Grip op het gedrag van jouw hond!

Hier is jouw E-Book “Ontspannen honden passeren”

Onderaan deze pagina kun je het gratis E-book vinden.

Dagelijks werk ik met honden die het honden passeren lastig vinden. Ook spreek ik eigenaren wie er echt zo ontzettend klaar mee zijn met het gedrag van hun hond.

Ik weet hoe emotioneel en frusterend het kan zijn als het even allemaal niet meer lukt.

Wil jij controle hebben op jouw hond?
Wil jij tijdens de wandelingen weer de baas zijn?

Kwel jezelf niet langer met de vervelende wandelingen. Het hoeft niet, echt niet.
De oplossing ligt binnen handbereik.

Ik heb mijn kennis & unieke methode gebundeld in een online cursus. De cursus is no-nonsense, praktijkgericht en zeer nuchter omschreven. De kennis die ik je geef is direct in de praktijk toepasbaar en de oefeningen zijn leuk om te doen.

Gewoon tijdens het wandelen, je hoeft in principe niet extra te trainen. Het is een prachtige online cursus waarin ik je begeleid door middel van duidelijke instructie video’s en presentaties.

Om jou op een laagdrempelige manier met mij & mijn manier van werken kennis te laten maken, heb ik een mini online training “honden passeren” ontwikkeld.

Na de eerste les ga jij al anders naar jouw hond kijken én weet jij hoe jij blaffen aan de lijn kunt voorkomen. Daarnaast ga jij direct verandering merken in het gedrag van jouw hond als jij de oefeningen toepast die ik je geef.

Voor jou heb ik een kortingscode beschikbaar. Alleen beschikbaar voor diegenen die het E-book hebben aangevraagd. Dat is niet per ongeluk. Want daardoor weet ik dat jij écht serieus gemotiveerd bent er meer over wil weten!

Het enige wat jij hoeft te doen is Cadeau20 in te voeren als kortingscode. 🎁 Jij krijgt hiermee maar liefst € 20,00 korting waarmee je voor de mini training geen € 37,00 betaald, maar
slechts € 17,00.

Kies jij ook voor de verandering?


Trots op onze Google reviews
Wij scoren een 4,9
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️