
– zondag

Wanneer?
We starten een groep bij minimaal twee aanmeldingen, dit is dus doorlopend. Hierbij proberen we rekening te houden met jullie lesdag en lestijd voorkeur. Mocht je interesse hebben dan kun je onderstaand contactformulier invullen. We zetten je dan op de lijst. Zodra er een groep start die voor jullie geschikt is roepen we je op en kun je jezelf definitief inschrijven op de cursus. Over het algemeen start er 1x per twee weken een nieuwe groep.

Kosten?
De kosten voor deze cursus zijn € 199,-

Interesse?
Vul dan alsjeblieft onderstaand contactformulier in om je interesse kenbaar te maken. Zodra wij de inschrijving ontvangen hebben en er start een geschikte groep voor jullie, dan nemen wij contact met je op.
Jullie zijn van harte welkom!

Ja, ik heb interesse in de pubercursus!

Meer informatie?