Lessen inplannen & leeromgeving

prive puppycursus

*In september is er op zaterdag beperkt les i.v.m. opleidingsdagen. Er zijn wel extra lessen klaargezet doordeweeks.

Hoe werkt het?

Les inplannen
Via de button “Plan hier jouw les” kom je in de agenda. Daar kun je jouw plek vast zetten in de puppy groepslessen. Puppy instroom is voor puppy’s van 9 t/m 15 weken. De puppy plus is geschikt voor puppy’s van 16 t/m 26 weken.

Let op: je kunt de groepsles inplannen nadat je de privé les hebt gehad. Die plannen we samen in.

Oefeningen terugkijken
Via de “online leeromgeving” knop kom je in de online leeromgeving. Hier kun je alle oefeningen terug vinden die we hebben gedaan. De inloggegevens worden via mail verzonden als jij jouw inschrijving hebt afgerond.


Bijna klaar met de lessen?

Het is altijd een goed idee omIk kan je blijven helpen. Je hebt hierbij verschillende opties. Om diverse redenen bied ik na 26 weken geen groepslessen meer aan maar enkel een-op-een begeleiding.


Heb jij het gratis E-book al?

Krijg gratis kennis in jouw mailbox!

Ontvang met regelmaat gratis kennis over honden in de mail én krijg direct het prachtige e-book ‘dit is de hond’. Geschikt voor het verantwoordelijke hondenbaasje die alles willen weten over hun hond!

Door je informatie in te dienen, geef je ons toestemming om je het prachtige “dit is de hond” ebook én met regelmaat kennis via e-mail te sturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven

.


Nog vragen?