Grip op het gedrag van jouw hond!

Voor hulp bij het wandelen

een-op-een begeleiding voor als jouw hond blaft aan de riem
privé hondentraining omgeving Wijchen, Schaijk, Oss, Nijmegen, Berghem

hond blaft en trekt aan de lijn

 

Elke keer als jij een andere hond tegenkomt dan draai je om. Tegenwoordig ben je tijdens de wandelingen meer bezig met de omgeving scannen dan ontspannen wandelen.

Want jouw hond blaft, trekt en reageert explosief aan de lijn als hij andere honden ziet. Volledig starend en in volledige focus is hij alleen nog maar met die andere hond bezig.

Er is dan geen enkel contact meer met hem mogelijk. Een voertje geven? Die ruikt hij niet eens meer. Je schaamt je voor het gedrag van jouw hond en je weet niet goed wat je moet doen.

Je krijgt veel ongevraagd advies, je hoort dat je “hem maar eens even flink aanpakken”.
Maar je wilt dit helemaal niet op die manier.

Je wilt verbinding & vertrouwen. Hij is jouw maatje voor het leven en je wilt hem helpen.

Ik kan jullie helpen.

Dagelijks coach ik mens & hond om weer ontspannen te kunnen wandelen. Inmiddels mag ik mijzelf een deskundige noemen voor als een hond ongewenst gedrag laat zien bij het zien van andere honden.

Tijdens dit privétraject krijg jij een kant en klaar plan van mij aangereikt. Ik kijk en wandel met je mee en vertel je alles over het gedrag van jouw hond en hoe jij het blaffen en explosief gedrag aan de lijn kunt laten stoppen.

Je leert het gedrag van jouw hond te begrijpen, juist te interpreteren en je krijgt grip op elke situatie. Maar… je krijgt ook een spiegel voor je. Want ook jij hebt een aandeel in dit geheel. Ik neem geen blad voor de mond. Ik ben open en eerlijk maar bovenal oprecht.

Ik heb het allerbeste met jullie voor en zal mijzelf voor 110% inzetten tijdens sessies. Dat verwacht ik andersom van jou ook. Je geeft echt commitment af. Twijfel je? Dan boek dit traject niet. Want dan passen we niet bij elkaar.

Ik ben bijzonder breed en uitstekend opgeleid door Martin Gaus, Annorlunda en Anniek Winters. Mijn rugzak heb ik daardoor vol met diverse tools waarmee ik jullie verder kan helpen. Alles is maatwerk. “One size fits all” bestaat niet. Ik werk welzijnsgericht en positief.

Hondenschool

Wie wil zoekt mogelijkheden.

Wie niet wil zoekt een reden.

Trots op de reviews


‘Mijn hond laat andere honden
nu links liggen’

Waardering: 5 uit 5.

Samen met onze hond Aska hebben we een traject privé begeleiding en dat heeft ons ontzettend geholpen om ontspannen te kunnen wandelen. Onze hond blafte aan de lijn naar andere honden maar dankzij de aanpak van Rianne laat hij ze nu links liggen omdat hij geleerd heeft dat hij er niks mee hoeft te doen, de onzekerheid bij hem is weggenomen.

‘Boven verwachting goed, het is een absolute aanrader’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft top-werk geleverd om onze reactieve duitse herder (1,5jr) en mijzelf te begeleiden. Enorm veel goede tips, adviezen, en oefeningen hoe hier mee om te gaan en een uitstekende online omgeving. Praktische en to-the-point lessen – leuk om te doen en leveren meteen verbetering op. Absolute aanrader, boven verwachting goed.

‘Wat een verschil met enkele weken geleden, het werkt!’

Waardering: 5 uit 5.

Jouw training werkt! Ik kom van een hond die op alles en iedereen reageerde, tot een hond die gaat snuffelen, verbinding zoekt en zelfs ligt te kijken naar voetballende kinderen. Hij kijkt naar andere honden en begint nadien te snuffelen. Ik heb keihard gewerkt dankzij jouw training en tips. .
Wat een verschil met enkele maanden geleden! 

Ben jij 100% gemotiveerd?

Om goed te kunnen samenwerken en om goed resultaat te behalen is het van essentieel belang dat jij 100% gemotiveerd bent.

Daarnaast is een open & nieuwsgierige blik noodzakelijk en moet je bereid zijn om veel energie en tijd te investeren. Ook moet er een (wederzijdse) klik zijn om met en in vertrouwen samen te gaan werken. Je kunt geheel vrijblijvend eerst nog even kennis maken?

*ik reken geen km vergoeding binnen een straal van 15 km. Daarbuiten 0,39 ct per km + € 30,00 per uur werktijdvergoeding.


Hoe werkt het?

  1. Je boekt het traject naar keuze
  2. Je krijgt 4 of 6 strippen toegevoegd aan jouw account, deze strippen kun je inwisselen voor lessen
  3. Ik voeg jou binnen 24 uur op werkdagen toe aan de online leeromgeving. Jouw huiswerk start hier: het kijken van de presentatie! In deze online leeromgeving maar ook ind e agenda tref je ook een vragenformulier aan die je zo uitgebreid mogelijk mag invullen en via de mail mag terugsturen. Deze gaan we bespreken tijdens het eerste keukentafelgesprek.
  4. Jij plant alle lessen zelfstandig in mijn online agenda in
    Tip; je kunt jezelf kosteloos inschrijven voor vrijblijvende inzage van de online agenda.

Heb je nog vragen?

Laat maar weten! Ik help je graag.

Nóg meer reviews!


‘Ik ben zeer tevreden
over het resultaat’

Waardering: 5 uit 5.

Ik heb privé lessen genomen bij Rianne. Specifiek gericht op het uitlaten van de hond. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Rianne geeft aanwijzingen en tips , vanuit haar deskundigheid, die direct in de praktijk kunnen worden geoefend. Dit wordt ondersteund door veel en nuttig naslagwerk, en er is veel ruimte voor feedback. Naast de lesstof is het gewoon leuk om met haar aan de slag te gaan.

‘Het is een absolute aanrader’

Waardering: 5 uit 5.


We hebben het privétraject van Rianne gevolgd en zijn er echt super blij mee. Rianne heeft veel verstand van honden en legt heel goed uit. We vonden enorm fijn dat het ging om de relatie met de hond ipv een erg autoritaire stijl van trainen. De oefeningen waren helder en leuk. We hebben er echt veel aan gehad! Absolute aanrader.

‘Wat een verschil met enkele weken geleden, het werkt!’

Waardering: 5 uit 5.

We zijn Rianne ontzettend dankbaar dat zij ons maar vooral onze Bo het vertrouwen heeft gegeven zich te ontwikkelen, we zijn blij met de concrete handvatten, adviezen, de heldere taal en beeldende voorbeelden. Hierdoor zijn wij de hondentaal beter gaan begrijpen en vormen we nu steeds meer 1 team samen met Bo. We zijn ervan overtuigd dat we dit alles te danken hebben aan jouw manier van trainen en inzicht bieden, heel veel dank daarvoor!


Meer informatie?