Hier is het gratis webinar!

Helemaal onderaan staat jouw gratis webinar.
Maar eerst hebben we nog even een belangrijke boodschap voor je.


Want naast dat ik hondengedragsdeskundige ben, kun je me ook wel een ervaringsdeskundige noemen. Want in het verleden had ik ook een hond die plat ging liggen op de grond, en vervolgens ook ging blaffen en trekken aan de lijn als we een andere hond tegenkwamen. En dat was geen fijn gevoel.

Je schaamt je rot voor de andere passant. Je ziet de alleszeggende blikken maar hoort ook de afkeurende woorden. Misschien denkt de andere passant dat jij niet de baas bent over jouw hond. Dat jouw hond agressief is.

Allemaal overtuigingen die niet waar zijn. Jij weet het. Want binnen is het de allerliefste hond ter wereld. Buiten is het een andere verhaal. Je voelt vaak geen verbinding en elke keer ervaar je een zenuwachtig gevoel als je een andere hond moet naderen.


Wil jij weer controle op jouw hond?

Maar ja. Hoe dan wel? Hoe ga je in godsnaam ooit weer ontspannen wandelen? Hoe kun je ooit zorgen dat jouw hond stopt met blaffen? Hoe kun je ooit ervoor zorgen dat je andere honden in rust kunt passeren? Krijg ik ooit weer controle over het gedrag van mijn hond?

Het goede nieuws is: Jazeker, ook jij kunt dit bereiken. Net zoals ik dat heb bereikt. En net zoals de 500+ klanten dat hebben kunnen bereiken.

In mijn “mini online training samen ontspannen wandelen” van 17,- neem ik je mee aan de hand voor een prachtige transformatie. Bij de complete cursus krijg jij ook nog eens mijn coaching erbij. Zo kun je altijd even sparren met me.

Jij gaat na het volgen van deze online training weer verbinding krijgen met jouw hond, je gaat leren hoe je het blaffen kunt voorkomen, je zal weer ontspannen honden gaan passeren.

Ik ben goed en modern geschoold door Anniek Winters, Martin Gaus en Annorlunda.


Direct al lekker trainen met jouw hond?

Wil je direct al aan de gang met de praktijk van het ontspannen samen wandelen? Wil jij meer leren over lichaamstaal van honden en direct toepasbare oefeningen, tips & trucs krijgen?

Schaf dan de online minitraining samen ontspannen wandelen aan voor nu slechts 17,-!