Mini online training samen wandelen

Als jouw hond explosief reageert op andere honden, kunnen de wandelingen echt een hele opgave worden.
Je gaat steeds meer tegen de wandelingen op zien.

Als je met hem wandelt en je ziet een andere hond aan komen lopen, dan wordt je al zenuwachtig. Je merkt dat je de lijn strakker gaat vasthouden om toch een soort van controle te hebben.

Maar je voelt jouw hond al tussen jouw vingers doorglippen en je hebt geen aandacht meer van jouw hond. 
Hij pakt geen voertjes meer aan en is alleen maar bezig met de andere hond.

Bij het passeren gaat het fout: je hond trekt, blaft en reageert explosief aan de lijn. Je voelt je rot en machteloos. En je schaamt je. Een heel vervelend en naar gevoel.

Je baalt. Dit moet toch anders kunnen?


Je bent het zat.

Je wilt de controle terug op het gedrag van jouw hond. Je wilt verbinding voelen en je wilt vooral weten HOE je rustig andere honden kunt passeren. Speciaal voor jou heb ik mijn minitraining “ontspannen samen wandelen” ontwikkelt. Stap voor stap wordt je begeleid door deze transformatie.

Ik ga je inzicht geven in:
💡 hoe je kunt voorkomen dat jouw hond blaft naar andere honden
💡 welke oefeningen je kunt inzetten
💡 hoe je jouw hond netjes kunt leren wandelen
💡 hoe je controle & grip krijgt op jouw hond
💡 hoe je verbinding & aandacht krijgt met jouw hond.

Inmiddels heb ik met mijn succesformule 500+ baasjes & honden mogen helpen. ❤️ Wil jij ook direct toegang tot mijn succesvolle online training? Dat kan! Via onderstaande knop krijg jij direct toegang tot deze mini cursus. 


Ik wil graag ontspannen wandelen!


Trots op reviews

‘Zo blij met jouw tips!’

Waardering: 5 uit 5.

Ik volg nu een tijdje jouw online training samen ontspannen wandelen en ben zo blij met jouw tips en met jouw theorie achter jouw tips. Zo mocht ik afgelopen weekend het effect van de hond het vertrouwen geven dat hij bij mij veilig is ervaren! Door op tijd in te checken met hem, door goed naar hem te kijken en zijn signalen te lezen.

‘Boven verwachting goed’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft top-werk geleverd om onze reactieve duitse herder (1,5jr) en mijzelf te begeleiden. Enorm veel goede tips, adviezen, en oefeningen hoe hier mee om te gaan en een uitstekende online omgeving. Praktische en to-the-point lessen – leuk om te doen en leveren meteen verbetering op. Absolute aanrader, boven verwachting goed, Rianne dankjewel helemaal super 🙂

‘Mijn hond en ik genieten weer!’

Waardering: 5 uit 5.

Vanochtend 1 van de honden kunnen passeren die mijn hond hebben aangevallen zonder uitval gedrag! Ik was mega trots! Ik had hem nog niet zien aankomen, maar hij blijkbaar wel want hij kwam zijn balletje vragen (rechts krijgt hij het altijd) en begon te snuffelen. Hij keek even, en ging verder. Ik was mega trots! Heb je training nog niet helemaal kunnen afmaken, maar het werpt dus wel degelijk zijn vruchten af. Mijn hond geniet nu echt van de wandeling!