Hondenschool

Dé hondenschool voor regio Wijchen, Schaijk, Berghem, Oss en Nijmegen.

Puppycursus

Onze visie

Bij ons draait het niet alleen maar om commando’s. Hondentraining is voor ons veel meer dan alleen commando’s aanleren. In onze hondenschool ga je alles te weten komen over lichaamstaal, emoties, hormonen & gedrag. Met deze kennis kun jij zelf jouw hond begeleiden en opvoeden tot een stabiele huishond.

Bij ons ga je leren hoe je ongewenst gedrag ombuigt en hoe voorkóm je ongewenst gedrag? Hoe zorg je dat jouw hond netjes buiten aan de lijn loopt en hoe zorg je ervoor dat jouw hond komt als je hem roept? Daar gaan we mee aan de slag tijdens onze groepslessen op de hondenschool.

Onze werkwijze is welzijnsgericht en in spelvorm. We trainen op een positieve manier. Wij hebben het welzijn van de hond hoog in het vaandel staan. Maar wij vergeten hierbij ook jou als begeleider niet. Het moet werkzaam zijn voor baas én hond. Wij houden absoluut niet van leren onder dwang, onderdrukking en pijn. Corrigerende middelen en intimidatie zijn daarom niet toegestaan. Bij ons ga je werken aan een sterke band die gebaseerd is op begrip, veiligheid en wederzijds vertrouwen.

De niveaus in onze hondenschool

Wij werken binnen onze hondenschool met vier verschillende niveaus. Je kunt met jouw puppy starten vanaf dat jouw puppy 9 weken is. Vanzelfsprekend start je in niveau één. Mocht je daarna nog door willen dan zou je nog drie niveaus kunnen doorlopen. Elk nieuw niveau start met een theorieles boordevol met waardevolle informatie. De theorieles wordt gevolgd door vier wekelijkse praktijklessen van ongeveer 45 minuten. Twijfel je over jouw instroomniveau? Neem dan even contact met ons op. Is jouw hond zes maanden of ouder? Dan kun je terecht in onze pubergroep.

Waarom kiezen voor Fides hondentraining?

• training in kleine groepen (max. 4 cursisten)
• beschikking over mooie binnenlocatie
• gezellige & laagdrempelige sfeer
• uitstekend geschoolde instructeur
• online leeromgeving mogelijkheid
• buiten lesuren bereikbaar via WhatsApp voor advies

Waar is de hondenschool?

Je bent van harte welkom bij ons op de hondenschool in Huisseling (vlakbij Ravenstein) aan de Boschakker 1. Doordat onze hondenschool zeer centraal ligt en goed te bereiken is, weten mensen uit Wijchen, Oss, Berghem en Schaijk ons ook steeds vaker te vinden.

Online leeromgeving

Wij werken tevens met een online leeromgeving. Volg je bij ons groepslessen? Dan kun je hier voor een meerprijs van slechts € 9,95 gebruik van maken. In deze leeromgeving kun je na alle praktijklessen thuis de oefeningen nog eens rustig nalezen & downloaden. Tevens kun je via de video’s ook de oefeningen rustig terugkijken. Naast dit alles krijg je ook nog eens extra snuffelspellen, theorie over lichaamstaal en bijvoorbeeld een stappenplan voor het ontvangen van visite.

Ja, ik wil graag meer weten!

Ik heb een:

Fides hondentraining & uitlaatservice

Postadres: Den Ong 37, 5371 DH Ravenstein
Adres hondenschool: Boschakker 1, Huisseling
info@fideshondentraining
06 23 93 78 95

Heb je een vraag?