Hondengedragscoach Rianne Jansen

Biothaan hondenriem en puppylijn

biothaan hondenlijn

Alles start met fijn wandelmateriaal

Fijn samen wandelen begint altijd bij goed wandelmateriaal. Bij trekken aan de lijn boeken we vaak al hele mooie eerste resultaten door de hond meer ruimte te geven. Daarbij heb jij vervolgens ook veel meer plezier in de wandelingen. Want wees eerlijk…hoe irritant is het dat je half de bosjes en de berm in gesleurd wordt?


Lange hondenriem juíst voor puppy’s!

Vol verbazing kijken we rond op de puppyafdeling bij de dierenwinkels. Hondenlijnen van 1.20 of 1.50 meter zijn eerder regel dan uitzondering. Wij begrijpen dat niet. Puppy’s hebben letterlijk ruimte nodig om de wereld te kunnen ontdekken. Dat gaat niet aan een korte lijn. Daarom raden wij altijd een speciale puppylijn aan. Dit is een lichtgewicht lijntje van drie of vijf meter.

Let op: er zijn veel namaak biothaan hondenriemen in omloop, bijvoorbeeld de gele van Trixie. Deze zijn voordeliger maar niet te vergelijken met deze kwaliteit hondenlijnen. De namaak biothaan lijn kan snijden en branden en is vele malen gladder.


De voordelen

  • materiaal is van echt biothaan
    (er is veel namaak in omloop)
  • extra grip
  • lichtgewicht lijn en musketon voor puppy’s of kleine honden
  • of juist extra sterk voor de grote jongens en meiden!
  • gemakkelijk schoon te maken
  • wordt niet zwaar bij regen

De verschillende modellen

Afhalen van de lijn bij hondenschool is alleen mogelijk voor Fides hondentraining klanten bij een les. Verzending is mogelijk voor € 4,90. Krijg je privéles? Stuur me dan alsjeblieft even een WhatsApp via onderstaande button. Ik neem hem graag voor je mee!