Over Fides

Waar staan we voor?
Bij Fides hondentraining & uitlaatservice hebben we de overtuiging dat een goede hondentraining verder gaat dan alleen het trainen van de hond. Minstens zo belangrijk is dat jullie elkaar leren begrijpen. Samen in alle rust en met veel plezier naar een fijne vertrouwensband toewerken, dat is onze missie.
Hierbij zijn onze kernwaarden: aandacht, bekwaamheid, enthousiasme, vernieuwing, kwaliteit en respect. Bovenal vinden we het belangrijk dat iedereen plezier heeft en zich prettig & veilig voelt. Dit vinden we zowel belangrijk voor de begeleider als de hond.

Wij beseffen heel goed dat de realiteit vaak anders is dan de lessen op het veld. Want hoe ga je nou om met al die prikkels in de omgeving? Daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Zodat jullie daar in het dagelijks leven ook houvast aan kunnen hebben. Want uiteindelijk willen we allemaal een fijne stabiele huishond.

Vertrouwen is zo belangrijk voor het creëren van een fijne band. Een fijne band tussen jou en je hond. Om samen te mogen werken is vertrouwen in mij minstens net zo belangrijk. Fides is Latijns. En dit betekent ‘vertrouwen’. Voor mij is deze naam allesomvattend.

Onderstaand een uitzending gemonteerd door Omroep Walraven. Op deze manier leer je ons alvast een klein beetje kennen!


Wat klanten over Fides zeggen