Privécursus op de hondenschool

Voel je welkom.

Bij deze cursus staat onze locatie & begeleiding volledig tot jullie beschikking tijdens de lessen. Je hoeft niet te wachten op andere cursisten. Alle ruimte, tijd en aandacht alleen voor jullie. Dit zorgt voor een heel ontspannen leeromgeving voor jou en jouw hond. Samen met plezier leren is waar het hierbij om gaat.

Coach voor jou & jouw hond
Wij zijn meer dan alleen hondentraining. Wij zijn een coach voor jou & jouw hond. Bij ons draait het om ontspanning. Want alleen in ontspannen toestand kunnen jullie allebei leren. Daar gaan wij bijzonder veel aandacht aan besteden. Dat jullie je allebei op je gemak voelen. Wij zijn open en eerlijk en zullen altijd klaar staan met advies en met een luisterend oor.

Doordat de puppycursus of pubercursus privé is, doorlopen we de lessen op jullie eigen tempo. Soms ook aangepast aan jullie eigen persoonlijke situatie. Deze cursus is een echte aanrader voor de puppy’s en de prikkelgevoelige pubers. De meeste lessen zijn op onze locatie in Huisseling. Onze locatie is eenvoudig te bereiken, het ligt direct aan de snelweg bij de afrit Ravenstein aan een doorlopende weg. Steeds vaker weten klanten uit Oss, Wijchen, Berghem en Schaijk ons te vinden.

We gaan samen werken aan een fantastische band tussen jou en jouw hond waarbij vertrouwen & respect belangrijke waardes zijn. Zo heb jij straks een fijne stabiele huishond. Want dat willen we uiteindelijk toch allemaal?

Wat krijg je allemaal?


Allereerst gaan we elkaar leren kennen in een online videobellen kennismakingsgesprek. Bij de puppycursus vertellen we jullie alles over de eerste tijd en de eerste nachten. Bij de pubercursus horen we aan waar je tegenaan loopt en waar je graag mee aan de slag wilt. Tevens hoor je nog belangrijke theorie.
Je ontvangt bij de eerste les gratis de puppygids of de pubergids.

Onze lespakketten zijn met zorg samengesteld en we doorlopen verschillende thema’s. Hierbij kun je kiezen uit de basiscursus of de pluscursus. Het verschil bij deze twee opties zit in het aantal lessen. We gaan aan de slag met gehoorzaamheid, rust & beheersing, wandelen zonder trekken, loslopen van de lijn en zelfvertrouwen. Daarnaast ga jij alles leren over de lichaamstaal van jouw hond en hondse behoeftes.

Na elke les krijg je de lesinhoud in jouw mailbox. Zo bouw je een prachtig naslagwerk op zodat je altijd alles terug kan lezen. Tijdens de cursus zijn wij doorlopend beschikbaar via WhatsApp voor vragen. 

De kosten
Puppy- of pubercursus basis
– intakegesprek (videobellen)
– vijf privélessen op onze hondenschool á 30 minuten

De kosten zijn € 180,-


Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan!

Waardering: 5 uit 5.

‘Je staat er niet alleen voor’

Je leert je hond steeds beter begrijpen en hierdoor kun je ongewenst gedrag afleren.
Je gaat daadwerkelijk samen aan de slag en je staat er dus niet alleen voor.
Niet twijfelen en gewoon voor Fides gaan!

Danique

Waardering: 5 uit 5.

‘Echte aanrader!’

Geweldige lessen gevolgd bij Rianne. Ze loopt beter aan de lijn en luister goed.

Een echte aanrader voor een nog fijner contact met je hond!

Ellen

Waardering: 5 uit 5.

‘Professioneel & eerlijk’

Wij hebben Fides als een hele professionele maar ook eerlijke hondenschool ervaren.
Rianne is erg fijn om mee te werken. Er wordt niet alleen naar de hond gekeken, maar ook naar het baasje.

Roos

Meer informatie nodig?

Ons bedrijf in cijfers


meer dan
150

mensen geholpen

wij hebben
5

sterren behaald

wij scoren
100%

tevredenheid

Fides hondentraining & uitlaatservice
Boschakker 1
5358 PA Huisseling

Neem contact op

Contact
06 23 93 78 95
info@fideshondentraining.nl