Grip op het gedrag van jouw hond!

De eerste puppyles

Hond op de hondenschool


Hoe gaat het na inschrijving?

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te mogen ontmoeten. Leuk en fijn dat jullie voor ons gekozen hebben!

Bij definitieve inschrijving van de puppycursus krijg jij na betaling strippen bij jouw account bijgeschreven. In totaal heb jij drie maanden de tijd om deze in te wisselen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken.

Jij mag nu eerst jouw puppy privéles op de hondenschool vast gaan zetten. Wij adviseren deze les in te plannen in de 10e levensweek van jouw puppy. Mocht je willen kun je ook alvast jouw plekje reserveren voor de basisgroep puppylessen.

Per week bekijken wij de planning. En als de lessen vol lopen, openen we lessen bij zodat er altijd voldoende lesaanbod is. We bieden 1 avond aan in ons lesrooster, verder zijn de lessen overdag.

Online leeromgeving
Ook voegen wij je op werkdagen binnen 24 uur na inschrijving toe aan onze online puppycursus leeromgeving. Hier kun jij straks alle oefeningen terugkijken die we tijdens de lessen hebben gedaan. Maar dit is niet alles. Want hier kun je ontzettend veel informatie vinden over het gedrag van jouw puppy. Hoe ga je om met het puppybijten, het wandelen, wat vertelt jouw puppy nu eigenlijk tegen jou? Jij gaat het allemaal leren.

Wachttijd
De wachttijd voor de eerste puppy privéles is rond de 1-2 weken. Het is goed hier rekening mee te houden om teleurstellingen te voorkomen. Wij raden aan de pup alvast in te schrijven voordat hij bij jullie thuis komt en om de eerste les vervolgens in te plannen als je puppy 10 weekjes oud is.

Groepslessen
Nadat je deze privé les hebt gehad kun je jezelf inschrijven voor de groepsles in de agenda. Je kunt zelf jouw les boeken naar keuze. Wij raden sterk aan om op regelmatige basis de lessen in het plannen. Om die reden zijn de strippen ook maar beperkt houdbaar.

Onze vaste avond voor de puppycursus is op maandag. Verder zijn er met regelmaat lessen beschikbaar op de zaterdagmiddag. Wij monitoren de planning doorlopend, en indien de lessen vol lopen, openen we extra puppylessen op andere dagen overdag.

Wat neem je mee naar de eerste privé puppy les?

• jouw vragenlijst, want er is veel ruimte voor jouw vragen!
• bij voorkeur puppylijn van 3 meter (geen flexlijn)
💡deze puppylijn is ook bij ons aan te schaffen.
• poepzakjes
• het is fijn als je hond een goedzittend y-tuigje heeft, halsband mag ook. Geen slipkettingen!


De eerste groepsles

Na de privéles kun je zelf de groepslessen inplannen in de agenda.

💡 Vijf minuten voorafgaand de les aanwezig zijn is vroeg genoeg.
💡 Auto graag achterwaarts parkeren in de vakken
💡 Poep graag opruimen en in de emmer deponeren bij het veldje
💡 Alsjeblieft voldoende ruimte onderling hanteren.

Wat mag je meenemen bij de groepslessen?
• genoeg voertjes
• handig heuptasje voor jouw voertjes
• bij voorkeur lijn van 3 meter (geen flexlijn)
• poepzakjes
• het is fijn als je hond een goedzittend y-tuigje heeft, halsband mag ook. Geen slipkettingen!


De huisregels

Neem alsjeblieft even de huisregels en algemene voorwaarden door. Deze tref je in Planwise (agenda systeem) aan maar ook in de online leeromgeving van de puppycursus groepslessen.


Nog vragen?