Privé puppycursus

prive puppycursus


Zijn groepslessen niet echt iets voor jou? Dan is dit unieke en exclusieve privé puppycursus aan huis echt iets voor jou! Tijdens deze hele puppycursus is er alle tijd en persoonlijke aandacht alleen voor jullie.

Bij de privé puppycursus krijg jij een volledige cursus aangereikt. Het puppy programma is met zorg samengesteld en we zien elkaar zes sessies.

De puppycursus start met een keukentafelgesprek. Hier gaan we samen kennismaken en kan ik je veel kennis & adviezen geven over de eerste tijd met jouw pup. Uiteraard is er alle tijd & ruimte voor jouw vragen.

Tijdens de puppylessen aan huis krijg je veel praktijkoefeningen waar je echt iets aan hebt om jouw puppy op te voeden tot een stabiele en fijne huishond. Ook gaan we samen wandelen met de pup en gaan we werken aan een socialisatietraining in Schaijk. Al met al een prachtig compleet programma waar je een hondenleven lang plezier van hebt!


Mixpakket puppycursus

Bij dit pakket breng je het beste van twee werelden samen: namelijk privélessen in combinatie met groepslessen. De ideale mix als je ook de dynamiek van groepslessen wilt ervaren.

Tijdens de groepslessen leert de pup omgaan met andere honden en meer prikkels. En in de privélessen aan huis gaan we in op jullie persoonlijke vragen en gaan we heel gericht aan de slag met jullie doelen.

Je start met een privéles puppycursus op de hondenschool, vervolgens neem je deel aan vier groepslessen. Na deze reeks krijg je nog drie privélessen aan huis. We plannen alle puppy privélessen samen in.

“Een hondenleven lang plezier van deze eenmalige investering!”


De wachttijd & lestijden

Gemiddeld is de wachttijd 2-4 weken. De data van de privélessen stemmen we samen af. Ik geef les van maandagochtend tot donderdagochtend van 8.30 uur tot 13.00 uur. Op zaterdag is dit van 8.30 uur tot 14.00 uur. Het is verstandig zijn om jezelf vast in te schrijven voordat de pup er is om teleurstellingen te voorkomen.

*Na inschrijving nemen we contact op om de privélessen in te plannen. Tevens voegen we je toe aan een exclusieve puppy online leeromgeving.


Trots op de reviews

‘Ik zou iedereen deze
puppycursus aanraden’

Waardering: 5 uit 5.

De privé puppycursus was enorm waardevol! Het samen wandelen en de socialisatieles was ook enorm interessant en nuttig. De documentatie is zo enorm fijn en goed ondersteunend. Ik zou iedereen deze puppycursus aanraden. Ook al ben je altijd al in het bezit geweest van een hond.

‘Fantastisch geholpen en veel geleerd met zijn vijven’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft ons fantastisch geholpen. Met het hele gezin (2 ouders, 3 kids) hebben we een prive training gevolgd. We hebben ontzettend veel geleerd met zijn vijven. Het hele pakket was erg waardevol; de trainingen zelf en alle vragen waarmee we tussendoor nog bij Rianne terecht konden.

‘Hele fijne & goede samenwerking
met Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus aan huis hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid, altijd met tips. Maar daarbij altijd het gevoel het is jouw hond en jullie moeten het samen doen.Meer informatie nodig?