Hondengedragscoach Rianne Jansen

Over Lincy


Hoi! Mijn naam is Lincy Nellissen en regelmatig kom je mij ook tegen bij Fides hondentraining. Ik verzorg ook de puppycursus groepslessen.

Van jongs af aan ben ik al een echte dierenvriend. Ondanks de vele huisdieren die we gehad hebben, kwam er nooit een hond in huis. Tijdens mijn opleidingen tot Paraveterinair en Docent Dier heb ik me al verdiept in het gedrag van honden. Zodra ik op mezelf ging en het mogelijk was heb ik een eigen hond genomen. Een heidewachtel die ondertussen alweer ruim twee jaar oud is. Daar volg ik jachttraining mee.

Ik vond het erg belangrijk om hier een erkende opleiding in te volgen (Tinley Academie), zodat ik op de hoogte ben van de nieuwste inzichten omtrent hondengedrag. Door deze opleiding te volgen en hoop ik mensen met hun pup een fijne start mee te geven, die gebaseerd is op vertrouwen. Door mijn kennis te delen met anderen, hoop ik dat steeds meer mensen begrijpen wat er in het koppie van hun pup of jonge hond omgaat.

Ik werk graag bij Fides hondentraining omdat de werkwijze mij heel erg aanspreekt! De kleine groepjes, persoonlijke aandacht en welzijnsgericht werken met honden zorgt ervoor dat er daadwerkelijk tijd en ruimte is voor ontwikkeling voor jezelf en voor de pup.Opleiding & bijscholing– MBO 4 Paraveterinair (Helicon)
– HBO Docent groene sector (Aeres Wageningen)

  • Kynologisch Instructeur – Tinley Academie
    • Module 1 Gedragskennis en leerprincipes – april 2022 
    • Module 2 Trainen van honden en medische basiskennis – mei 2022 tot juni 2022
    • Module 3 De praktijk van lesgeven – september 2022 tot april 2023
  • Dierentrainers congres – Dierentrainers Academie – oktober 2022
  • Lezing – Leren tussen het trainen door – Jantine Veldhuyzen – oktober 2022 
  • Hondenschool instructeur congres – Annorlunda – augustus 2022