Privé hondentraining

een-op-een begeleiding voor honden in Grave, Escharen, Ravenstein, Wijchen, Schaijk, Oss, Nijmegen, Berghem

Foto’s gemaakt door Stories of life photography

Herken jij dit?


✅ je zit in een negatieve cirkel
✅ je hebt alles geprobeerd maar niets helpt
✅ je voelt geen verbinding
✅ je hebt geen controle over jouw hond
✅ je wilt het anders, maar weet niet hoe

Het ongewenste gedrag van jouw hond kan ervoor zorgen dat je jezelf onzeker, maar ook geïrriteerd en gefrustreerd voelt. Je wilt het heel graag anders. Ook zou je graag controle hebben over het gedrag van jouw hond.

Let op: ervaar jij problemen met het samen wandelen zoals blaffen aan de lijn naar andere honden, extreem trekken, platliggen bij het zien van honden, dan past het samen ontspannen wandelen traject veel beter.

” Een hondenleven lang plezier van deze investering! “


Waarmee kan ik helpen?

✅ als je jouw hond wilt leren loslopen
✅ bij druk gedrag van jouw hond bij visite
✅ “kip zonder kip” gedrag
✅ opvoedingsvragen

Bij deze sessies starten we altijd met een keukentafelgesprek. Vervolgens gaan we de doelen bepalen en maak ik een lesprogramma op maat. Als jouw hond af en toe een beetje trekt aan de lijn kunnen we dit ook meenemen tijdens de sessies.

Ontspannen wandelen

Maar is het samen ontspannen wandelen jouw hoofdonderwerp waarvoor je hulp zoekt? Dan past het ontspannen wandelen traject vele malen beter. We zoomen dan specifiek in op dat gedeelte zodat jij weer straks fijn kunt wandelen met jouw hond.De voordelen van privé hondentraining

  • rust en ontspanning bij de lessen
  • les in eigen omgeving
  • jij krijgt les wanneer het jou uitkomt
  • uitstekend resultaat door maatwerk

Ja, ik wil graag verandering!


Ik geef privé les op maandagochtend t/m donderdagochtend en zaterdag. Het is aan te raden om op tijd jouw plek te reserveren. Gemiddeld is de wachttijd voor de eerste privé sessie (na afronding aanmelding) tussen de twee á vier weken. Het is goed hier rekening mee te houden om teleurstellingen te voorkomen.

Let op: is het samen wandelen een uitdaging? Dan past het ontspannen wandelen traject veel beter.

*Wij komen aan huis zonder extra kosten binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein.


Trots op de reviews


‘Meer binding met mijn maatje’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne verstaat haar vak uitstekend! Samen met mijn Ridgeback trainingen mogen volgen. Rianne geeft op een eerlijke, attente vol energieke en met veel passie de trainingen. Deze wijze van trainen geeft nog meer binding met mijn maatje!

‘Heel professioneel’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne super fijne gezellige meid, heel professioneel gaat ze met de training om en heeft kijk op je hond en gedrag, maar ook hoe jij met je hond omgaat.

‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

De kracht van Rianne is haar professionaliteit, persoonlijke benadering, een luisterend oor, haar enthousiasme en vrolijke stem. Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen voor jou en je hond.


Meer informatie?