Hondengedragscoach Rianne Jansen

Privé puppycursus

prive puppycursus

Soms heb je het niet zo op groepen. Je voelt je er niet fijn bij om samen met andere mensen les te hebben. Je hebt liever 1 op 1 les in jouw eigen vertrouwde omgeving zodat je ook de deur niet uit hoeft.

Als dit herkenbaar voor je is, dan is de privé puppycursus aan huis echt iets voor jou. Het is een unieke en exclusieve oplossing voor eigenaren die liever geen groepslessen volgen.

Tijdens deze puppycursus is de aandacht volledig op jou en je puppy gericht. De lessen worden (op 1 les na) bij jou thuis gegeven. Wij geven puppycursus privélessen aan huis in de omgeving van Wijchen en Oss.


Volledig pakket
Met de privé puppycursus krijg je een volledig en zorgvuldig samengestelde puppycursus aangeboden. Gedurende zes sessies werken we samen aan de opvoeding en training van je pup. Ik ga je tijdens de lessen alles vertellen over hondengedrag, de behoeftes van jouw hond en welke lichaamstaal ik zie bij jouw pup.

De cursus begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou aan de keukentafel. Hier bespreken we uitgebreid jouw situatie en krijg je waardevolle kennis en advies over de eerste periode met je puppy. Uiteraard is er voldoende tijd en ruimte voor al je vragen en kun je ook veilig jouw zorgen delen.

Tijdens de lessen aan huis zullen we praktijkoefeningen uitvoeren die specifiek gericht zijn op het opvoeden van je pup tot een stabiele en fijne huishond. Daarnaast zullen we ook een gezamenlijke wandeling maken en gaan we werken aan de socialisatie van jouw puppy.

Kortom, een bijzonder compleet programma waar zowel jij als je puppy een leven lang plezier van zullen hebben!


Mixpakket puppycursus

Naast een complete privé puppypakket kun je ook kiezen voor het mix puppycursus pakket. Bij dit pakket breng je twee werelden samen: namelijk privélessen in combinatie met groepslessen. Dit unieke concept stelt je in staat om op meerdere vlakken je puppy te laten ontwikkelen.

De privélessen bieden je de mogelijkheid om individuele aandacht te krijgen van een ervaren hondengedragsdeskundige. Hierdoor kun je je eigen specifieke leerbehoeften aanpakken en je vaardigheden op jouw eigen tempo verbeteren in jouw eigen vertrouwde thuissituatie.

Daarnaast profiteer je van de voordelen van groepslessen. De groepslessen creëren een levendige leeromgeving waarin je kunt oefenen nabijheid van andere pups en samen kunt leren en groeien. In de hondenschool kun je je vaardigheden in een realistische context oefenen en versterken.

Een hondenleven lang plezier van deze puppycursus!


Wil jij graag een stabiele basis?

Wacht dan niet te lang met inschrijven. Het is verstandig om jezelf vast in te schrijven voordat de pup er is om teleurstellingen van te lange wachttijden te voorkomen. Wij geven privé les van maandag tot donderdag tussen 8.30 en 13.00 uur. Deze lessen kun je zelf vast zetten in onze online agenda. Meer informatie over de groepslessen vind je hier.

Liever op zaterdag les? Ook dat kan! Maar die planning maken we samen in overleg op WhatsApp. Wij werken in de omgeving Oss en Wijchen. Wil je eerst nog even vrijblijvend kennismaken? Dat mag altijd! Boek dan het gratis kennismaking gesprek.


Meer informatie nodig?

Trots op de reviews

‘Ik zou iedereen deze
puppycursus aanraden’

Waardering: 5 uit 5.

De privé puppycursus was enorm waardevol! Het samen wandelen en de socialisatieles was ook enorm interessant en nuttig. De documentatie is zo enorm fijn en goed ondersteunend. Ik zou iedereen deze puppycursus aanraden. Ook al ben je altijd al in het bezit geweest van een hond.

‘Fantastisch geholpen en veel geleerd met zijn vijven’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft ons fantastisch geholpen. Met het hele gezin (2 ouders, 3 kids) hebben we een prive training gevolgd. We hebben ontzettend veel geleerd met zijn vijven. Het hele pakket was erg waardevol; de trainingen zelf en alle vragen waarmee we tussendoor nog bij Rianne terecht konden.

‘Fijne & goede samenwerking
met Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus aan huis hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid, altijd met tips. Maar daarbij altijd het gevoel het is jouw hond en jullie moeten het samen doen.Boek hier jouw
puppycursus!

*Ik reken geen km vergoeding binnen een straal van 15 km en 20 minuten reistijd. Daarbuiten 0,39 ct per km + € 30,00 per uur werktijdvergoeding.