Privé uitlaatservice


Een groepswandeling is geen vanzelfsprekendheid.
Zich fijn voelen bij een groepswandeling in een reguliere uitlaatservice is niet altijd een vanzelfsprekendheid voor een hond. Misschien is jouw hond onzeker, vindt hij omgang met andere honden lastig, wellicht is hij te jong of juist te oud? Ongecastreerde reuen in de puberteit zijn vaker niet dan wel welkom in de reguliere groepswandelingen. Er kunnen daarom talloze redenen zijn om te kiezen voor een privé uitlaatservice.

Jouw hond wordt liefdevol en deskundig door ons begeleid. De uitlaatservice is geschikt voor honden met een leeftijd vanaf vijf maanden. De privé uitlaatservice bieden we aan in Ravenstein, Berghem, Wijchen, Grave, Schaijk, en Herpen. Buiten een straal van 10 kilometer vanaf Ravenstein rekenen we € 0,29 cent per kilometer. We wandelen niet met slipkettingen, of andere corrigerende lijnen. Het hoe & waarom leggen we graag persoonlijk aan je uit. En als het van jou mag, zorgen wij voor de lekkere beloningen onderweg. Dan worden wij en jouw hond vast extra goede vrienden!


Werkwijze & kosten privé uitlaatservice

Actie! maak jij in de maanden september t/m december gebruik van onze uitlaatservice? Dan profiteer je tijdens deze maanden van maar liefst 50% introductiekorting per wandeling! Vanaf januari 2021 gelden de standaard tarieven.

Mocht je interesse hebben, dan vragen we je vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen. Bij de individuele uitlaatservice kun je rekening houden met prijzen vanaf € 21,00. De totale tijd voor deze service staat op ca. 25 minuten. Bij elke volgende vaste dag geven wij 10% korting.

We werken met een 10-strippenkaart welke je zelf kunt aanschaffen via ons online reserveringssysteem. Deze kaart dient vooraf voldaan te worden. Voor een tweede hond kunnen wij 50% korting geven. Voorwaarde is wel dat deze hond op hetzelfde adres woont en dat de honden tegelijk uitgelaten kunnen worden.

Onze werkwijze
stap 1) Wij hebben een ingevuld contactformulier ontvangen, dankjewel daarvoor!
stap 2) Wij zullen contact met je opnemen om een afspraak te maken.
stap 3) Wij komen bij je thuis om kennis te maken.
• We zullen een aantal vragen stellen over de hond, zoals de omgang met andere honden, de gewoontes en eventuele bijzonderheden.
• Vanzelfsprekend is er ook alle tijd en ruimte om zelf vragen te stellen.
• Vervolgens zullen wij samen het huis verlaten en zal ik vervolgens alleen naar binnen gaan om de hond mee uit te nemen. Zo kunnen we kijken hoe de hond zich gedraagt als jij er niet bij bent.
stap 4) Voelt dit helemaal goed? Dan zullen we alvast het sleuteloverdracht formulier invullen.
stap 5) Tot slot kun je jezelf inschrijven in ons online reserveringssysteem. Daar kun je jouw gewenste strippenkaart aanschaffen & jouw gewenste wandelmomenten inplannen.

Wij bieden deze service aan van maandag t/m woensdag en vrijdag. Jouw hond wordt opgehaald tussen 11.30 en 13.00 uur. We werken binnen een straal van 10 kilometer van Ravenstein. Mocht je buiten deze straal wonen, dan vragen wij je om even contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Emails kunnen mogelijk in je spamfolder terecht komen.

info@fideshondentraining.nl I 06 23 93 78 95 I KvK 80119255