Online puppycursus

Naast onze puppycursus aan huis, kun je bij ons ook ervoor kiezen om jouw puppycursus online te volgen. Met deze puppycursus kun jij zelf online aan de slag om jouw pup een goede eerste basis te geven.

Dit zeer complete lesprogramma voor jou en jouw pup is volledig ingericht volgens de nieuwste inzichten op hondengebied. Dit betekent dat we met beloningen gaan werken en je meer inzicht en kennis gaan geven op de emoties en het gedrag van onze honden.

In acht videolessen krijg jij alle informatie over:
– gehoorzaamheidsoefeningen,
– het samen wandelen (zonder trekken)
– oefeningen voor de pérfecte hier bij het loslopen,
– de eerste dagen & nachten met jouw pup,
– het socialiseren van je pup,- de lichaamstaal van jouw hond,
– snuffelspelletjes en leuke spellen onderweg.

Halverwege deze cursus kun je gebruik maken van een videoconsult van een half uur. In dit consult kun jij al jouw vragen stellen. Kortom, na het doorlopen van deze cursus heb jij een hele mooie basis te pakken om weer verder op te kunnen bouwen. Zo gaan jullie samen vliegend van start! De kosten van deze cursus zijn normaal € 49,-. Op dit moment kun jij profiteren van een mooie actieprijs van slechts € 39,-!

Heb jij interesse en lijkt het je leuk om op deze manier lekker aan de gang te gaan?
Schrijf je dan gauw in via onderstaand inschrijfformulier.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je ons via onderstaand WhatsApp knop een bericht sturen, of onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden!

Meer hulp nodig?