De eerste puppyles

hondenschool


De start

Je kunt met de groepslessen starten nadat we elkaar hebben gezien bij de eerste privéles.

Bij definitieve inschrijving puppycursus groepslessen nemen wij binnen 24 uur op werkdagen contact op om samen de eerste privéles in te plannen.

Dit is de start van de puppycursus. De wachttijd voor de eerste les is rond de vier weken. Het is goed hier rekening mee te houden om teleurstellingen te voorkomen.

De privéles tref je niet in de agenda en kun je ook niet zelf inboeken. De eerste privéles is te boeken op maandagochtend, dinsdagochtend en donderdagochtend van tussen 8.30 t/m 13.00 uur.


De eerste groepsles

Na de privéles kun je zelf de groepslessen inplannen in de agenda. Let er hierbij op dat je jezelf inschrijft voor de juiste les. Het aantal gevolgde lessen is hierbij leidend.

Vijf minuten voorafgaand de les aanwezig zijn is vroeg genoeg. Parkeren jullie langs de weg of in de parkeervakken alsjeblieft?

Wat mag je meenemen bij de lessen?

• genoeg voertjes
• bij voorkeur lijn van 3 meter (geen flexlijn)
• poepzakjes
• vertrouwd kleedje van de hond

Wij geven les op woensdagochtend, donderdagavond (om de week een groep) en zaterdagmiddag.


De huisregels

Neem alsjeblieft even de huisregels en algemene voorwaarden door. Deze tref je in Planwise (agenda systeem) aan maar ook in de online leeromgeving van de puppycursus groepslessen.


Wil jij gratis kennis?

* Door je informatie in te dienen, geef je ons toestemming om je het prachtige “dit is de hond” ebook én met regelmaat kennis via e-mail te sturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven.


Nog vragen?