De hondenschool

Dé hondenschool voor Oss, Herpen, Wijchen, Schaijk, Berghem, Escharen, Grave, Zeeland en Nijmegen.

Foto’s gemaakt door Stories of life photography

Hondentraining is voor ons veel meer dan alleen commando’s aanleren. In onze hondenschool ga je alles te weten komen over lichaamstaal & gedrag van honden. Met deze kennis kun jij zelf jouw hond begeleiden en opvoeden tot een fijne, gehoorzame en stabiele huishond.

Bij ons ga je leren hoe je ongewenst gedrag ombuigt, maar nog belangrijker; hoe voorkom je ongewenst gedrag? Want wij leren veel liever gewenst gedrag aan dan gedrag te moeten corrigeren. Je gaat daardoor bouwen aan een ijzersterke band, gebaseerd op vertrouwen & respect voor elkaar.

We trainen op een positieve & welzijnsgerichte manier. Is dit alleen maar koekjes geven en ongewenst gedrag negeren? Nee. Je gaat bij ons ook leren hoe je op een eerlijke manier grenzen kunt aangeven bij jouw hond.

Wij hebben het welzijn van de hond hoog in het vaandel staan. Maar wij vergeten hierbij ook jou als begeleider niet. Het moet werkzaam zijn voor baas én hond. Zeker bij jonge gezinnen is dit enorm belangrijk, want heel eerlijk; dat kan nogal eens een uitdaging zijn.

Wij gaan jullie helpen. Bij ons krijg je een exclusief totaalpakket aangereikt om jouw opvoeding succesvol te laten verlopen. Je hoeft het niet alleen te doen!

Wij zijn anders.

 • maximaal 4 cursisten per groep
 • de cursus start met een privéles
 • jij kunt alle oefeningen terugkijken
 • jij bepaalt wanneer jij les volgt!
 • beschikking over een mooie binnenlocatie
 • ook les op externe locaties
 • je kunt direct starten, geen wachttijd!


Leeromgeving & Facebook community
Bij ons houdt het niet op na de les op de hondenschool. Thuis kun je bij ons ook lekker aan de gang om het meeste optimale resultaat van jouw cursus te krijgen.

Want jij krijgt gratis toegang tot onze prachtige online leeromgeving (t.w.v. € 99,-). Je kunt hier alle gedane oefeningen van de les rustig nalezen & terugkijken. Daarnaast krijg je ook nog toegang tot de lezing over lichaamstaal, snuffelspellen & tref je diverse stappenplannen aan.

Tevens kun jij tussendoor al jouw vragen over jouw hond aan ons kwijt in onze besloten community op Facebook. Je krijgt dus ook buiten de lessen om van ons nog feedback, advies en support .

Wij zijn ervan overtuigd dat deze unieke combinatie van de privéles, groeplessen, de online leeromgeving & de community jou de perfecte basis geeft om jouw hond een uitstekende opvoeding mee te kunnen geven.

Wat krijg je allemaal?

Bij ons schaf je een zeer compleet en erg uitgebreid totaalpakket voor jouw puppy aan. Voor een investering van € 165,- krijg jij:

 • een privéles van 30 minuten
 • vijf groepslessen á 45 minuten
 • toegang online leeromgeving (t.w.v. € 99,-)
 • toegang community voor jouw vragen over jouw hond, zo krijg jij bijna 24/7 support & advies.
 • puppygids of gids: “dit is de hond”Voor de jonge honden

Voor de jonge hond hebben wij een andere overtuiging. Voor de hond vanaf zes maanden geloven wij veel meer in de kracht van privé begeleiding. Samen in alle rust & met deskundige begeleiding aan jouw eigen doelen werken. Zonder de stress & frustratie van de hondenschool voor de voor de puberende jonge hond. Lees hier meer over ons aanbod voor de hond vanaf zes maanden.


Heb je een vraag?

Trots op de reviews

‘Echte aanrader’

Waardering: 5 uit 5.

Geweldige lessen gevolgd bij Rianne. Onze Toller (6 jaar) heeft enorm veel geleerd, en wij ook. Ze loopt beter aan de lijn, luistert goed en we hebben vooral veel plezier in het samen trainen. Echte aanrader voor een nog fijner contact met je hond!

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Super fijne tijd gehad met fides, leuke lessen, gevarieerd, flexibel en kundig.
Bedankt voor alles Rianne!
Wij raden iedereen aan om hier je lessen te volgen, enorme aanwinst voor je hond!


‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

De kracht van Rianne is haar professionaliteit, persoonlijke benadering, een luisterend oor, haar enthousiasme en vrolijke stem. Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen voor jou en je hond. 


Fides hondentraining & uitlaatservice

Postadres: Den Ong 37, 5371 DH Ravenstein
Adres hondenschool: Boschakker 1, Huisseling
info@fideshondentraining
06 23 93 78 95