Los van de lijn traject

een op een begeleidingBijna elke hondeneigenaar heeft de wens om de hond lekker los van de lijn te laten lopen. Maar het kan soms gebeuren dat het niet meer kan. Want als jouw hond een paar keer vandoor is gegaan, dan is jouw vertrouwen flink beschadigt. Loslopen is dan geen optie meer. Ook kan het heel vervelend zijn als jouw hond naar elke andere hond toe rent, fietsers najaagt, of de wei in gaat richting de koeien.

Je kunt hier zeker verandering in brengen. Het is (net als alle andere trajecten) wel heel hard werken.
Heb jij hier zin in en ben je bereid er voor 100% voor te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Tijdens de trainingen ga jij met leuke spellen aan de slag om een perfecte ‘hier’ te realiseren. Daarnaast krijg je de theorie te horen achter de ‘hier’. Want hoe buig je dit toch om naar een leuke oefening voor jouw hond? Je gaat er bij dit traject alles over leren!


Wat kun je verwachten tijdens dit traject?We gaan tijdens de twee lessen van 30 minuten allerlei leuke spelvorm oefeningen doen! Deze oefeningen kunnen ervoor gaan zorgen dat jouw ‘hier’ 100% succes heeft. Dit ga je eerst even thuis oefenen.

Tot slot gaan we naar Herperduin voor de ‘loslooples’ van 60 minuten. Dit is de generale repetitie voor het echte werk. Want het is vaak best spannend de lijn weer los te klikken. Zo kunnen we kijken waar jullie staan, hoe sterk de recall is geworden en kun jij het vertrouwen weer terug krijgen in jouw trouwe vriend.

Na elke les ontvang je een uitgebreide hand-out met videomateriaal van de oefeningen in de mail. Zo kun je alles nog eens rustig teruglezen & kijken. Tijdens het traject zijn wij bereikbaar voor vragen via WhatsApp.


We geloven absoluut niet in leren onder dwang en pijn, wij trainen welzijnsgericht en in spelvorm. Daarom zijn corrigerende middelen niet toegestaan tijdens de lessen. Twijfel je nog? Je mag altijd contact met ons opnemen! Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.

Meer informatie nodig?