Privé puppycursus

prive puppycursus


Deze unieke en exclusieve puppycursus is ons paradepaardje! Tijdens deze hele puppycursus aan huis traject is er alle tijd en persoonlijke aandacht voor jullie. Je hebt bij ons keuze uit twee opties: de privé puppycursus & de mix puppycursus.

Bij de privé puppycursus krijg jij een volledige cursus aangereikt. Het puppy programma is met zorg samengesteld. Maar indien gewenst kunnen we deze ook op maat samen stellen naar jullie eigen doelen. Dit bepalen we tijdens ons keukentafelgesprek waar de cursus mee start. Bij alle lessen komen we naar jullie toe. De laatste les gaan we samen naar het winkelcentrum in Schaijk.

Bij de mix puppycursus brengen we het beste van twee werelden samen. Je profiteert van de een-op-een aandacht tijdens de drie privé puppylessen aan huis. Maar je krijgt ook strippen om deel te nemen aan vier groepslessen. Vanuit rust & ontspanning in eigen omgeving leren met ook een vleugje gedoseerde uitdaging op de hondenschool.

“Een hondenleven lang plezier van deze eenmalige investering!”


De wachttijd & lestijden

Gemiddeld is de wachttijd 2-4 weken. De data van de privélessen stemmen we samen af. Ik geef les van maandagochtend tot donderdagochtend van 8.30 uur tot 13.00 uur. Op zaterdag is dit van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Het is verstandig zijn om jezelf vast in te schrijven voordat de pup er is om teleurstellingen te voorkomen.

*Na inschrijving nemen we contact op om de privélessen in te plannen. Tevens voegen we je toe aan een exclusieve puppy online leeromgeving.


Trots op de reviews

‘Ik zou iedereen deze
puppycursus aanraden’

Waardering: 5 uit 5.

De privé puppycursus was enorm waardevol! Het samen wandelen en de socialisatieles was ook enorm interessant en nuttig. De documentatie is zo enorm fijn en goed ondersteunend. Ik zou iedereen deze puppycursus aanraden. Ook al ben je altijd al in het bezit geweest van een hond.

‘Fantastisch geholpen en veel geleerd met zijn vijven’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft ons fantastisch geholpen. Met het hele gezin (2 ouders, 3 kids) hebben we een prive training gevolgd. We hebben ontzettend veel geleerd met zijn vijven. Het hele pakket was erg waardevol; de trainingen zelf en alle vragen waarmee we tussendoor nog bij Rianne terecht konden.

‘Hele fijne & goede samenwerking
met Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus aan huis hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid, altijd met tips. Maar daarbij altijd het gevoel het is jouw hond en jullie moeten het samen doen.Meer informatie nodig?