APK onderhoud


Speciaal voor klanten van Fides!Herken jij dit?

✅ soms weet je het even niet meer
✅ je voelt je onzeker
✅ jouw hond heeft soms bananen in de oren
✅ jouw hond vertoont gedrag die je niet herkent

Jouw hond trekt ineens weer met het wandelen, hij gaat plat liggen als hij een andere hond ziet, hij komt niet meer als hij losloopt, en hij is wel erg druk als er visite is. Je wilt dit veranderen maar je weet even niet hoe.

Soms twijfel je. Zit je nog wel op de goede weg? Je hebt behoefte aan een extra paar (vertrouwde) ogen die meekijken. Je wilt graag een concreet en gericht advies op maat.

Speciaal voor jou als Fides klant is er de APK onderhoud strippenkaart. Met deze strippenkaart kun jij op regelmatige basis een “onderhoudsbeurt” in plannen zodat je op koers blijft. Deze strippenkaart is alleen geschikt als wij elkaar al kennen.

Laat mij jullie helpen.
Hoe zou het voor je zijn als ik weer even in jullie leven meekijk en meeloop? Dat je kunt sparren met iemand die jou en jouw hond al kent. Die je kan voorzien van passend advies. Je kent me al en je weet al heel goed of we bij elkaar passen. De basis staat er als een prachtig fundament, nu is het tijd om de puntjes op de I te zetten.

Tijdens de privé begeleiding is er alle tijd & aandacht alleen voor jullie. We kijken naar jullie persoonlijke situatie. Geen algemeen advies, maar een advies op maat. Het is belangrijk jouw hond op de juiste wijze te begeleiden in deze gevoelige periode en waar nodig bij te sturen.

En de doelen? Die bepaal je helemaal zelf. We kunnen samen gaan wandelen in het bos, in de woonwijk, ontvangst visite oefenen of het loslopen bijvoorbeeld.

Vertel, waar wil jij aan werken?

Let op: dit APK onderhoud traject is alleen te boeken als je al les gevolgd hebt bij Fides hondentraining.