Groepslessen

Wil jij ontspannen leren samen met jouw hond?

Wij willen graag samen met jullie aan de slag om samen met je hond op een leuke en ontspannen manier te gaan leren. Om te werken aan een fijne band en om een stabiele basis te creëeren. Onze groepslessen kenmeren zich door kwaliteit, professionaliteit en heel veel persoonlijke aandacht. Wij werken welzijnsgericht en geloven absoluut niet in leren onder dwang, onderdrukking en pijn. Corrigerende middelen zijn daarom niet toegestaan.

Wij zijn anders. In alle opzichten. Bij ons staat kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en open & eerlijkheid voorop. En dat zie en voel je in alles terug. Wij geven les in kleine groepen van maximaal vier combinaties. Wij willen graag dat iedereen zich veilig & welkom voelt.

Onze hondenschool bevind zich in Huisseling. Doordat onze hondenschool direct bij de afslag Ravenstein op de snelweg is, zijn wij bijzonder goed bereikbaar. De puppycursus en samen verder cursus wordt grotendeels gegeven op onze hondenschool. Bij de minicursussen gaan we naar het park van Ravenstein of naar Herperduin toe. Zo gaan we heel gericht met de praktijksituaties aan de gang.

Puppycursus

Deze puppycursus is geschikt voor puppy’s
vanaf negen weken.

Samen verder cursus

Deze samen verder groep is geschikt voor honden
vanaf zes maanden.

Samen wandelen

Minicursus (in groepsvorm) om weer samen ontspannen te kunnen wandelen.

Los van de lijn

Minicursus (in groepsvorm) om jouw hond met vertrouwen los te kunnen laten van de lijn.

Meer informatie?

Fides hondentraining & uitlaatservice

Adres hondenschool:
Boschakker 1
5358 PA Huisseling

Postadres
Den Ong 37
5371 DH Ravenstein