Hondengedragscoach Rianne Jansen

De Honderduit Club

Wil jij op koers blijven met jouw hond? Vind jij het leuk om nieuwe oefeningen te leren, nieuwe kennis te krijgen, in contact te zijn met andere hondeneigenaren én om korte lijnen te hebben met een hondengedragsdeskundige voor jouw vragen?

Dat kan! Speciaal voor de betrokken hondeneigenaar hebben we de Honderduit Club opgericht. Ook jij kunt member worden voor een spotprijsje van 9,95 per maand!

Wat kan je vinden in deze club?

Veel. Heel veel!

Allereerst krijg je toegang tot drie communities waarin jij contact kan leggen met gelijkgestemden én met mij als hondengedragsdeskundige. Zo kun jij altijd even sparren als jij vragen hebt.

vraag en antwoord community
In deze community mag jij mij als expert vragen stellen over jouw hond. Je krijgt geen antwoorden van random mensen zoals Facebook waar je eigenlijk niet echt op kunt vertrouwen.

speeldate community
In deze community kun jij een zoekvraag uitzetten om een speelmaatje voor jouw hond te zoeken. Ook tref je er informatie aan waar je op kan letten tijdens de speeldate en hoe je een ontmoeting kunt realiseren en begeleiden.

oppasgroep community
In deze community kun jij een zoekvraag uitzetten om een oppas voor je hond te zoeken, en/of om een oppasadres te zijn. Niets zo fijn als een vertrouwd en vast adres waarbij er sociaal contact in overvloed is.


Maar dit is nog niet alles!


Een heel jaar lang opent er een nieuwe bundel voor jou. Deze bundel is erop ingericht om jou als betrokken hondeneigenaar meer inzicht te geven in het gedrag van jouw hond én om samen lekker bezig te zijn! Elke maand opent er een nieuw bundel met de volgende lessen:

oefeningen voor jouw hond
Soms nuttige oefeningen, soms fun oefeningen, soms echt situatie reddende oefeningen. Elke maand is het een verrassing welke oefening je krijg. Lekker aan de slag met jouw hond!

een challenge voor jou
Ik hou ervan mensen te prikkelen en na te laten denken. Elke maand daag ik jou uit om iets in het leven samen met jou hond eens op een andere manier te bekijken of aan te pakken. Ga ook uit de comfortzone en ontdek magische dingen!

een kennis webinar
Als jij de kennis hebt, dan sta je al met 10-0 voor in het gedrag van jouw hond. Daarom opent er ook nog elke maand een nieuw webinar voor jou die je rustig kunt gaan bekijken. Soms gaat het over de lichaamstaal van honden, ontspannen samen wandelen, of over “de hond” an sich.

Na deze twaalf maanden stop het abonnement automatisch en ben jij een jaar lang flink aan het investeren geweest in de relatie met jouw hond.

Ik weet zéker dat het je enorm veel inzichten gaat geven en misschien hou je er wel een leuke oppas of speelmaatje aan over!

Dit alles is beschikbaar voor een spotprijsje van € 9,95 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd en is op abonnement basis van 12 maanden.

Hierna stopt het abonnement automatisch.

groeples hondenschool

Trots op reviews


‘Echte aanrader’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne geeft op een prettige en duidelijke manier uitleg zodat je je hond beter leert te begrijpen. De uitleg wordt ondersteund met filmpjes, hele leuke oefeningen om de band te verstevigen en te trainen met je hond. Echt een aanrader!

Nancy

‘Enorme aanwinst voor je hond’

Waardering: 5 uit 5.

Wat een schat aan informatie krijg je van Rianne! Fijn dat je op eigen tempo, en die van je hond, kunt werken aan een band met jouw hond. Als je van een liefdevolle aanpak houdt dan kan ik je Fides zeker aanraden! Rianne werkt met passie en dat voel je.

Chantal

‘Zorgt voor een dosis zelfvertrouwen’

Waardering: 5 uit 5.

Een hele fijne online cursus met duidelijke informatie en leuke manieren om samen met je hond te leren. Ik heb heel veel uit deze cursus kunnen halen alle dingen waar ik tegenaan liep kwamen voor in de cursus.

Dion


Meer hulp nodig?