Online training “blaffen aan de lijn”


Help, mijn hond blaft aan de lijn!
Het is een gedragsprobleem dat vaak voorkomt bij honden en ons zeker niet vreemd is. We behalen hele mooie resultaten tijdens onze live ‘blaffen aan de lijn’ privéles trajecten. Bij deze trajecten komen we voor privé hondentraining aan huis. Maar helaas kunnen we niet in heel Nederland aan huis komen. Maar…. online kunnen we wél overal aan huis komen! Daarom hebben we besloten ons blaffen aan de lijn traject ook online aan te bieden.

Want al mijn kennis heb ik voor jou verzameld. Zo hoef jij niet meer te zoeken naar dé manier om het blaffen aan de lijn te stoppen.Want het is niet fijn om bij elke hond die je tegenkomt om te moeten draaien. Of een andere route te kiezen. En het is niet fijn dat je hond blaft en trekt aan de lijn. Je voelt je vaak opgelaten want “ik heb mijn hond niet onder controle”.Laat mij je helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik heb de oplossing voor jullie. En ik weet zeker dat je na het volgen van deze online training een flinke vooruitgang hebt geboekt. Zo kunnen jullie straks weer ontspannen samen op pad.

Online training “blaffen aan de lijn
Tijdens onze online training ga jij alles leren op het gebied van hondentaal, waarom jouw hond doet wat hij doet en hoe je jouw hond kunt begeleiden zodat hij minder zal gaan blaffen aan de lijn. Je krijgt allerlei handige tips & handvatten toegereikt waarmee jij straks zelfstandig jouw hond kunt helpen groeien en je precies weet hoe je het blaffen van je hond kunt verminderen. Ben jij bereid om er voor de volle 100% voor te gaan? Wil je jouw hond echt leren begrijpen? Wil je hem op emotie niveau helpen en werken aan een ijzersterke band? Dan is deze online training ‘blaffen aan de lijn’ echt iets voor jou! Wij werken uitsluitend op een positieve wijze, dus zonder correctiemiddelen, pijn & intimidatie.

Wat kun je van deze online training verwachten?
In verschillende lessen krijg jij allerlei informatie, oefeningen en video’s aangereikt die jullie écht verder gaan brengen.
Voor slechts € 99,- krijg jij:

• toegang tot de online lezing lichaamstaal
• toegang tot de online lezing waarom een hond blaft aan de lijn
• informatie hoe je het blaffen aan de lijn kunt verminderen/stoppen
• toegang tot documentatie ‘de theorie achter de hond’
• toegang tot het werkboek ‘blaffen aan de lijn’
• praktijkoefeningen die jullie gaan helpen om het blaffen aan de lijn te verminderen/stoppen
• leren hoe je jouw hond netjes kunt leren wandelen aan de lijn
• gratis WhatsApp service bij vragen
• gratis 30 minuten videoconsult voor al jouw vragen.

Een prachtige volledige online training die je op je eigen tempo kunt volgen. En je staat er niet alleen voor, want wij staan aan je zijde. Je mag ons altijd benaderen voor vragen! Wil jij dit ook? Boek dan nu jouw online training ‘blaffen aan de lijn’.

Start gauw en ga ook weer ontspannen met jouw hond wandelen. Fijn voor jou, maar zeker ook heel fijn voor jouw hond! Gun jezelf en jouw hond deze verandering. Wil jij liever ‘live’ trainen en woon je in de omgeving van Ravenstein, Wijchen, Nijmegen, Schaijk en Berghem? Dan kunnen we voor het blaffen aan de lijn traject ook bij je aan huis komen.

Eerst nog liever even contact?

Voornaam
Achternaam