De hondenschool

Wil jij ontspannen leren samen met jouw hond?

Wij willen graag samen met jullie aan de slag om samen met je hond op een leuke en ontspannen manier te gaan leren. Om te werken aan een fijne band en om een stabiele basis te creëeren. Onze hondenschool kenmerkt zich door kwaliteit, professionaliteit en heel veel persoonlijke aandacht. Wij werken beloningsgericht en geloven absoluut niet in leren onder dwang, onderdrukking en pijn.

Onze hondenschool is anders. In alle opzichten.
Bij ons staat kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en open & eerlijkheid voorop.
En dat zie en voel je in alles terug. Wij willen heel graag dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de lessen. Plezier staat voorop. En leren & plezier maken gaan heel goed samen. Wij geven les in kleine groepen van maximaal vier combinaties. Wij willen graag dat iedereen zich veilig & welkom voelt.

Wil je ook eens sfeer komen proeven? Stuur ons dan even een berichtje. Je bent van harte welkom!

Onze hondenschool is in Huisseling. Wij zijn bijzonder goed bereikbaar doordat onze hondenschool direct bij de afslag Ravenstein op de snelweg ligt.

Wil jij graag gelijk een vliegende start maken?
Dan kun je jouw pup aanmelden voor de puppycursus. Start lessen bij voorkeur vanaf 9 weken. Laat je puppy eerst maar even een weekje lekker thuis wennen.

Soms zit je met de handen in het haar met jouw (pre)-puber.
De hormonen vliegen in het rond en er lijken bananen in de oortjes te zitten. Wij gaan je helpen! Voor honden vanaf 5 maanden.


Je hond is opgegroeid tot een fijne stabiele huishond. In de pubergroep passen jullie eigenlijk niet meer. Maar je wil nog wel graag lekker aan het werk met jouw hond. Dan is deze groep ideaal! Voor honden vanaf 14 maanden.

Meer informatie?