Hondengedragscoach Rianne Jansen

Advies gedragsconsult hond

Voor gedragsprobleem met hond Ravenstein en regio Oss, Wijchen, Nijmegen, Ravenstein, Berghem en Schaijk.
Ook te boeken voor een online gedragsconsult bij ongewenst gedrag van jouw hond.

gedragsprobleem hond Oss


Jouw hond vertoont gedrag wat je als vervelend ervaart. Het zijn niet al te grote gedragsproblemen, maar je zou wel graag sommige dingetjes een beetje willen veranderen. Misschien is visite ontvangen ingewikkeld, is hij binnen onrustig of zijn er andere zaken waar je graag wat aan zou willen bijschaven.

Vanuit je omgeving hoor je allerlei adviezen en tips. Maar ergens voelt het ook niet goed want sommige adviezen staan je tegen. Ze zijn misschien wat ouderwets, gemeen en het past niet bij je.

Je hebt behoefte om even te sparren. Samen met iemand die met een deskundige en open blik meekijkt bij het gedrag van jouw hond. Je zou graag welzijnsgericht en moderne adviezen willen krijgen. Een plan op maat waar je echt weer even zelf verder mee kunt. Je hoeft geen privé hondentraining praktijklessen, je denkt dat een adviesgesprek voldoende is.

Dan is een gedragsconsult perfect voor jou!

Ik geef individuele begeleiding en hulp om het probleemgedrag van jouw hond te verhelpen. Maar ik kan ook heel veel houvast geven om gedragsproblemen te voorkomen. Jij krijgt van mij praktische en concrete handvatten om weer grip te krijgen en te houden op de situatie.

We gaan samen aan de gang om te onderzoeken waar het gedrag van jouw hond vandaan komt én hoe je het gedrag weer om kunt buigen. Mijn ervaring is dat er vaak “oh ja” momentjes zijn tijdens het consult. Na het consult stap je vaak uit de vicieuze cirkel en kun je weer zelfstandig verder.


Passen we bij elkaar?

Dit adviesconsult is niet geschikt voor iedereen. Ik werk alleen met degenen die écht graag willen en bereid zijn hier tijd en energie in te investeren.

Als jij graag wilt werken aan de diepere laag van de hond en écht wil begrijpen waarom jouw hond doet wat hij doet, dan passen we bij elkaar.

Ik werk uitsluitend welzijnsgericht en ik ben goed en breed kynologisch opgeleid.

Hoe werkt het?

Stap 1: je boekt het gedragsconsult
Na ontvangen van de boeking neem ik via WhatsApp contact op om de afspraak in te plannen. Op dit moment is de wachttijd rond de 2 weken.

Stap 2: invullen vragenformulier
Om goed voorbereid het consult in te gaan, ontvang je van mij een vragenformulier via de mail. Deze ontvang je nadat we samen de afspraak hebben ingepland. Zo kan ik alvast goed mijn huiswerk doen en kunnen we direct heel concreet worden tijdens het consult.

Stap 3: je ontvangt het verslag per mail
De punten welke we besproken hebben werk ik in een mailtje nog even voor je uit. Indien je praktijkoefeningen aangereikt hebt gekregen, stuur ik deze ook direct mee.

Ja, ik wil graag verandering!


Binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein bereken ik geen reiskosten vergoeding, daarbuiten is het 0,39 per km.

Liever eerst nog even contact?