Grip op het gedrag van jouw hond!

Online aanbod


Webinar ontspannen honden passeren

Klopt jouw hart in de keel als jij in de verte een andere hond ziet? Durf jij amper nog honden te passeren omdat jouw hond totaal uit zijn plaatje gaat? Heb jij geen contact meer met hem ook al hou je een hele biefstuk voor zijn neus? Ik ga je er alles over vertellen in dit webinar. Tevens krijg jij drie concrete oefeningen mee die jou gaan helpen om in meer ontspanning honden te kunnen gaan passeren! Het webinar is op dinsdag 9 oktober van 18.30 tot 20.00 uur | € 22,95

Help jij mij? Dan help ik jou! (actie)

Bij het boeken van deze zeer goedkope les vraag ik slechts 1 ding van jou terug: ik mag tijdens de les het gedrag van jouw hond filmen (en jou ook maar dan van de achterkant). In ruil daarvoor betaal jij geen 75,- voor een les maar slechts 49,-!. Dit beeldmateriaal gebruik ik voor mijn social media en overige marketing activiteiten.

Samen wandelen workshop


Gratis voor jou

Gratis E-book “help, mijn hond blaft aan de lijn!”

Blaft jouw hond aan de lijn? Met dit E-book krijg jij meer inzicht in het gedrag en wat je eraan uit doen.

Gratis kennis artikelen

Ik vind het namelijk enorm belangrijk dat de juiste kennis voorhanden is. Voor het welzijn van de hond én voor die van jou.


Online cursussen

Blaffen aan de lijn online cursus v.a. € 37

Met deze prachtige cursus krijg jij inzicht in het gedrag van jouw hond, ga jij leren wat je precies kunt doen om wel weer normaal honden te gaan passeren. Na deze cursus kun jij weer in ontspanning op pad!


Online puppycursus € 47

Zeer geschikt voor puppy’s van 8 weken tot 24 weken.
Jij krijgt toegang tot maar liefst 21 lessen.


Online pubercursus € 47

Voor honden vanaf zes maanden. Zeer geschikt voor de prikkelgevoelige puberhond waarbij groepslessen niet geschikt zijn, of als je zelf niet zo van groepslessen houdt. 😉


Online gedragsconsult

Als jij behoefte hebt om even te sparren over jouw hond en zijn gedrag, dan is dit online consult perfect geschikt. Een uur lang krijg jij advies over het gedrag van jouw hond.
Het verslag stuur ik je vervolgens per mail nog eens toe.