Een-op-een begeleiding

wij komen aan huis in Wijchen, Schaijk, Oss, Berghem en omgeving


Ben je het beu? Het blaffen aan de lijn, trekken aan de lijn, het niet komen bij het loslopen?
Of loop je tegen ander ongewenst gedrag van jouw hond aan en wil je er nu echt eens iets mee?

Wat je doel ook is, wij kunnen je helpen als je hier echt serieus mee aan de slag wilt. Wij gaan veel verder dan hondentraining. Wij zijn een coach voor jou én jouw hond. Tijdens de verschillende trajecten staan wij aan jullie zijde om het beste uit jou en uit je hond te halen. Op jullie eigen tempo en in alle rust samen leren. Je krijgt tips die passend zijn voor jouw hond en jullie persoonlijke situatie.

Wij vinden het enorm belangrijk dat jullie elkaar leren begrijpen, dat jullie elkaars taal leren spreken. Daarom starten sommige trajecten met een theorieles. Zo leer je eerst alles over de lichaamstaal van jouw hond. Dit is in onze ogen cruciale kennis om vanuit daar verder te kunnen trainen. Je leert bij ons geen kunstjes, maar je gaat met ons op een laag dieper trainen. Je creëert hiermee en ijzersterke band met jouw hond basis van wederzijds vertrouwen, veiligheid, ontspanning en plezier. Wij trainen positief, welzijnsgericht en in spelvorm.

We geloven absoluut niet in ontspannen leren en samenwerken onder dwang, intimidatie en pijn. Daarom zijn corrigerende middelen niet toegestaan tijdens de lessen. Elk ras is welkom bij ons. Doordat wij veel ervaring hebben met de sterke, eigenzinnige & zelfstandige Rhodesian Ridgeback, zit je met dit ras extra goed bij ons!

Onderstaand een overzicht van onze diensten. Op de desbetreffende pagina vind je meer informatie over het gekozen traject. Weet je niet wat er precies nodig is? Dan gaan we dat samen bepalen. Boek dan het oriëntatieconsult. We gaan dan in op jullie hulpvragen en uitdagingen en je ontvangt een trainingsplan op maat. Als je alleen maar eenmalig een adviesgesprek wilt mét concrete adviezen, dan kun je het beste het adviesconsult boeken. Je mag bij ons in termijnen betalen.

Twijfel je? Je mag altijd contact met ons opnemen! Onze klanten komen uit de omgeving van Wijchen, Schaijk, Berghem en Oss. Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.


Kies hier jouw coaching traject


Blaft jouw hond aan de lijn? En wil je graag jezelf maar ook jouw hond helpen? Dan is dit traject geschikt voor jullie.

Ben jij het vertrouwen verloren als jouw hond los gaat van de lijn? En wil je dit vertrouwen graag weer terug? Dan is dit traject perfect!

Wil je graag met jouw puppy een goede start maken? Bij deze cursus komen we bij je aan huis en krijg je een op een begeleiding.

Wil jij graag een op een begeleiding? En vind je het niet erg om naar de hondenschool in Huisseling te komen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Dit traject is alleen voor honden die trekken aan de lijn. Als jouw hond ook blaft, kies dan voor het ‘wandelen zonder blaffen’ traject.

Weet je niet zo goed welk traject geschikt is voor jullie? Dan gaan dat toch samen bepalen? We maken na dit gesprek een trainingsplan op maat.

Het kan lastig zijn om met de snel overprikkelde puberhond naar de hondenschool te komen. Wij komen gewoon naar jullie toe!

Hebben wij elkaar al eens eerder gezien en heb je behoefte aan even een extra paar ogen? Even weer alles opfrissen? Dan is de losse les geschikt.

Meer informatie nodig?