Werk met mij

voor hondentraining aan huis in regio. Wijchen, Schaijk, Ravenstein, Oss, Grave, Nijmegen en Berghem

Je hebt al van alles geprobeerd om het ongewenste gedrag van jouw hond te stoppen. Maar niets lijkt te helpen. Je voelt je radeloos & onzeker. Soms schaam je jezelf voor het gedrag van jouw hond. Je wilt het zo graag anders.

Stop met aanmodderen en kies voor verandering. Krijg weer controle over het gedrag van jouw hond.

Dankzij privé hondentraining kan er in alle rust de tijd genomen worden om het probleem in kaart te brengen en is al onze aandacht en tijd alleen voor jullie.

Jij krijgt een plan op maat waar je weer écht mee verder kunt. Specifiek afgestemd op jullie persoonlijke situatie en omgeving. Geschikt voor de pup en de (jong) volwassen hond.


De voordelen
van privé hondentraining

  • trainen wanneer het jou uitkomt
  • 100% aandacht voor jullie
  • ontspannen les volgen
  • afgestemd op jullie situatie
  • les in eigen vertrouwde omgeving
  • uitstekende resultaten

De mogelijkheden


Er is veel mogelijk. Waarmee zou ik jou kunnen helpen?

✅ als jouw hond trekt aan de lijn
✅ als jouw hond blaft aan de lijn
✅ als je jouw hond wilt laten loslopen
✅ bij druk gedrag van jouw hond bij visite
✅ “kip zonder kip” gedrag

Ik geef een-op-een begeleiding in hondentraining in een straal van 10 km van Ravenstein. Dit is de omgeving van Wijchen, Ravenstein, Oss, Berghem, Schaijk, Grave en Heesch.

Ben je nog niet overtuigd? Laten we dan gaan kennismaken in het gratis adviesgesprek. Pak ook de regie weer terug en krijg controle op het gedrag van jouw hond. Elke verandering start met een eerste stap. Maar die zul je zelf moeten zetten. Daarna doen we het samen, dat beloof ik je.

Trots op reviews


‘We hebben ons doel mogen behalen dankzij Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Ons doel was ondanks alle afleiding die onze honden onderweg ervaren toch controle en contact te behouden en fijn dingen te kunnen ondernemen. Zoals bijvoorbeeld wandelen zonder trekken of hevig reageren op andere honden. We hebben ons doel dankzij de fijne training van Rianne mogen behalen.

‘Professionaliteit & humor koppelen we aan Fides’

Waardering: 5 uit 5.

Wij zijn blij dat we bij Fides uitgekomen zijn omdat het een pakket op maat is waar alle partijen (hond/baas/trainer) constant in afstemming waren. Professionaliteit, humor, oprechtheid koppelen we aan Fides maar ook een enorme betrokkenheid en drive! Rianne namens ons volledige team 4 + 🐕 thanks!!

‘Je staat er niet alleen voor’

Waardering: 5 uit 5.

Het grote verschil is dat Fides niet alleen een intakegesprek met je houdt maar dat je ook daadwerkelijk samen aan de slag gaat. Elke les leer je je hond steeds beter begrijpen en kan je samen met je hond ongewenst gedrag afleren. Mocht je dus twijfelen tussen hondentrainers, niet doen en gewoon voor Fides gaan!.


Meer informatie nodig?