Hondengedragscoach Rianne Jansen

Gratis informatie over ‘de hond’

Hondenschool

Wij kunnen wel úren praten over honden. Want ze zijn zo mooi en zo enorm gevoelig. Soms denken wij dat wij al hun zintuigen, emoties en hondse behoeftes echt onderschatten. Maar eerlijk is eerlijk, het opvoeden en begeleiden van een hond kan soms ook wel echt bijzonder lastig zijn.

Wij willen jullie heel erg graag onze kennis delen. Zodat jij misschien wat beter kunt begrijpen waarom jouw hond doet wat hij doet. Want echt, ongewenst gedrag is er niet om jou te pesten. 😉

Het verspreiden van moderne en welzijnsgerichte adviezen vinden wij enorm belangrijk en daar werken wij graag aan mee. Zodat we nóg meer honden en baasjes kunnen helpen.

Daarom krijg je bij ons veel extra gratis informatie zodat jij goed van start kunt!

Wil je graag een gratis adviesgesprek?

Gratis lezing trekken & blaffen aan de lijn

Helaas zijn er nog heel veel ouderwetse en achterhaalde adviezen te vinden over waarom honden trekken en blaffen aan de lijn. Wij vinden het echt enorm belangrijk dat iedereen toegang tot moderne en juiste informatie kan krijgen. Daarom organiseren wij met regelmaat een gratis online lezing over dit onderwerp via Facebook. Gratis en voor niets en zonder verplichtingen.

Leer alles over jouw hond. Vraag hier gratis de “dit is de hond” E-book aan!


Neem contact op via

Fides hondentraining & uitlaatservice
info@fideshondentraining.nl
KvK nummer: 80119255
Rabobank: NL83RABO0357864735
BTW-id: NL003403028B86

Postadres:
Den Ong 37
5371 DH

Adres hondenschool:
Boschakker 1
5358 PA Huisseling


Op de hoogte blijven?
volg ons dan via onderstaande kanalen:

Of stuur ons een bericht