Samen wandelen privétraining

een-op-een begeleiding voor honden die blaffen aan de lijn naar honden in Ravenstein, Wijchen, Schaijk, Oss, Nijmegen, Berghem, Grave, Escharen

Ontvang het gratis E-book met
5 tips om ontspannen met
jouw hond te kunnen wandelen!

Herken jij dit?

Het zweet staat je in de handen tijdens het wandelen met jouw hond. Elke keer als jij een andere hond tegenkomt draai je het liefste om. Je ervaart geen plezier meer met bij het wandelen met jouw hond. Want jouw hond vertoont ongewenst gedrag aan de lijn.

Jouw hond blaft en trekt aan de lijn. Of misschien gaat jouw hond wel platliggen op de grond als hij een andere hond ziet.

Jouw hond is totaal onbereikbaar op dat moment. Voertjes? Die pakt hij niet meer aan. Het ongewenste gedrag van jouw hond buiten kan ervoor zorgen dat je jezelf onzeker, maar ook geïrriteerd en gefrustreerd voelt.

Je wilt het heel graag anders. Ook zou je graag controle hebben over het gedrag van jouw hond.

Als jij er echt helemaal klaar mee bent en een verandering voor het leven wilt, is dit samen wandelen traject echt iets voor jou.


Hondenschool

Krijg weer grip op het gedrag

Met dit ontspannen wandelen traject krijg jij een concreet en volledig plan aangereikt. Afgestemd en ingericht op jullie eigen persoonlijke situatie.

Wat ga jij leren?
✅ ontspannen wandelen in eigen buurt*
✅ wat je wanneer kunt gaan doen
✅ waarom jouw hond doet wat hij doet.
✅ oefeningen om honden te passeren
✅ hoe je jouw hond laat volgen

Jullie gaan weer verbinding krijgen waarbij de hond weer aandacht heeft voor jou. Na dit traject kun je zijn gedrag sturen. Je pakt weer de regie en krijgt grip op de situatie. Er ontstaat een ijzersterke band tussen jou en jouw hond. Het wandelen wordt weer leuk!

*tot 10 km vanaf Ravenstein bereken ik geen reiskosten door, daarbuiten 0,39 ct per km.


” Een hondenleven lang plezier van deze investering! “


Passen we bij elkaar?

Dit privé coachingtraject is niet geschikt voor iedereen. Ik werk alleen met degenen die écht graag willen en bereid zijn hier veel tijd en energie in te investeren.

Laten we kijken of we bij elkaar passen. Hiervoor is het online gratis gesprek perfect geschikt. Dan trek ik een half uur van mijn tijd uit om samen met jou uit te zoeken of en hoe ik je het beste kan helpen.

Daarna ben je volkomen vrij om met me te gaan werken, of niet. En andersom. Doen?

Ja, ik wil graag
ontspannen wandelen!

Ik geef privé les op maandagochtend t/m donderdagochtend en zaterdag. Het is aan te raden om op tijd jouw plek te reserveren.

Gemiddeld is de wachttijd voor de eerste privé sessie (na afronding aanmelding) rond de twee tot vier weken. Het is goed hier rekening mee te houden.

*Wij komen aan huis zonder extra kosten binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein, daarbuiten is dit 0,39 per km.

Trots op de reviews


‘Meer binding met mijn maatje’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne verstaat haar vak uitstekend! Samen met mijn Ridgeback trainingen mogen volgen. Rianne geeft op een eerlijke, attente vol energieke en met veel passie de trainingen. Deze wijze van trainen geeft nog meer binding met mijn maatje!

‘Heel professioneel’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne super fijne gezellige meid, heel professioneel gaat ze met de training om en heeft kijk op je hond en gedrag, maar ook hoe jij met je hond omgaat.

‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

De kracht van Rianne is haar professionaliteit, persoonlijke benadering, een luisterend oor, haar enthousiasme en vrolijke stem. Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen voor jou en je hond.


Meer informatie?