Een-op-een begeleiding

Je hebt al van alles geprobeerd om het ongewenste gedrag van jouw hond te stoppen. Maar niets lijkt te helpen. Je voelt je radeloos & onzeker. Soms schaam je jezelf voor het gedrag van jouw hond. Je wilt het zo graag anders, maar hoe dan?

Wij kunnen je helpen. Dankzij privé hondentraining kan er in alle rust de tijd genomen worden om het probleem in kaart te brengen en is al onze aandacht en tijd alleen voor jullie. Jij krijgt handvaten en een plan op maat waar je weer écht mee verder kunt. Specifiek afgestemd op jullie persoonlijke situatie en omgeving.


Wil jij…

✅ jouw hond écht leren begrijpen?
✅ doelgericht aan de slag gaan?
✅ vol zelfvertrouwen zijn over jouw hond?
✅ ontspannen wandelen met jouw hond?
✅ een ijzersterk band met jouw hond?
✅ jouw hond leren begeleiden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij bereid voor de volle 100% in de relatie met jouw hond te investeren en wil jij op een welzijnsgerichte & moderne manier met jouw hond omgaan? Dan ben je van harte welkom bij onze intensieve privébegeleiding mogelijkheden.

Gun jezelf én je hond de verandering. Jullie zijn het meer dan waard!

De voordelen van privé training

  • trainen wanneer het jou uitkomt!
  • 100% aandacht voor jullie
  • alles is maatwerk
  • trainen jullie eigen vertrouwde omgeving
  • geen reistijd, dus tijdbesparing
  • beter & sneller resultaat dan groepslessen

De mogelijkheden


Trots op reviews


‘We hebben ons doel mogen behalen dankzij Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Ons doel was ondanks alle afleiding die onze honden onderweg ervaren toch controle en contact te behouden en fijn dingen te kunnen ondernemen. Zoals bijvoorbeeld wandelen zonder trekken of hevig reageren op andere honden. We hebben ons doel dankzij de fijne training van Rianne mogen behalen.

‘Professionaliteit & humor koppelen we aan Fides’

Waardering: 5 uit 5.

Wij zijn blij dat we bij Fides uitgekomen zijn omdat het een pakket op maat is waar alle partijen (hond/baas/trainer) constant in afstemming waren. Professionaliteit, humor, oprechtheid koppelen we aan Fides maar ook een enorme betrokkenheid en drive! Rianne namens ons volledige team 4 + 🐕 thanks!!

‘Je staat er niet alleen voor’

Waardering: 5 uit 5.

Het grote verschil is dat Fides niet alleen een intakegesprek met je houdt maar dat je ook daadwerkelijk samen aan de slag gaat. Elke les leer je je hond steeds beter begrijpen en kan je samen met je hond ongewenst gedrag afleren. Mocht je dus twijfelen tussen hondentrainers, niet doen en gewoon voor Fides gaan!.


Meer informatie nodig?