Gratis E-book ontspannen wandelen

hond blaft aan lijn


Het kan ontzettend frusterend zijn als je buiten geen verbinding voelt met je hond. Soms schaam je jezelf misschien en voel je jezelf onzeker. De wandelingen worden er op deze manier niet leuker op. Sterker nog; je ziet steeds meer tegen de wandelingen op.

Goed en ontspannen samen wandelen is iets dat je samen kunt leren. Ik ben ervan overtuigd dat ook jij dit kunt bereiken! Je weet misschien alleen nog niet hoe.

Ik ben goed en breed opgeleid en heb inmiddels honderden honden & baasjes succesvol kunnen helpen met mijn eigen ontwikkelde methode. En die magische eerste stap naar verandering gun ik jou ook!

Om die reden heb ik een klein gedeelte van mijn kennis voor je opgeschreven. Vraag het ook vandaag nog aan en krijg direct gratis 5 tips aangereikt om ook een start te maken om ontspannen met je hond te kunnen wandelen.


Na het lezen weet jij…

✅ welk wandelmateriaal aan te raden is
✅ hoe je verbinding krijgt samen
✅ welke behoeftes een hond heeft
✅ wat jouw hond communiceert
✅ hoe je voor meer ontspanning zorgt