Webshop online lezingen

Wil jij graag meer over honden leren?

Dan zijn de lezingen echt iets voor jou! Tijdens verschillende online lezingen – die al voor je klaar staan in de verschillende klaslokalen – ga jij veel meer te weten komen over jouw hond. Op jouw eigen tempo leren wanneer jij daar zin in hebt. En ook leren over het onderwerp waar je interesse in hebt.

We gaan in de verschillende lezingen allerlei onderwerpen behandelen. Waarom doet jouw hond wat hij doet? Wat zegt hij nu eigenlijk tegen jou met zijn lichaamstaal? Hoe zit het met emoties, agressie, angst en met stress? En hoe leert een hond eigenlijk? Ook hebben we een lezing beschikbaar over puppyperikelen. Want hoe gaat dat nou met het zindelijk maken, het puppybijten en jouw puppy alleen leren thuis te zijn?

Allemaal interessante onderwerpen die wij in de verschillende lezingen zullen gaan behandelen. Op een fijne en begrijpelijke manier uitgelegd volgens de nieuwste inzichten. Wij werken op een welzijnsgericht manier. Mocht je vragen hebben na het volgen van jouw gekozen online lezing, dan kun je terecht bij ons voor een videoconsult van 15 minuten. Neem hiervoor contact met ons op. Onderstaand een opsomming van de lezingen die te volgen zijn.

Beschikbare lezingen

Klaslokaal 1: Lichaamstaal bij honden
Het leren lezen van jouw hond is zó ontzettend belangrijk. Alleen op die manier kun je jouw hond begrijpen, helpen en begeleiden. Kennis van de lichaamstaal van de hond is voor ons echt de basis van alles. Het is van cruciaal belang. Want alleen zo kun je ook ongewenst gedrag voorkomen en resultaten boeken in jouw trainingen. Na het volgen van deze lezing weet jij beter hoe je blaffen & trekken aan de lijn kunt voorkomen. De kosten van deze lezing zijn € 9,95.

Klaslokaal 2: Puppyperikelen
Veel kersverse puppy eigenaren zitten vol met vragen. Want de eerste nachten.. hoe pak je dat nou aan? Hoe kan ik zorgen dat mijn puppy zindelijk wordt? En hoe leer ik het puppybijten af? Deze periode is een heel leuke, maar ook een heel intensieve periode. Je krijgt vaak verschillende adviezen in jouw omgeving en via internet wordt je ook niet veel wijzer. Er staan wel 1001 verschillende adviezen. Maar wat is nou het juiste advies? In deze online lezing ga jij allerlei antwoorden krijgen op jouw vragen. Alles in deze lezing is op basis van de nieuwste wetenschappelijk inzichten. Daarnaast werken wij welzijnsgericht. Daarnaast kun je in dit klaslokaal onze “puppygids” downloaden voor nog meer houvast. Tot slot kun je ook nog gebruik maken van een kwartier lang videobellen zodat je al jouw vragen kunt stellen. De kosten van deelname in dit klaslokaal zijn € 9,95.

Klaslokaal 3: Hoe leren honden?
Want je hebt het misschien wel eens ergens gehoord, termen als klassieke conditionering, habituatie, corrigeren & belonen en nog veel meer. Maar het is soms moeilijk om al deze informatie te filteren op betrouwbaarheid. Daarnaast is het ook nog een opgave om het op een fijne manier samengevat te krijgen.
Daarom hebben wij dat voor je gedaan! Tijdens deze lezing krijg jij al deze informatie tot jouw beschikking. Op een fijne en toegankelijke manier uitgelegd. Zo kun jij het ook gaan gebruiken bij jouw trainingen met jouw hond. Deze lezing is binnenkort te volgen! Kosten zijn € 9,95.


Jouw hond in vertrouwde handen!

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt.
Of dat je eerst even telefonisch wilt kennis maken. Dat mag altijd.