Webshop


Biothaan hondenlijn

Alles start met goed wandelmateriaal. Fijn samen wandelen begint altijd bij goed wandelmateriaal. Je gaat immers ook geen marathon lopen op hakken. Bij trekken aan de lijn boeken we vaak al hele mooie eerste resultaten door de hond meer ruimte te geven. Verkrijgbaar in 3, 5 en 10 meter.


De online trainingen


Samen ontspannen wandelen
(nu tijdelijk slechts € 27,-)

Herken jij dit?

✅ jouw hond blaft aan de lijn
✅ jouw hond trekt aan de lijn
✅ je voelt geen verbinding buiten
✅ je schaamt je soms
✅ je ziet steeds meer op tegen de wandelingen

Boek dan deze online training en start de verandering vandaag. Het gaat je prachtige inzichten geven.


Online puppycursus
(nu tijdelijk slechts € 27,-)

Wil jij graag zelf aan de slag thuis? Dan is deze prachtige online puppycursus echt iets voor jou! Je krijgt veel nuttige oefeningen (voorzien van video’s en stappenplannen), je leert alles over puppyperikelen, en je krijgt ook nog eens veel bonusmateriaal! Ga ook voor een ijzersterke basis en boek de online puppycursus nu.


Hondenschool

Betrouwbaar loslopen
(slechts € 9,95)

Wil jij graag jouw hond betrouwbaar los laten lopen? Op een fijne manier gaan werken aan de perfecte recall? Dat hij “gewoon” komt als je roept? De oefeningen die je in deze online training gaat vinden gaan je hierbij helpen! Samen spelenderwijs werken aan een super sterke hier.


Online Funklas
(nu tijdelijk slechts € 27,-)

Voor als je lekker aan de gang wilt blijven met jouw hond. Deze online training zit vol met leuke fun oefeningen, die stiekem allemaal een nuttig doel hebben. Boek dan deze online training.

Trots op reviews

Hondenriemen
& tuigjes

Biothaan hondenriem
Beschikbaar in drie, vijf en tien meter.
Geschikt voor zowel puppy’s als volwassen honden.

Y-tuig Trixie
Geef jouw hond een ultiem wandelgenot door de halsband te vervangen door een y-tuig. Geschikt voor zowel puppy’s als volwassen honden.