Hondengedragscoach Rianne Jansen

Online trainingenMini training ontspannen wandelen
(nu tijdelijk slechts 17,-)

Voor als je de allereerste stap wilt maken naar ontspannen samen wandelen met je hond. Je krijgt direct toepasbare oefeningen, tips & trucs en adviezen!

Samen ontspannen wandelen
(inclusief live coaching)

Herken jij dit?

✅ jouw hond blaft aan de lijn
✅ jouw hond trekt aan de lijn
✅ je voelt geen verbinding buiten
✅ je schaamt je soms
✅ je ziet steeds meer op tegen de wandelingen

Boek dan deze online training en start de verandering vandaag. Het gaat je prachtige inzichten geven. Inclusief live coaching!


Online puppycursus (nu slechts 24,)

Wil jij graag zelf aan de slag thuis? Dan is deze prachtige online puppycursus echt iets voor jou! Je krijgt veel nuttige oefeningen (voorzien van video’s en stappenplannen) en weet wat je moet doen tegen hete puppybijten. Ga ook voor een ijzersterke basis!


Trots op reviews

‘Zo blij met jouw tips!’

Waardering: 5 uit 5.

Ik volg nu een tijdje jouw online training samen ontspannen wandelen en ben zo blij met jouw tips en met jouw theorie achter jouw tips. Zo mocht ik afgelopen weekend het effect van de hond het vertrouwen geven dat hij bij mij veilig is ervaren! Door op tijd in te checken met hem, door goed naar hem te kijken en zijn signalen te lezen.

‘Boven verwachting goed’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft top-werk geleverd om onze reactieve duitse herder (1,5jr) en mijzelf te begeleiden. Enorm veel goede tips, adviezen, en oefeningen hoe hier mee om te gaan en een uitstekende online omgeving. Praktische en to-the-point lessen – leuk om te doen en leveren meteen verbetering op. Absolute aanrader, boven verwachting goed, Rianne dankjewel helemaal super 🙂

‘Mijn hond en ik genieten weer!’

Waardering: 5 uit 5.

Vanochtend 1 van de honden kunnen passeren die mijn hond hebben aangevallen zonder uitval gedrag! Ik was mega trots! Ik had hem nog niet zien aankomen, maar hij blijkbaar wel want hij kwam zijn balletje vragen (rechts krijgt hij het altijd) en begon te snuffelen. Hij keek even, en ging verder. Ik was mega trots! Heb je training nog niet helemaal kunnen afmaken, maar het werpt dus wel degelijk zijn vruchten af. Mijn hond geniet nu echt van de wandeling!

Hondenriemen
& tuigjes

Biothaan hondenriem
Beschikbaar in drie, vijf en tien meter.
Geschikt voor zowel puppy’s als volwassen honden.

Y-tuig Trixie
Geef jouw hond een ultiem wandelgenot door de halsband te vervangen door een y-tuig. Geschikt voor zowel puppy’s als volwassen honden.