Pubercursus groepslessen

dé hondenschool voor mensen uit Ravenstein, Wijchen, Schaijk, Oss, Berghem en omgeving


Vanaf een leeftijd van zes maanden start er een nieuwe fase. Jullie kleine pup is ineens niet zo klein meer. Langzaam begint de puberteit zijn intrede te doen. In deze periode ontwikkelt de pup zich tot een jong volwassene zowel gedragsmatig als lichamelijk. Dit proces kan bij grote rassen wel tot een leeftijd van drie jaar duren. Het lijkt misschien nu wel of jouw jonge hond ‘bananen in de oren heeft’. Maar echt: ook dit gaat voorbij en alles waar je nu aan bouwt slaan ze op en vormt een prachtige basis voor “later”.

Juist in deze periode is het heel belangrijk dat jullie blijven werken aan de band, begrenzen, rust & beheersing en de socialisatie/habituatie. Dit is een doorlopend proces. Wij hebben de kennis in huis om jullie hierbij te kunnen helpen. In kleine groepen met maximaal drie andere cursisten gaan jullie aan de slag met fijne & praktische oefeningen. Je leert wandelen zonder trekken, het hier komen, hoe je hond te begrenzen, begeleiden bij visite en nog veel meer!

Onze hondenschool in Huisseling (nabij Ravenstein) is anders. Dat zie en voel je direct. Daarnaast hebben wij een prachtige binnenlocatie tot onze beschikking. Zo staan we met regen en echte kou lekker binnen. Je kunt starten met deze basisgroep als jouw puberhond zes maanden of ouder is. Daarnaast is het ook goed te weten dat je – door onze ruime ervaring – met jouw hond bij ons helemaal goed zit!

Wat krijg je allemaal bij onze pubercursus?

  • Theorieles voor start cursus
  • Gratis boekje “dit is de hond”
  • Er zijn 9 praktijklessen van ongeveer 45 minuten
  • Veel persoonlijke aandacht door de kleine groepen (max. 4 combinaties)
  • WhatsApp service
  • Lessen op externe locaties ten behoeve van de socialisatie

Online leeromgeving

Wij werken tevens met een online leeromgeving. In deze leeromgeving kun je na alle praktijklessen thuis de oefeningen nog eens rustig nalezen & downloaden. Tevens kun je via de video’s ook de oefeningen rustig terugkijken. Naast dit alles krijg je ook nog eens extra snuffelspellen, theorie over lichaamstaal en bijvoorbeeld een stappenplan voor het ontvangen van visite. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw hond rustig de mensen begroet? Jij gaat het allemaal leren!

Kosten pubercursus groepslessen?

De kosten voor deze cursus met inzage in de online leeromgeving zijn € 199,-

Interesse?
Schrijf je dan gauw in via het aanmeldformulier. Doorgaans start er 1x per drie weken een nieuwe cursus.
Let op: de groepslessen zijn geschikt voor (jonge) honden die nog moet leren. We gaan hierbij uit van een redelijk stabiele hond die op een redelijke manier in een groep kan functioneren. Indien je echt specifiek bepaald (ongewenst) gedrag hebt waar je graag aan wilt werken, dan passen privélessen wellicht beter bij jullie situatie. Mocht je hierover twijfelen, neem dan even alsjeblieft contact op. Dan bespreken we het samen even.

Ja, ik heb interesse in deze cursus!

Liever eerst nog even contact?

Meer informatie?