Adviesconsult


Weet je het even niet meer?

Soms gaat het niet zoals je had gehoopt. Jouw hond vertoont gedrag wat je als vervelend ervaart. Soms schaam je je ook. Waarom kan jouw hond nou niet gewoon “normaal” doen? Je bent je leven aan het aanpassen aan de hond en dat voelt niet altijd meer goed. Dat moet toch anders kunnen? Ja! dat kan ook anders. Laat mij jullie helpen.

Dit consult is uitmate geschikt voor als je behoefte hebt aan gerichte welzijnsgerichte adviezen voor de volgende situaties:

• onrustig gedrag binnen
• overmatig blaffen binnen
• springen tegen visite
• algemene ontwikkeling

Wil jij leren…

✅ waarom jouw hond doet wat hij doet?
✅ wat jouw hond communiceert met jou?
✅ wat jouw hond nodig heeft?
✅ hoe je jouw hond kunt begeleiden?
✅ hoe je ongewenst gedrag kunt ombuigen?

Boek dan het adviesconsult aan huis. Het gaat je veel mooie inzichten geven die jullie echt verder gaan brengen. Wij komen aan huis en hierdoor kunnen we de hond in eigen omgeving observeren. Zo kunnen we heel gericht welzijnsgerichte adviezen geven.

De investering voor dit adviesconsult is € 140,-. Wij komen bij je aan huis (binnen een straal van 10 km van Ravenstein), je ontvangt het verslag en je wordt toegevoegd aan de besloten community.


Puppy adviesconsult

puppycursus aan huis

Buiten de adviesconsulten voor de jonge of volwassen hond, kunnen wij je ook van goed advies voorzien bij jouw puppy. Want een puppy in huis kan soms voor veel onzekere gevoelens zorgen. In het puppy adviesconsult is er alle ruimte voor vragen specifiek gericht op jullie situatie. Wij komen aan huis en hierdoor kunnen we de pup in eigen omgeving observeren.

Doordat wij modern & breed opgeleid zijn ben jij verzekerd van goéd advies met het oog op het welzijn voor mens & hond. Je krijgt hierbij ook de puppygids & je wordt ook nog eens toegevoegd aan een besloten online community! De investering voor dit puppy adviesconsult bedraagt € 140,-.

Hoe werkt het?

  • je boekt het consult
  • je wordt gratis toegevoegd aan onze community
  • je krijgt het intake formulier via de mail
  • na retournering formulier plannen we een afspraak in
  • wij komen ongeveer 90 minuten aan huis
  • wij schrijven een verslag met de adviezen
  • het verslag krijg je per mail toegezonden.

Trots op de reviews

‘We hebben ons doel mogen behalen dankzij Rianne’

Waardering: 5 uit 5.

Ons doel was ondanks alle afleiding die onze honden onderweg ervaren toch controle en contact te behouden en fijn dingen te kunnen ondernemen. Zoals bijvoorbeeld wandelen zonder trekken of hevig reageren op andere honden. We hebben ons doel dankzij de fijne training van Rianne mogen behalen.

‘Professionaliteit & humor koppelen we aan Fides’

Waardering: 5 uit 5.

Wij zijn blij dat we bij Fides uitgekomen zijn omdat het een pakket op maat is waar alle partijen (hond/baas/trainer) constant in afstemming waren. Professionaliteit, humor, oprechtheid koppelen we aan Fides maar ook een enorme betrokkenheid en drive! Rianne namens ons volledige team 4 + 🐕 thanks!!

‘Je staat er niet alleen voor’

Waardering: 5 uit 5.

Het grote verschil is dat Fides niet alleen een intakegesprek met je houdt maar dat je ook daadwerkelijk samen aan de slag gaat. Elke les leer je je hond steeds beter begrijpen en kan je samen met je hond ongewenst gedrag afleren. Mocht je dus twijfelen tussen hondentrainers, niet doen en gewoon voor Fides gaan!.


Even alvast kennismaken

Hoi! Ik ben Rianne. Als je een adviesconsult boekt dan zie je mij. Ik ben modern opgeleid en vooral ook breed opgeleid. Ik geloof niet dat er maar één weg is die naar Rome gaat. Ik ben nuchter, emphatisch, open & eerlijk en gevoelig. Mijn werk is mijn passie. Lees hier meer over mij en mijn opleidingen.

Liever eerst nog even contact?