Online training ontspannen samen wandelen
“Oh nee… er komt een andere hond aan”

Je draait je maar weer om. Want wéér een confrontatie daar heb je geen zin meer in. Dus je loopt maar een andere route dan je eigenlijk van plan was.

Je baalt. Het wandelen gaat je steeds meer tegenstaan. Dit wil je zo niet langer meer. Jouw hond blaft en reageert explosief bij het zien van een andere hond.

Je schaamt je voor het gedrag van jouw hond. Je voelt geen verbinding en je wilt het zo graag anders. Waarom kan jouw hond nou niet gewoon normaal doen?

Binnen is het de allerliefste hond van de wereld. Maar buiten? Je herkent hem soms niet terug.Ik kan jullie helpen.

Inmiddels heb ik honderden baasjes en hun honden mogen helpen met mijn kennis en ervaring. En al deze kennis heb ik voor jou gebundeld in een overzichtelijke online training.

Ik heb mijn eigen visie en methode kunnen vertalen naar duidelijke en nuchter omschreven online training waarin ik je stap voor stap door deze mooie transformatie heen loods. 

Geen moeilijke termen. Lekker no-nonsense en enorm werkbaar. Deze training staat vol met video’s, werkboeken, oefeningen en praktijkvoorbeelden. Na inschrijving krijg je direct toegang tot mijn bewezen effectieve methode waarin mijn klanten fantastische resultaten boeken.

Na het volgen van deze training ga jij weer vol vertrouwen naar buiten met jouw hond. Je zal weer ontspannen met jouw hond kunnen gaan wandelen omdat je precies weet wat je moet doen. Er is weer verbinding tussen jullie en jullie band zal ijzersterk worden!


Ik wil weer ontspannen wandelen!Trots op reviews

‘Zo blij met jouw tips!’

Waardering: 5 uit 5.

Ik volg nu een tijdje jouw online training samen ontspannen wandelen en ben zo blij met jouw tips en met jouw theorie achter jouw tips. Zo mocht ik afgelopen weekend het effect van de hond het vertrouwen geven dat hij bij mij veilig is ervaren! Door op tijd in te checken met hem, door goed naar hem te kijken en zijn signalen te lezen.

‘Boven verwachting goed’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft top-werk geleverd om onze reactieve duitse herder (1,5jr) en mijzelf te begeleiden. Enorm veel goede tips, adviezen, en oefeningen hoe hier mee om te gaan en een uitstekende online omgeving. Praktische en to-the-point lessen – leuk om te doen en leveren meteen verbetering op. Absolute aanrader, boven verwachting goed, Rianne dankjewel helemaal super 🙂

‘Mijn hond en ik genieten weer!’

Waardering: 5 uit 5.

Vanochtend 1 van de honden kunnen passeren die mijn hond hebben aangevallen zonder uitval gedrag! Ik was mega trots! Ik had hem nog niet zien aankomen, maar hij blijkbaar wel want hij kwam zijn balletje vragen (rechts krijgt hij het altijd) en begon te snuffelen. Hij keek even, en ging verder. Ik was mega trots! Heb je training nog niet helemaal kunnen afmaken, maar het werpt dus wel degelijk zijn vruchten af. Mijn hond geniet nu echt van de wandeling!

Eerst nog liever even contact?

Voornaam
Achternaam