Kennismakingsgesprek

een op een begeleiding


Je heb al even gekeken op onze website, maar eigenlijk weet je het niet. Want moet je nu kiezen voor wandelen zonder trekken? Of blaffen aan de lijn? Of misschien heb je wel heel andere zaken waar je graag hulp bij wilt hebben en kun je daar niets over vinden?

Ervaar jij ongewenst gedrag bij jouw hond en wil je graag een extra paar ogen om samen de doelen te bepalen? Dan is het kennismakingsgesprek echt iets voor jou.

Wij komen voor dit gesprek bij jou thuis. In een gesprek van +/- 45 minuten gaan wij dieper in op hetgeen waar jij tegenaan loopt met jou hond. Ook leer je ons beter kennen en ervaren we allebei of er een match is. Want een goed gevoel hebben is zo enorm belangrijk!

Mochten jullie verder met ons willen dan gaan wij een trainingsvoorstel op maat schrijven. Hier komt in te staan hoeveel lessen wij denken dat er nodig zijn om stappen te kunnen maken. Na akkoord voor dit plan gaan we samen de lessen inplannen.

Twijfel je nog? Je mag altijd contact met ons opnemen!

Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.

De kosten van dit kennismakingsgesprek zijn: € 30,-

Meer informatie nodig?