APK onderhoud privétraining


Je bent klaar met de puppycursus of je bent klaar met de privé lessen bij Fides hondentraining en je hebt een prachtige basis gelegd. Maar dan komen er nog een aantal gevoelige fases in het leven van jouw hond.

Dit kan nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat je in deze gevoelige fase het juiste aan het doen bent om te voorkomen dat ongewenst gedrag erger wordt.

Óf je wilt gewoon lekker met je hond aan de gang blijven, dat kan natuurlijk ook! Ook hiervoor is het APK onderhoud traject perfect geschikt!


Laat mij je helpen.

Bij het APK onderhoud traject zien we elkaar drie sessies. In deze lessen gaan wij samen weer aan het werk. En de doelen? Die bepaal je zelf. We kunnen bij jullie thuis of in jullie buurt trainen, in het bos, of op een andere passende locatie. Alles is mogelijk.

Gemiddeld is de wachttijd voor de eerste privé sessie (na afronding aanmelding) twee tot drie weken voor les op maandagochtend t/m donderdagochtend. Wil je graag les op zaterdag? Dan is de wachttijd momenteel rond de 6 weken.

Het is goed hier rekening mee te houden door je tijdig aan te melden of om eerst even te informeren.

Wil jij ook…

✅ een vaste coach die met je meekijkt?
✅ het juiste pad blijven bewandelen?
✅ ten aller tijde een back up hebben?
✅ voorkomen dat ongewenst gedrag ontwikkelt?

Grijp dan in als je behoefte hebt aan een extra paar ogen. Het zorgt ervoor dat je op het goede pad blijft samen.

Daarnaast heb jij vertrouwen in alles wat je aan het doen bent, want je hebt een plan. En vooral is het een periode die je niet meer overnieuw kunt doen.

Wat krijg ik?

  • 3 x privéles á 45 minuten
  • les op geschikte locatie of aan huis*
  • gids “dit is de hond”
  • oefeningen per mail of toegang online leeromgeving

Voor een investering van 157,- blijf jij op koers en voorkom je ongewenst gedrag. Alleen te boeken voor klanten van Fides hondentraining.

De privé lessen zijn te boeken van maandag t/m donderdagochtend en op zaterdagochtend. De wachttijd voor de eerste les is momenteel 2-3 weken voor een doordeweekse dag, voor de zaterdag 6 weken.

*binnen een straal van 10 km vanaf Ravenstein reken ik geen reisvergoeding. Daarbuiten is het 0,39 per kilometer.