Hondengedragscoach Rianne Jansen

Gratis puppyadvies

Het hebben van een puppy kan voor veel onzekere gevoelens zorgen. Want is het nog wel puppybijten dat hij doet? En hoe moet dat met wandelen? Moet mijn puppy nu wel of niet met andere honden spelen?

Allemaal vragen waar je graag antwoord op zou willen hebben. Dat kan. Het verspreiden van moderne en welzijnsgerichte adviezen vinden wij enorm belangrijk en daar werken wij graag aan mee. Zodat we nóg meer puppy’s en baasjes kunnen helpen.

Daarom krijg je bij ons veel extra gratis informatie zodat jij goed van start kunt! We hebben een mooi E-book gemaakt met allerlei informatie over de eerste tijd met jouw puppy. Deze is gratis aan te vragen. Je mag daarnaast ook gebruik maken van een gratis online vragenuur die we met regelmaat op Facebook houden. En alsof dat nog niet genoeg is, mag je ook nog eens gratis gebruik maken van een 20 minuten adviesgesprek. Zo ben jij zeker van een modern en welzijnsgericht gekregen advies, specifiek gericht op jouw vraag.

Wil je graag een gratis puppy adviesgesprek?

Gratis vragenuur puppy’s

Helaas zijn er nog heel veel ouderwetse en achterhaalde adviezen te vinden over puppy’s. Wij vinden het echt enorm belangrijk dat iedereen toegang tot moderne en juiste informatie kan krijgen. Daarom organiseren wij met regelmaat het gratis online vragenuur over puppy’s via Facebook. In dit uur kun jij jouw vragen stellen die je hebt over jouw puppy, of over de voorbereiding tot de komst van jouw puppy. Gratis en voor niets en zonder verplichtingen.

puppycursus aan huis

Liever lezen? vraag hier gratis jouw puppyperikelen E-book aan!


Neem contact op via

Fides hondentraining & uitlaatservice
info@fideshondentraining.nl
KvK nummer: 80119255
Rabobank: NL83RABO0357864735
BTW-id: NL003403028B86

Postadres:
Den Ong 37
5371 DH

Adres hondenschool:
Boschakker 1
5358 PA Huisseling


Op de hoogte blijven?
volg ons dan via onderstaande kanalen:

Of stuur ons een bericht