Dé puppycursus online

Naast onze puppycursus aan huis, kun je bij ons ook ervoor kiezen om jouw puppycursus online te volgen. Met deze complete puppycursus kun jij zelf online aan de slag om jouw pup een goede eerste basis te geven.

In ons zorgvuldig samengesteld lesprogramma van acht lessen krijg jij elke week toegang tot een nieuwe les. In dit programma wordt met duidelijke instructiefilmpjes de oefeningen stap voor stap rustig aan je uitgelegd. Ook gaan we aan de gang de lichaamstaal van jouw pup en gaan we dieper in op het socialiseren. Al het lesmateriaal kun jij vervolgens downloaden zodat jij er thuis lekker mee aan de slag kunt. Op jouw tempo en vooral op het tempo van jouw pup.

Op de helft van de cursus kun je jouw persoonlijke videocall zelf inplannen in onze online agenda. Zo kun je ook even face tot face ergens terecht met jouw vragen. Via WhatsApp zijn wij ook bereikbaar voor jou. Zo hebben we toch nog een beetje een persoonlijk tintje proberen te geven in deze online tijden.
Want aan persoonlijk contact hebben we allemaal toch ook wel echt behoefte aan toch?

Voor 89,- krijg jij:

  • toegang tot onze besloten Facebookgroep waarin je al jouw vragen kwijt kunt;
  • elke week toegang tot een nieuwe les. Er zijn totaal acht lessen beschikbaar;
  • een half uur een videocall zodat je even bij iemand terecht kunt met jouw vragen;
  • alle lesmateriaal is te downloaden zodat je een fijn naslagwerk hebt;
  • gratis WhatsApp begeleiding mochten er vragen zijn.

Heb jij interesse en lijkt het je leuk om op deze manier lekker aan de gang te gaan?
Schrijf je dan in via onderstaande knop. Mochten er nog vragen zijn dan kun je ons via onderstaand WhatsApp knop een bericht sturen, of onderstaand contactformulier invullen.

Meer hulp nodig?