Privé puppycursus

prive puppycursus


Deze unieke en exclusieve puppycursus is ons paradepaardje! Tijdens deze hele puppycursus aan huis traject is er alle tijd en persoonlijke aandacht voor jullie.

Het puppy programma is met zorg samengesteld. Maar indien gewenst kunnen we deze ook op maat samen stellen naar jullie eigen doelen. Dit bepalen we tijdens ons keukentafelgesprek.

De lessen zijn erg intensief en daardoor enorm effectief. Je krijgt geen algemeen advies, maar alles is helemaal afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Er is altijd ruimte voor vragen en de lijnen zijn extreem kort.

Vanuit rust & ontspanning in eigen omgeving leren, voor zowel jullie en jullie pup. Deze puppycursus zorgt echt voor een ijzersterke basis!


Ideaal voor jonge gezinnen

Het kan heel verstandig zijn om de kinderen actief te betrekken bij de opvoeding van een puppy. Bij deze privé puppycursus kunnen we kinderen heel actief betrekken bij de lessen en krijgen ze ook een rol in de opvoeding.

De wachttijd

Gemiddeld is de wachttijd voor de eerste privéles (het keukentafelgesprek) na aanmelding twee tot drie weken.

Het is goed hier rekening mee te houden door je tijdig aan te melden of om eerst even te informeren.

Wat krijg ik?

Voor een investering van 299,- leg jij een fantastische basis voor de rest van jullie leven samen. Van deze puppycursus heb jij een hondenleven lang plezier.


  • keukentafelgesprek aan huis
  • vier privélessen van 45 minuten
  • toegang tot Fides community en online leeromgeving
  • WhatsApp service bij vragen
  • de puppygids

*Na inschrijving nemen we contact op om de privélessen in te plannen. Tevens voegen we je toe aan een exclusieve puppy online leeromgeving.


Trots op de reviews

‘Ik zou iedereen deze
puppycursus aanraden’

Waardering: 5 uit 5.

De privé puppycursus was enorm waardevol! Het samen wandelen en de socialisatieles was ook enorm interessant en nuttig. De documentatie is zo enorm fijn en goed ondersteunend. Ik zou iedereen deze puppycursus aanraden. Ook al ben je altijd al in het bezit geweest van een hond.

‘Fantastisch geholpen en veel geleerd met zijn vijven’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft ons fantastisch geholpen. Met het hele gezin (2 ouders, 3 kids) hebben we een prive training gevolgd. We hebben ontzettend veel geleerd met zijn vijven. Het hele pakket was erg waardevol; de trainingen zelf en alle vragen waarmee we tussendoor nog bij Rianne terecht konden.

‘Hele fijne & goede samenwerking
met Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus aan huis hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid, altijd met tips. Maar daarbij altijd het gevoel het is jouw hond en jullie moeten het samen doen.Meer informatie nodig?