Een-op-een begeleiding

hulp bij ongewenst gedragMisschien blaft jouw hond aan de lijn naar andere honden? Of wil je graag aan de gang met het hierkomen bij loslopen? Wil je weer fijn samen aan de lijn kunnen wandelen met je hond? Wat je doel ook is, wij kunnen je helpen als je hier echt serieus mee aan de slag wilt. Wij gaan veel verder dan hondentraining. Wij zijn een coach voor jou én jouw hond.

Tijdens de verschillende trajecten staan wij aan jullie zijde om het beste uit jou en uit je hond te halen. Op jullie eigen tempo en in alle rust samen leren. Je krijgt tips die passend zijn voor jouw hond en jullie persoonlijke situatie. Wij vinden het belangrijk dat jullie elkaar leren begrijpen, dat jullie elkaars taal spreken. We geloven absoluut niet in leren onder dwang en pijn, wij trainen positief en in spelvorm. Daarom zijn corrigerende middelen niet toegestaan tijdens de lessen.

Onderstaand een overzicht van onze diensten. Op de desbetreffende pagina vind je meer informatie over het gekozen traject. Twijfel je? Je mag altijd contact met ons opnemen!

Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.


Kies hier jouw coaching traject


Meer informatie nodig?