Hondengedragscoach Rianne Jansen

Online puppycursus✅ Is jouw puppy snel overprikkeld?
✅ Wil jij op eigen tempo trainen?
✅ Wil jij zelf jouw oefeningen uitkiezen?
✅ Wil jij een ijzersterke fundering?
✅ Voel jij je niet thuis op een hondenschool?

Dan is dit online puppy lesprogramma misschien wel iets voor je. Dit programma is zeer geschikt voor de betrokken puppy eigenaar die meer wil dan alleen maar commando’s aanleren.


Krijg ook les van een professionele hondentrainer!

Ik ben een professioneel hondentrainer. Naast online cursussen heb ik ook een prachtige hondenschool waar dagelijks puppyeigenaren help.

Ik heb mijn kennis & de oefeningen in een prachtige complete online cursus gegoten zodat het voor iedereen beschikbaar wordt.

Na inschrijving krijg jij direct toegang tot de nieuwste inzichten op hondengebied, hondengedrag, lichaamstaal én de meest waardevolle oefeningen.

Geen gedoe en gehannes in de kou op een hondenveldje met tien andere puppy’s. Gewoon trainen waar & wanneer jij maar wilt. Lekker op eigen tempo.

Wij zijn anders.

Wij trainen spreken dagelijks puppyeigenaren en wij weten dus als geen ander waar jij behoefte aan hebt. Want de theorie is mooi, maar hoe doe je dat nou in de praktijk? Daar hebben veel andere online puppycursussen geen antwoord op.

Deze online cursus onderscheid zich van andere aanbieders doordat wij ook de situaties in de praktijk meenemen. Bij ons krijg jij super praktische & handige oefeningen aangereikt. Voor slechts 47,- krijg jij toegang tot al deze waardevolle kennis.

Met deze oefeningen leer jij hoe je jouw puppy op een prettige manier kunt corrigeren, visite rustig ontvangen, ga je samen ontspannen wandelen en leert jouw puppy hierkomen als hij losloopt. Alles waar je in het dagelijks leven mee te maken krijgt.

Trots op reviews

‘Echte aanrader’

Waardering: 5 uit 5.

Ik heb de online puppycursus gevolgd bij Fides hondentraining. Rianne geeft op een prettige en duidelijke manier uitleg zodat je je hond beter leert te begrijpen. De uitleg wordt ondersteund met filmpjes, hele leuke oefeningen om de band te verstevigen en te trainen met je hond. Echt een aanrader!

Nancy

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een schat aan informatie krijg je van Rianne! Fijn dat je op eigen tempo, en die van je pup, kunt werken aan een band met jouw puppy. Ook een mooie aanvulling als je al een puppycursus in de praktijk volgt want zoveel info krijg je niet in een praktijkles. Als je van een liefdevolle aanpak houdt dan kan ik je Fides zeker aanraden! Rianne werkt met passie en dat voel je.

Chantal

‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

Een hele fijne online puppy cursus duidelijke informatie en leuke manieren om samen met je pup te leren.

Ik heb heel veel uit deze cursus kunnen halen alle dingen waar ik tegenaan liep kwamen voor in de cursus.Dion


groeples hondenschool

Een hondenleven lang plezier van deze cursus!


Meer hulp nodig?