Online puppycursus

Tijdelijk slechts 24,-!

Met deze fijne, complete en zeer toegankelijke puppycursus kun jij zelf online aan de slag om jouw pup een goede eerste basis te geven.

Lekker op eigen tempo leren waar en wanneer je maar wilt!

Dit zeer complete online puppy lesprogramma voor jou en jouw pup is volledig ingericht volgens de nieuwste inzichten op hondengebied.

Dit betekent dat we welzijnsgericht werken en je meer inzicht en je ook meer kennis gaan geven over het gedrag van onze honden.

Je krijgt zeer praktische praktijkoefeningen aangereikt waar je veel profijt van gaat hebben in het dagelijks leven. Jij gaat werken aan een ijzersterke band met jouw puppy!


Wat krijg & leer je?

Veel. Heel veel! Eigenlijk zelfs alles wat je nodig hebt eigenlijk om jouw puppy te kunnen opvoeden tot een stabiele en fijne huishond. Je leert bijvoorbeeld hoe jou puppy laag blijft bij visite, hoe je jouw puppy leert volgen en hoe je kunt voorkomen dat jouw puppy van straat eet.

Dit en nog veel meer kennis heb ik gebundeld in een prachtige online omgeving. Hier krijg je:

✅ toegang tot 10 praktijk oefeningen
✅ toegang tot 21 (!) video lessen
✅ je leert ontspannen met jouw pup te wandelen
✅ alles over lichaamstaal bij puppy’s
✅ wat je moet doen bij puppybijten
✅ hoe je jouw puppy alleen leert zijn


Kortom, na het doorlopen van deze cursus heb jij een prachtige basis te pakken om weer verder op te kunnen bouwen. Zo gaan jullie samen vliegend van start! De kosten van deze cursus zijn nu tijdelijk slechts 24,-


Trots op reviews

‘Echte aanrader’

Waardering: 5 uit 5.

Ik heb de online puppycursus gevolgd bij Fides hondentraining. Rianne geeft op een prettige en duidelijke manier uitleg zodat je je hond beter leert te begrijpen. De uitleg wordt ondersteund met filmpjes, hele leuke oefeningen om de band te verstevigen en te trainen met je hond. Echt een aanrader!

Nancy

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een schat aan informatie krijg je van Rianne! Fijn dat je op eigen tempo, en die van je pup, kunt werken aan een band met jouw puppy. Ook een mooie aanvulling als je al een puppycursus in de praktijk volgt want zoveel info krijg je niet in een praktijkles. Als je van een liefdevolle aanpak houdt dan kan ik je Fides zeker aanraden! Rianne werkt met passie en dat voel je.

Chantal

‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

Een hele fijne online puppy cursus duidelijke informatie en leuke manieren om samen met je pup te leren.

Ik heb heel veel uit deze cursus kunnen halen alle dingen waar ik tegenaan liep kwamen voor in de cursus.Dion


groeples hondenschool

Kan jij niet wachten?

Dat hoeft ook niet! Schrijf je gauw in voor onze online puppycursus en start direct.


Meer hulp nodig?