Hulp bij ongewenst gedrag hond

Voor gedragsproblemen bij honden in de regio Oss, Wijchen, Nijmegen, Ravenstein, Berghem en Schaijk. Ook te boeken voor een online gedragsconsult bij ongewenst gedrag van jouw hond.

gedragsprobleem hond Oss


Soms gaat het niet zoals je had gehoopt. Jouw hond vertoont gedrag wat je als vervelend ervaart.

Er zijn gedragsproblemen die niet op te lossen zijn door het volgen van een cursus op een hondenschool. Het inzetten van professionele hulp en goed advies krijgen is dan een logische volgende stap.

Ik geef individuele begeleiding en hulp om het probleemgedrag van jouw hond te verhelpen en/of te voorkomen.

Jij krijgt van mij praktische en concrete handvatten om weer grip te krijgen op de situatie. Je krijgt inzicht in het gedrag van de hond en je gaat leren hoe je het ongewenste gedrag om kunt buigen.

💡 Let op: gaat jouw vraag specifiek over ongewenst gedrag bij het wandelen met jouw hond, dan is het “samen ontspannen wandelen” traject perfect geschikt.


Passen we bij elkaar?

Dit privé coachingtraject is niet geschikt voor iedereen. Ik werk alleen met degenen die écht graag willen en bereid zijn hier tijd en energie in te investeren.

Als jij graag wilt werken aan de diepere laag van de hond en écht wil begrijpen waarom jouw hond doet wat hij doet, dan passen we bij elkaar.

Ik werk uitsluitend welzijnsgericht en ik ben goed en breed kynologisch opgeleid.

Hoe werkt het?

Stap 1: je boekt het gedragsconsult
Na ontvangen van de boeking neem ik via WhatsApp contact op om de afspraak in te plannen. Op dit moment is de wachttijd 2-4 weken en het consult is te boeken voor maandagochtend t/m donderdagochtend.

Stap 2: invullen vragenformulier
Om goed voorbereid het consult in te gaan, ontvang je van mij een vragenformulier via de mail. Deze ontvang je nadat we samen de afspraak hebben ingepland. Zo kan ik alvast goed mijn huiswerk doen en kunnen we direct heel concreet worden tijdens het consult.

Stap 3: je ontvangt het verslag per mail
Wat we besproken hebben werk ik netjes voor je uit. Indien je praktijkoefeningen aangereikt hebt gekregen, stuur ik deze ook direct mee.


Waarmee kan ik helpen?

Ik heb al veel honden & hun eigenaren mogen helpen. Onderstaand een opsomming van de gedragsproblemen waarbij ik de mensen weer grip op het gedrag van hun hond heb mogen geven:

 • hyperactiviteit
 • slecht rust vinden in huis
 • het verbeteren van jullie band
 • onrust bij visite
  (springen / blaffen, algemene onrust)
 • aandacht afdwingen
 • overmatig blaffen in huis
 • niet hierkomen bij het loslopen
 • onrust en onzekerheid binnen
  (bij onrust bij het uitlaten past het ontspannen wandelen traject beter)

Ja, ik wil graag verandering!


Binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein bereken ik geen reiskosten vergoeding, daarbuiten is het 0,39 per km.

Liever eerst nog even contact?