Een-op-een begeleiding

hulp bij ongewenst gedragMisschien blaft jouw hond aan de lijn naar andere honden? Of wil je graag aan de gang met het hierkomen bij loslopen? Wil je weer fijn samen aan de lijn kunnen wandelen met je hond? Wat je doel ook is, wij kunnen je helpen als je hier echt serieus mee aan de slag wilt.

Tijdens de verschillende trajecten staan wij aan jullie zijde om het beste uit jou en uit je hond te halen. We gaan de doelen bepalen en aan de hand daarvan maken een plan van aanpak. Op jullie eigen tempo en in alle rust samen leren. Je krijgt van ons tips en handvatten hoe jij jouw hond kunt begeleiden en vooral ook leren lezen. Je krijgt tips die passend zijn voor jouw hond, waarbij we rekening houden met zijn eigen individu. We geloven absoluut niet in leren onder dwang en pijn, wij trainen positief en in spelvorm. Daarom zijn corrigerende middelen niet toegestaan tijdens de lessen.

Deze trainingen zijn geschikt voor zowel pubers en ‘volwassen’ honden. Voor pubers ideaal vanwege de rust die de lessen met zich meebrengen. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en hierdoor krijgt jouw hond de juiste begeleiding tijdens dit traject.

Werkwijze
Naast alleen een eenmalig advies consult kun je bij ons ook kiezen voor verschillende coaching trajecten.
Onderstaand een overzicht van onze diensten. Twijfel je over welk traject bij jullie past? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Dan bespreken we samen de situatie. Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.


Kies hier jouw coaching traject


Sta jij elke wandeling weer met zweet in je handen? Vermijd jij alle honden onderweg? Dit traject is bedoeld voor honden die blaffen aan de lijn naar andere honden. Tijdens dit traject ga jij alles leren over het hoe & waarom en hoe je jouw hond kunt begeleiden en helpen. De kosten voor dit traject zijn € 360,-

Wat krijg je allemaal?
– uitgebreid intakegesprek á 90 minuten
– boekje ‘uitvallende honden’
– vier praktijklessen aan huis á 30 minuten
– één praktijkles á 60 minuten
– uitgebreid verslag lesinhoud per mail
– Whats App begeleiding

Kun jij niet meer echt ontspannen met jouw hond wandelen? Trekt jouw hond aan de lijn en is het passeren van auto’s, fietsers en alle andere prikkels een grote uitdaging? Wij gaan je helpen! Jij krijgt van ons verschillende technieken aangereikt hoe jij met de verschillende situaties kunt omgaan.

De kosten voor dit traject zijn € 210,-

Wat krijg je allemaal?
– een “samen wandelen” les á 90 minuten
– twee privélessen aan huis á 30 minuten
– uitgebreid verslag les inhoud per mail
– Whats App begeleiding

Als je hond jouw vertrouwen een paar keer beschadigd heeft bij het los van de lijn lopen, dan durf je het op een gegeven moment niet meer. Wil jij weer lekker los van de lijn wandelen met jouw hond? En jouw hond weer voor 100% kunnen vertrouwen? Dan is dit traject echt iets voor jullie. Samen gaan we het hier komen weer nieuw leven in blazen! Kosten voor dit traject zijn € 210.-

Wat krijg je allemaal?
– twee lessen á 30 minuten met leuke oefeningen
– een loslooples in het bos van 60 minuten
– uitgebreid verslag lesmateriaal per mail
– Whats App begeleiding

Soms loop je tegen kleine dingen aan en heb je behoefte aan gedegen advies en een plan van aanpak. Gewoon omdat je even niet meer weet hoe je met bepaald gedrag om moet gaan. Die adviezen kunnen wij je geven. Wij komen bij je aan huis en we bespreken jouw hulpvraag. Na ons consult ontvang je het plan van aanpak via de mail. Zo heb jij een houvast waar je zelf weer verder mee kunt. Kosten bedragen € 120,-

Wat krijg je allemaal?
– Advies consult á 90 minuten
– uitgebreid verslag lesmateriaal per mail
– tot 1 maand na consult gratis Whats App begeleiding

Dit consult is geschikt voor als je eerst wilt laten inventariseren wat er nodig is om jullie te kunnen helpen. Bij dit oriëntatiegesprek komen we bij je aan huis. Samen bespreken we waar jullie tegenaan lopen. Aan de hand van dit gesprek sturen wij een kostenindicatie wat wij denken dat er nodig is om jullie te kunnen helpen. Mochten jullie besluiten met ons verder te willen gaan, zullen wij de kosten van dit oriëntatiegesprek in mindering brengen op het totaalbedrag van het traject.

Let op: tijdens dit consult geven wij nog géén adviezen.

De kosten voor dit gesprek & kostenindicatie zijn € 60,-

Meer informatie nodig?