Advies consult

een op een begeleidingJe heb al even gekeken op onze website, maar eigenlijk weet je het niet. Want moet je nu kiezen voor wandelen zonder trekken? Of blaffen aan de lijn? Of misschien heb je wel heel andere zaken waar je graag hulp bij wilt hebben en kun je daar niets over vinden?

Ervaar jij ongewenst gedrag bij jouw hond en wil je graag een extra paar ogen om samen de doelen te bepalen? Dan is dit consult echt iets voor jou.

Wij komen voor dit consult bij jou thuis. In een gesprek van +/- 60 minuten gaan wij dieper in op hetgeen waar jij tegenaan loopt met jou hond. Tijdens dit gesprek krijg je nog geen concrete adviezen. Vervolgens gaan wij een trainingsvoorstel op maat schrijven voor jullie. Hier komt in te staan hoeveel lessen wij denken dat er nodig zijn om stappen te kunnen maken. Ook kan een conclusie zijn dat een trainingsplan schrijven helpend kan zijn. Uiteraard sturen wij dan ook een kosten overzicht hiervan mee. Wil je met ons verder om te trainen? Dan vervallen de kosten van dit adviesconsult en betaal je alleen de praktijklessen.
Twijfel je nog? Je mag altijd contact met ons opnemen!

Binnen een straal van 10 kilometer rondom Ravenstein berekenen wij geen kilometervergoeding. Buiten deze straal zijn de reiskosten € 0,30 per km.


Wat kun je verwachten tijdens dit consult?


Wij komen bij jou thuis en gaan samen dieper in op de zaken waar jullie tegenaan lopen.
Na deze inventarisatie ontvang je van ons een trainingsplan op maat met bijbehorende kosten.

Indien je besluit met ons verder te gaan, zullen de kosten van dit consult komen te vervallen.
Dan betaal je alleen de kosten van de praktijklessen.

De kosten van dit adviesconsult zijn: € 60,-
Let op, tijdens dit consult krijg je nog geen adviezen & oefeningen aangereikt.

Meer informatie nodig?