Hondengedragscoach Rianne Jansen

Privé hondentraining

voor privé hondentraining aan huis in regio Oss, Wijchen en Nijmegen

Soms weet je het niet meer. Jouw hond vertoont ongewenst gedrag en je hebt al van alles geprobeerd. Je voelt je gefrustreerd, geïrriteerd maar ook machteloos. Je wilt het zo graag anders ,maar hoe?

Gedragsproblemen ga je niet oplossen met een hondencursus op de hondenschool. Sterker nog: vaak wordt het probleem alleen maar groter.

Bij specifieke gedragsproblemen hoort een plan op maat. Daarmee is privé hondentraining vele malen effectiever omdat het specifiek aansluit op jullie persoonlijke situatie.

Blijf niet langer aanmodderen. Hoe langer je wacht, des te moeilijker het is om het gedrag weer om te buigen.

Mijn expertise ligt bij het ontspannen samen wandelen met jouw hond, met de nadruk op het ontspannen honden passeren.

Trots op reviews


” Dankzij Rianne
ons doel behaald “

Waardering: 5 uit 5.

Ons doel was ondanks alle afleiding die onze honden onderweg ervaren toch controle en contact te behouden en fijn dingen te kunnen ondernemen. Zoals bijvoorbeeld wandelen zonder trekken of hevig reageren op andere honden. We hebben ons doel dankzij de fijne training van Rianne mogen behalen.

” Professionaliteit
& humor

Waardering: 5 uit 5.

Wij zijn blij dat we bij Fides uitgekomen zijn omdat het een pakket op maat is waar alle partijen (hond/baas/trainer) constant in afstemming waren. Professionaliteit, humor, oprechtheid koppelen we aan Fides maar ook een enorme betrokkenheid en drive! Rianne namens ons volledige team 4 + 🐕 thanks!!

‘Je staat er niet alleen voor’

Waardering: 5 uit 5.

Het grote verschil is dat Fides niet alleen een intakegesprek met je houdt maar dat je ook daadwerkelijk samen aan de slag gaat. Elke les leer je je hond steeds beter begrijpen en kan je samen met je hond ongewenst gedrag afleren. Mocht je dus twijfelen tussen hondentrainers, niet doen en gewoon voor Fides gaan!.


Meer informatie nodig?