Privé hondentraining

Wij komen aan huis voor hondentraining in Ravenstein, Wijchen, Schaijk, Berghem, Oss en Nijmegen.

Privé hondentraining aan huis in omgeving Wijchen, Schaijk, Oss, Berghem en Nijmegen Een-op-een begeleiding voor jou en je hond

Ben je het beu? Dat je hond blaft aan de lijn, trekt aan de lijn, dat je hond niet komt bij het loslopen? Of loop je tegen ander ongewenst gedrag van jouw hond aan en wil je er nu echt eens iets mee? Dankzij privé hondentraining aan huis kan er in alle rust de tijd genomen worden om het probleem in kaart te brengen en is er alle tijd en aandacht voor je hond en jou. 

Wat je doel ook is, wij kunnen je helpen als je hier echt serieus mee aan de slag wilt. Wij gaan veel verder dan een hondentraining in groepsverband. Wij zijn een coach voor jou én jouw hond. Tijdens de verschillende trajecten staan wij aan jullie zijde om het beste uit jou en uit je hond te halen. Op jullie eigen tempo en in jullie eigen vertrouwde omgeving samen leren. Onze een-op-een coachingstrajecten aan huis zijn mogelijk in omgeving Wijchen, Schaijk, Oss, Berghem en Nijmegen. Dankzij brede scholing en de mengeling van bewezen efficiënte technieken stemmen wij de privé training helemaal af op de behoeftes en het karakter van jouw hond.

Privé hondentraining, een perfecte combinatie van theorie en praktijk 

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij en je hond elkaar leren begrijpen, dat jullie elkaars taal leren spreken. Daarom starten sommige een-op-een trajecten met een theorieles. Zo leer je eerst alles over de lichaamstaal van jouw hond. Dit is in onze ogen cruciale kennis om vanuit daar verder te kunnen trainen. Je leert bij ons geen kunstjes, maar je gaat met ons op een laag dieper trainen. Je creëert hiermee een ijzersterke band met jouw hond basis van wederzijds vertrouwen, veiligheid, ontspanning en plezier. Wij trainen positief, welzijnsgericht en in spelvorm.

We geloven absoluut niet in ontspannen leren en samenwerken onder dwang, intimidatie en pijn. Daarom zijn corrigerende middelen niet toegestaan tijdens de privé hondentraining lessen. Elk ras is welkom bij ons. Doordat wij veel ervaring hebben met de sterke, eigenzinnige & zelfstandige Rhodesian Ridgeback, zit je met dit ras extra goed bij ons!

De voordelen van privé hondentraining aan huis

  • Omdat de training aan huis plaatsvindt kan je hond direct oefenen in zijn eigen veilige omgeving. In zijn eigen huis, op straat, in zijn eigen vertrouwde park of bos. Zijn natuurlijke gedrag wordt hierdoor ook beter zichtbaar.
  • Daardoor zijn de tips die je krijgt nog beter afgestemd op jullie specifieke situatie. 
  • 100% procent aandacht voor jou en je hond. Je hoeft in tegenstelling tot bij een groepstraining niet op je beurt te wachten. 
  • De privé hondentraining wordt in overleg ingepland. Zo zit je niet vast aan een groepsrooster maar past de training precies in jouw drukke schema.
  • Je krijgt echt inzicht in de emoties, lichaamstaal en het bijbehorende gedrag van jouw hond.
  • Je hond kan ontspannen beginnen aan de training zonder eerst een (mogelijk stressvolle) autorit te hoeven maken. Dit bespaart je tevens tijd.

Wat kost privé hondentraining aan huis?

De individuele coachingstrajecten die we aanbieden zijn geheel afgestemd op het te behalen doel. Zoals bijvoorbeeld het omgaan met blaffen aan de lijn, daarop is ook de duur van de training afgestemd. Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent. De investering voor de verschillende individuele coachingstrajecten staan vermeld bij de coachingstrajecten. Al onze een-op-een begeleiding is mogelijk in de omgeving van Wijchen, Nijmegen, Schaijk, Berghem en Oss. Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.

Welke honden coachingstrajecten zijn er?

Onderstaand een overzicht van onze een-op-een honden coachingstrajecten aan huis. Op de desbetreffende pagina vind je meer informatie over het gekozen privé hondentraining traject. Wil je eerst alleen even kennismaken? Boek dan het kennismakingsgesprek. Als je alleen maar eenmalig een adviesgesprek wilt mét concrete adviezen, dan kun je het beste het adviesconsult boeken. Je mag bij ons in termijnen betalen. Benieuwd welk traject het beste aansluit bij het gedrag van jouw hond? Of heb je nog andere vragen? Je mag altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.Kies hier jouw coaching traject


Blaft jouw hond aan de lijn? En wil je graag jezelf maar ook jouw hond helpen? Dan is dit traject geschikt voor jullie.

Ben jij het vertrouwen verloren als jouw hond los gaat van de lijn? En wil je dit vertrouwen graag weer terug? Dan is dit traject perfect!

Wil je graag met jouw puppy een goede start maken?
Bij deze cursus komen we bij je aan huis en krijg je een op een begeleiding.

Dit traject is alleen voor honden die trekken aan de lijn. Als jouw hond ook blaft aan de lijn, kies dan voor het ‘wandelen zonder blaffen’ traject.

Wil je graag eerst kennismaken? En samen de doelen eerst bepalen? Dat kan. We maken na dit gesprek een trainingsplan op maat.

Heb jij behoefte aan even een paar extra ogen die meekijken? Eventjes wat tips & handvatten krijgen? Dan is de losse les van 60 minuten geschikt.

Meer informatie nodig?