Privé puppycursus aan huis

Je hebt een hondenleven lang
plezier van deze cursus!


Heb jij geen zin in de wekelijkse gang naar de hondenschool? Wil jij niet telkens hoeven te wachten op andere cursisten? Heb jij geen zin in eindeloze vervolgcursussen, examens en alle stress die daarbij komt kijken? Dan is deze privé puppycursus echt wat voor jou!

Tijdens deze privé puppycursus is er alle tijd alleen voor jullie. De lessen zijn veel intensiever en daardoor enorm effectief. Je krijgt geen algemeen advies, maar alles is helemaal afgestemd op jullie persoonlijke situatie.

Tijdens het intakegesprek krijg jij een schat aan informatie. Want hoe ga je om met het puppybijten, de eerste nachten, het zindelijk worden bijvoorbeeld? Ook is er ruimschoots de tijd voor jouw eigen vragen. Wij kunnen oplossingen aandragen die jullie echt verder gaan brengen, passend voor jullie situatie.

Jullie kunnen lekker thuis blijven voor alle lessen, want wij komen bij deze privé puppycursus naar jullie toe. Zo kunnen jullie in alle rust en met ontspanning leren.

Na het doorlopen van deze puppycursus weet jij precies hoe je jouw puppy op een fijne & eerlijke manier kunt begrenzen, gewenst gedrag kunt aanleren en hoe je ongewenst gedrag kunt laten stoppen. Je bent zelfverzekerd want je hebt een plan en je weet precies wat je aan het doen bent.

Ideaal voor jonge gezinnen

Het is heel verstandig om de kinderen actief te betrekken bij de opvoeding van een puppy. Bij deze puppycursus besteden we veel aandacht aan hoe kind & hond op een fijne manier kunnen samenleven in één huis.

Bij deze privé puppycursus kunnen we kinderen heel actief betrekken bij de lessen. We kunnen zelfs (indien gewenst) een funles geven alleen aan de kinderen. Deze les is laagdrempelig en helemaal speciaal voor de kinderen is ingericht.

Zo krijgen de kinderen ook een rol in de opvoeding, voelen ze zich mede verantwoordelijk voor de pup en leren ze ook veel meer over honden en hoe je op een fijne manier daarmee omgaat.

De voordelen

  • beter & sneller resultaat door maatwerk
  • puppycursus voor het hele gezin
  • je kunt lekker thuis blijven
  • 100% aandacht alleen voor jullie
  • jij krijgt les wanneer het in jouw agenda past
  • geen vervolgcursus nodig

Wil jij dit ook?

Wil jij alles leren over jouw puppy? En ben jij bereid om er voor de 100% voor te gaan? Je bent van harte welkom! Na het volgen van deze privé cursus heb jij een uitstekende basis gelegd. Wij durven zelfs te zeggen dat na deze cursus vervolgcursussen bij een hondenschool overbodig zijn. Wij komen bij alle lessen aan huis. Zo kunnen jullie in rust & ontspanning samen leren.

Na inschrijving nemen wij contact met je op om de eerste les samen in te plannen. Wij geven privétraining van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 12.30 uur.

*wij komen zonder extra kosten aan huis binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein .


Trots op de reviews

‘Ik zou iedereen deze
puppycursus aanraden’

Waardering: 5 uit 5.

De privé puppycursus was enorm waardevol! Het samen wandelen en de socialisatieles was ook enorm interessant en nuttig. De documentatie is zo enorm fijn en goed ondersteunend. Ik zou iedereen deze puppycursus aanraden. Ook al ben je altijd al in het bezit geweest van een hond.

‘Fantastisch geholpen en veel geleerd met zijn vijven’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft ons fantastisch geholpen. Met het hele gezin (2 ouders, 3 kids) hebben we een prive training gevolgd. We hebben ontzettend veel geleerd met zijn vijven. Het hele pakket was erg waardevol; de trainingen zelf en alle vragen waarmee we tussendoor nog bij Rianne terecht konden.

‘Hele fijne & goede samenwerking
met Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijne puppycursus aan huis hebben we doorlopen. Een hele fijne goede samenwerking met Rianne, altijd vrolijk en rustig, lieve vrolijke stem geluid, altijd met tips. Maar daarbij altijd het gevoel het is jouw hond en jullie moeten het samen doen.Meer informatie nodig?