Privé hondentraining

privé hondentraining in Grave, Escharen, Ravenstein, Wijchen, Schaijk, Oss, Nijmegen, Berghem

Foto’s gemaakt door Stories of life photography

Herken jij dit?

✅ je voelt je onzeker over jouw hond
✅ je raakt meer en meer gefrustreerd
✅ je voelt geen verbinding
✅ je hebt geen controle over jouw hond

Het gedrag van jouw hond kan ervoor zorgen dat je jezelf onzeker, maar ook geïrriteerd en gefrustreerd voelt. Je ervaart soms schaamtegevoelens. Je wilt het anders en weer controle hebben over het gedrag van jouw hond. Maar hoe?


Laat mij jullie helpen.

Met privé hondentraining krijg jij een concreet plan. Afgestemd en ingericht op jullie eigen persoonlijke situatie. We gaan samen op pad en intensief samenwerken aan jouw doelen.

Na de sessies voel jij je zelfverzekerd want je hebt een plan. Je weet precies wat je aan het doen bent.

Je begrijpt wat jouw hond nodig heeft en wat hij communiceert. Jullie gaan samenwerken en gaan naar een ijzersterke band toewerken. Je pakt weer de regie en krijgt de controle terug.


Passen we bij elkaar?

De privé coaching trajecten is niet geschikt voor iedereen. Ik werk hier alleen met degenen die het écht graag willen en bereid zijn hier veel tijd en energie in te investeren.

Wil je eerst nog even kijken of wij bij elkaar passen? Boek dan het gratis adviesgesprek. Dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen. Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet. En andersom.

De voordelen van privé hondentraining

  • rust en ontspanning bij de lessen
  • les in eigen omgeving
  • jij krijgt les wanneer het jou uitkomt
  • uitstekend resultaat door maatwerk

Ja, dit wil ik!


Ik geef privé les op maandagochtend t/m donderdagochtend en zaterdagochtend. Het is aan te raden om op tijd jouw plek te reserveren.

Want gemiddeld is de wachttijd voor de eerste les na aanmelding twee tot drie weken. Het is goed hier rekening mee te houden om teleurstellingen te voorkomen.

Na het boeken van het traject neem ik contact met je op om gezamenlijk de lessen in te plannen. Ik geef privéles van maandagochtend t/m donderdagochtend en zaterdag.

*Wij komen aan huis zonder extra kosten binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein.


Trots op de reviews


‘Meer binding met mijn maatje’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne verstaat haar vak uitstekend! Samen met mijn Ridgeback trainingen mogen volgen. Rianne geeft op een eerlijke, attente vol energieke en met veel passie de trainingen. Deze wijze van trainen geeft nog meer binding met mijn maatje!

‘Heel professioneel’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne super fijne gezellige meid, heel professioneel gaat ze met de training om en heeft kijk op je hond en gedrag, maar ook hoe jij met je hond omgaat.

‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

De kracht van Rianne is haar professionaliteit, persoonlijke benadering, een luisterend oor, haar enthousiasme en vrolijke stem. Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen voor jou en je hond.


Meer informatie?