Privé begeleiding

Echt even
tijd samen.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij en jouw hond zich niet prettig voelen in een groepsles.
Als honden zich niet prettig voelen in de les, dan gaan ze blaffen, en zijn ze onrustig & druk. Het brengt dan veel stress, gedoe en frustratie met zich mee. Hierdoor is het eigenlijk helemaal niet meer zo leuk op de hondenschool. En van leren komt er dan al helemaal niets meer van terecht.

Daarom hebben wij de groepsles cursus in een privécursus gegoten. Jullie krijgen dezelfde lesstof als in een groep aangereikt, maar daarnaast ook nog veel meer extra! Doordat we niet op andere cursisten hoeven te wachten, kunnen we nog meer behandelen en krijgen jullie meer oefeningen en tips aangereikt dan bij de reguliere cursus. Ook kunnen we naar wens lesstof behandelen mocht je ergens tegenaan lopen.

Waarmee kunnen wij
jullie helpen?


Privécursus aan huis

Een unieke en exclusieve cursus. Wij komen bij jou aan huis. In jullie eigen vertrouwde omgeving werken aan jullie band. We bieden hierin twee cursussen aan. De puppycursus (vanaf 9 weken) en de Samen verder cursus.

Privécursus op locatie

In deze cursus staat onze locatie een hele les tot jouw beschikking. Alle tijd en aandacht voor jullie.
Ideaal voor de hond die wat prikkelgevoelig is.
We bieden hierin twee cursussen aan. De puppycursus en de pubercursus.

Privé begeleiding

Loop jij tegen ongewenst gedrag aan met jouw hond? Wil je hier mee aan de gang maar weet je niet hoe? Wij zijn er voor jullie.

Meer informatie nodig?