Hondengedragscoach Rianne Jansen

Honden passeren online cursus


“Oh nee… er komt een andere hond aan”

Je voelt een schrikreactie in je lijf en je wordt nerveus. Je draait je maar weer om. Want jouw hond reageert heftig bij het zien van een andere hond.

En om wéér een confrontatie te hebben daar heb je geen zin meer in. Dus je loopt maar een andere route dan je eigenlijk van plan was.

Tegenwoordig ben je meer bezig met de omgeving scannen dan ontspannen wandelen. Je baalt. Het wandelen gaat je steeds meer tegenstaan. Je voelt je onzeker, gefrustreerd en geïrriteerd.

Je schaamt je voor het gedrag van jouw hond en je voelt de andere baasjes kijken. Je voelt geen verbinding en je wilt het zo graag anders. Dit wil je zo niet langer meer. Maar hoe?


Wil jij….

✅ controle krijgen over jouw hond?
✅ verbinding hebben met jouw hond?
✅ precies weten wat je moet doen?
✅ ontspannen honden passeren?

Dan is mijn online training “honden passeren” echt iets voor jou. In deze prachtige online cursus krijg jij praktische tips en technieken, die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse leven met jouw hond.


Zeer praktisch en leuk om te doen!

Geen eindeloze saaie trainingen, maar toegankelijke en duidelijke videolessen die je in jouw eigen tempo kunt volgen. Met deze cursus bepaal jij waar en wanneer je wilt trainen!

Dankzij mijn no-nonsense en nuchtere aanpak heb ik al vele hondeneigenaren geholpen om de juiste technieken toe te passen en weer controle te krijgen over het gedrag van hun hond. Ik mag mijzelf deskundige noemen op dit gebied.

Na inschrijving krijg je direct toegang tot mijn bewezen effectieve methode waarin mijn klanten fantastische resultaten boeken.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onze score op Google


‘Ik begrijp hondengedrag
nu beter’

Waardering: 5 uit 5.

Ik kan deze online training aan iedereen aanraden. De training zit bomvol waardevolle informatie die ik dagelijks meeneem tijdens alle momenten die ik doorbreng samen met mijn hond. Dat gun ik iedere hondeneigenaar.

‘Rianne helpt ook online
naar next level’

Waardering: 5 uit 5.

Ik volg met mijn puberhond de online samen ontspannen wandelen training en Rianne helpt ook online echt naar een next level! Je krijgt hele duidelijke uitleg met foto’s en filmpjes en legt de stappen die moet nemen heel goed uit.

‘Wat een verschil met enkele weken geleden!’

Waardering: 5 uit 5.

Jouw training werkt! Ik kom van een hond die op alles en iedereen reageerde, tot een hond die gaat snuffelen, verbinding zoekt en zelfs ligt te kijken naar voetballende kinderen. Wat een verschil met enkele maanden geleden! 


Wil jij ook de
controle weer terug?


En nog meer reviews!

‘Zo blij met jouw tips!’

Waardering: 5 uit 5.

Ik volg nu een tijdje jouw online training samen ontspannen wandelen en ben zo blij met jouw tips en met jouw theorie achter jouw tips. Zo mocht ik afgelopen weekend het effect van de hond het vertrouwen geven dat hij bij mij veilig is ervaren! Door op tijd in te checken met hem, door goed naar hem te kijken en zijn signalen te lezen.

‘Boven verwachting goed’

Waardering: 5 uit 5.

Rianne heeft top-werk geleverd om onze reactieve duitse herder (1,5jr) en mijzelf te begeleiden. Enorm veel goede tips, adviezen, en oefeningen hoe hier mee om te gaan en een uitstekende online omgeving. Praktische en to-the-point lessen – leuk om te doen en leveren meteen verbetering op. Absolute aanrader, boven verwachting goed, Rianne dankjewel helemaal super 🙂

‘Mijn hond en ik genieten weer!’

Waardering: 5 uit 5.

Vanochtend 1 van de honden kunnen passeren die mijn hond hebben aangevallen zonder uitval gedrag! Ik was mega trots! Ik had hem nog niet zien aankomen, maar hij blijkbaar wel want hij kwam zijn balletje vragen (rechts krijgt hij het altijd) en begon te snuffelen. Hij keek even, en ging verder. Ik was mega trots! Heb je training nog niet helemaal kunnen afmaken, maar het werpt dus wel degelijk zijn vruchten af. Mijn hond geniet nu echt van de wandeling!

Eerst even contact?